Şimdi Ara

ALFA 159 VE CRUZE ARASINDA SIKIŞTIK KALDIK:) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sinan

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

0km Cruze almak daha mantıklı

chevrolet nerde bela orda.

konuya girer girmez gözüm belayı aradı benimde

Her ne kadar her açıdan 159 daha üstün bir araç olsa da o yaşta o kmde araç illaki sorun çıkaracaktır.40 bin verip tamir masrafları fazlasıyla can sıkıcı olur.Bir alt sınıf olsa da sıfır olduğu ve en az 3 yıl kafan rahat bineceğin için cruze diyorum ben
  • Cruze.
  • Bir Cruze sahibi olarak temiz bir Alfa 159 u tercih ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anotherbrick55 -- 15 Kasım 2012; 21:02:17 >
  • temizini bulursanız kesinlikle 159 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

birçok kişi 159 demiş. doğru söyleyin adamı kandırıp pişman etmeyin. trafikte kaç cruze kaç 159 gördünüz? 159 da tip yok zaten.

şimdi siz alacak olsanız sizde sıfır cruze alırdınız.

Allaaa daş eder
  • Bayramdan bu yana tüm Türkiye'de 159 arıyorum hala bulamadım. 159'un tasarımına laf söyleyen arkadaşlar hangi aracın tasarımını beğeniyorlar çok merak ettim
  • Doğru Alfa'da tip yok, tasarım yok... Başka bir şey var! Başka araçlarınki tasarımsa, Alfa'ya dönüp bir daha bakmak lazım. Hala göremiyorsanız, bir göz doktoruna gitmek lazım
  • Kesinlikle 159.....
  • simdi bende arada kalmadim degil yani yanliz ben cruze bakmazdim mazda 3 bakardim cruze yerine daha iyi giderdi.ama 159 alirdim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Konfor,performans,yol tutuşu,sorunsuzluk,sürüş konforu vs. gibi özellikler bakımından Alfa Romeo 159 daha üstün bir araç Chevrolet Cruze aktarma problemi olan bir araç yeni çıkanlarda giderildimi bilmiyorum benim kullandığım 2008 modeldi ve performansından hiç memnun kalmadım.

Sorunsuzluk olarak Alfa'mı iyimiş?

Cruze çok daha sorunsuz bir araç 159'dan.
  • Oha Alfada tip yok dedi birisi.
  • idda ediyorum cruze al diyenler bile ikisinide test edip şöyle bi karşıdan baktımı direk 159 alırlar.servis ve parça konusundada alfa üzmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Life 'Til Leather

Oha Alfada tip yok dedi birisi.

var mı?

ALFA 159 VE CRUZE ARASINDA SIKIŞTIK KALDIK:)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: No Life 'Til Leather

Oha Alfada tip yok dedi birisi.

var mı?

Tip olayı göreceli fakat, o farlar bile yeter bence, kaputun inişi falan. Dediğim gibi zevk meselesi fakat Alfa bu konuda ortak beğeni toplayabilen nadir markalardan biri.

• sen bakma burdakı alfacılara,bırısı almaz kendısıne 100 bın km de alfa 159u,bılırler kı ustaya yamulacaklar,bılırler kı parcacıya yamulacaklar,bılırler kı alfa asfalt arabası,memleketımın 1 karıslık cukurları olan yollarında çok on takım toplatırlaR

ama sana al der

al cruze ,salaklık etme
  • Alfa 159 alıyordum 2010 model 44binde diZel. Gittim koşa koşa kaora bıraktım. Bu yaşta bu km de araç bulduğuma çok sevinmiştim keza bir çok araçarasında kararsız kalmıştım. Fiyatta anlaştık son 54 bine anlaştık arabada herhangibir hasar kaza yok dedi.ama aracın tramer sorgusunda 5bin küsürlük bi masrafı çıktı ön kabutta olmuş oda. Midem bulandı yine alırdım ancak araç sahibi bide eczacı hiç bir kusuru olmadığını söyledi baştan belirtse eyvallah.vazgeçtim öğrendim ki 52 bine galeriye vermiş. Galeri sahibinden ilanını gördüm 60 bindn ilanı verdi 58 bine sattı:/ şimdi mazda 3 e biniyorum aklım kalmadı değil hayırlısı böyleymiş dedim. Zaten şuandaki aracı danda çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

sen bakma burdakı alfacılara,bırısı almaz kendısıne 100 bın km de alfa 159u,bılırler kı ustaya yamulacaklar,bılırler kı parcacıya yamulacaklar,bılırler kı alfa asfalt arabası,memleketımın 1 karıslık cukurları olan yollarında çok on takım toplatırlaR

ama sana al der

al cruze ,salaklık etme

yahu adam 3 tane alfa sahibiydim zamanında bunların içindede 159 da vardı diyor. sen hala binmezler diyor. adam zaten daha önce alfa kalitesini 159 u denemiş görmüş bir adam.

usta sıkıntım yok parçalarıda bana göre ucuz diyor. daha hala siz konuyu baştan sona kadar okumadan yorum atıyorsunuz bu nedir yahu.

• quote:

en güzel tip cettada beyler bir de alıntı yapmışsınız şu adamın mesajlarını
    konumuza dönersek 0 km araba her zaman tüketici bütçesi açısından avantajlıdır.
    Yalnız ben kardeşiniz acemiyse-zira ilk arabası diyorsunuz- öncelikle acemiliğini atacağınız bir şeyler aldırın derim.
    2. el üst sınıflardan araç alırken iyice kontrol ettirmek gerekir.
    Eğer işi bütçe açısından düşünmüyor ve üst sınıftan bir araca sahip olmak istiyorsanız 159la cruze u karşılaştırmak zaten facia olur.
    Kısacası kararı beklentileriniz ve bütçeniz açısından vermenizi öneririm.

• Kalbim alfa diyor mantığım ise chevrolet fakat parça maliyetleri açısından ve servis ağından dolayı cruze diyyorum birde sıfır km etkisi var cruze 2. El olsaydi kesinl ikle alfa derdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Dh klasiği ile daha karşı karşıyayız. Herkes 159 al der ama kendi alacak olsa Cruze tercih eder. Bakınız Passat - Superb kıyaslamaları
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.