Şimdi Ara

Audi A3 sportback 1.6 tdi stronic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
4.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2012 model 64bin kmde hatasız bu araca 73750ye anlaştım en dolu paket sunroof yok sadece nasıldır sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

2012 Audi A3 Sportback 1.6 TDI S tronic İncelemesi

Audi A3 Sportback, şık tasarımı ve güçlü performansıyla kompakt lüks otomobil severler arasında popüler bir seçimdir. 2012 model yılındaki 1.6 TDI S tronic versiyonu, yakıt verimliliği ve sürüş dinamikleri açısından övgü topluyor.

Performans

Audi A3 Sportback 1.6 TDI S tronic, 1.6 litrelik turbo dizel motordan 105 beygir gücü ve 250 Nm tork üretiyor. Bu güç, yedi ileri S tronic çift kavramalı şanzıman aracılığıyla ön tekerleklere aktarılıyor. Otomobil, 0'dan 100 km/s hıza 10,9 saniyede ulaşıyor ve 207 km/s azami hıza sahip.

Yakıt Verimliliği

1.6 litrelik TDI motor, yakıt verimliliği konusunda etkileyici. Ortalama yakıt tüketimi 100 km'de 4,1 litredir ve bu da A3 Sportback'i sınıfındaki en tasarruflu modellerden biri yapar. Ayrıca 1050 km'ye varan bir menzil sunarak uzun yolculuklar için idealdir.

Sürüş Dinamikleri

Audi A3 Sportback, hassas direksiyonu ve dengeli yol tutuşuyla tanınır. Elektromekanik direksiyon sistemi, geri bildirim sağlar ve otomobilin keskin virajlarda bile kontrol altında hissetmesini sağlar. S tronic şanzıman, hızlı ve sorunsuz vites geçişleri sunarak sürüş deneyimini geliştirir.

Tasarım

A3 Sportback, Audi'nin karakteristik tek çerçeve ızgarası ve keskin hatlarıyla şık bir tasarıma sahiptir. Beş kapılı hatchback gövde stili, hem pratiklik hem de sportif bir görünüm sunar. İç mekan, yüksek kaliteli malzemeler ve ergonomik bir düzen ile lüks ve konforludur.

Özellikler

Audi A3 Sportback 1.6 TDI S tronic, çeşitli standart özellikler sunar. Bunlar arasında klima, elektrikli camlar, seyir kontrolü ve Audi MMI bilgi-eğlence sistemi bulunur. İsteğe bağlı özellikler arasında deri döşeme, ısıtmalı koltuklar ve panoramik sunroof yer alır.

Yorumlar

Audi A3 Sportback 1.6 TDI S tronic, otomotiv basınından olumlu yorumlar aldı. Otomobilin yakıt verimliliği, sürüş dinamikleri ve genel değeri övüldü. Bazı yorumcular, daha güçlü bir motor seçeneğinin arzu edilebileceğini belirtse de, 1.6 TDI motor günlük sürüş ihtiyaçları için yeterli güç sağlıyor.

Genel olarak, 2012 Audi A3 Sportback 1.6 TDI S tronic, şık tasarımı, güçlü performansı ve yakıt verimliliğiyle kompakt lüks otomobil piyasasında sağlam bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence pahalı 5 yaşında sırf dizel diye o kadar opaea düşündürcü

• Çok araştırdık cliolar egealar bile 65 bin lira bu daha mantikli geldi

• S tronic dedikleri dsg değil mi üstelik 2012 de zaten önceki kasa oluyor

ben pas geçerdim.
  • 2 ay once 1.2 tsi dsg 44.000 kmdeki octaviamı 68.500 tl ye sattım. İyi vermişim o zaman ben demek ki.

• 2011 kırmızı camtavanlısını geçen hafta 66000'e aldı arkadaşım, sağ önden ufak bir kazası var sanırım.
  • Audi A3 sportback 1.6 tdi stronic

araç bu değişen yok kaza yok boya yok.en full
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AUDİ A3 1.2 TFSI Motor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam herkese göre pahalı geliyor ama 8p kasa ve makyajlı araç üzerinde tüm vag grubundan tanıdığımız aslında 103 hp olan 250 nm tork lu 7 ileri s-tronic/dsg şanzıman var.

Bu araçların en dolusu Ambition donanım üzerinde ek olarak 2012 sonrası standart olan progressive paket var, yani hız sabitleme, deri ve alcantara koltuk, yanları delikli deri fonksiyonel 3 kollu deri direksiyon simidi, spor süspansiyon, 17 inç çok kollu özel tasarım jantlar en önemlisi de ledli Bi xenon ve led stopları var.

Bu araç konforlu değil onu söylemeliyim.Bunu özellikle Ambition donanım için diyorum bu araçların iki donanımına da bindim Attraction ve Ambition Attraction donanımın o koltuklarına oturmak eziyettir benim için, düz taban bildiğiniz minder de oturuyormuş hissi vardı. Gerçek manada c segment için sportif bir yapıda ve sert yapılıdır . 2.5 cm yaydan dolayı yolu çok çok iyi kavrıyor.

Yakıt olarak ortalama 30-35 km ortalama hızla 6 litre yakıyor. Şehir dışında 140 geçmediğiniz derece bir depo 50 litre ile 950 km yapıyor.

Fiyat olarak cam tavan zamanında baya pahalıydı bir de s line ekler ve f1 fonksiyonlu direksiyon vardı.

73750 tl gayet iyi bir fiyat bir 750 tl daha alınmazsa alınabilir hayırlı olsun dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugrakutuk -- 21 Şubat 2017; 16:1:45 >

• Aşırı pahalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3LERİN FİYATINA BAKIYORUM UYUGUNA ALIYORUM GİBİ Bİ HİS BELİRDİ ZİRA AYNI DONANIMDAKİ ARAÇLAR 82DEN SATILIYOR
  • Hocam 2012 yılında sıfır liste fiyatları Ambition üstüne ilave cam tavanı 93.000 tl idi indirimli olarak 76-77.000 tl ye kadar verildi.

Klasik audi satış politikası denilebilir.

Attraction donanımlar ise sadece ledli Bi xenon donanım ilavesi ile 68.000 tl bandında verildi. Eğer cam tavan isterseniz attraction donanımı 73.000 tl gibi alabiliyordunuz. Ambition donanımı ise 2013 ilk iki aya kadar elde kalan araçları 78 bin tl gibi verdiler.

Siz pahalı diyenlere bakmayın 8p kasa sağlamdır ve kalitelidir.

Aldığınız fiyat ise makul .

Piyasa ortada, gidip golf e verilsin 85-90 bin tl ler.

• 5.5 yıl bana sıfır sorunla hizmet eden A3 8p
    Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
  • Konuyu güncelleyelim. 04/06/2019 Audi A3 Sportback 1.6 TDİ S-tronic . Yeni aldım arabayı dikkatimi çeken şimdiye kadar forumlarda görmediğim bir detay ilgimi çekti. Arka sağ ve sol kelebek camlar ve bagaj kapağı camının markasının diğer camlar ile farklı olduğunu araştırmalarım sonucu üretiminin bu şekilde olduğunu öğrendim. Yani bahsettiğim camları Audi başka bir firmadan diğer camları ayrı firmadan tedarik ediyormuş.

Ayrıca başka bir husus ise yol bilgisayarı arabayı çalıştırdığımız andaki veriyi veriyor. Yani önceki tüketimden devam etmiyor. sürüşe devam edildiğinde tüketimini gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikinciellotom -- 4 Haziran 2019; 18:30:55 >
  • Stronic masraf açar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.