Şimdi Ara

ALFA 159 VE CRUZE ARASINDA SIKIŞTIK KALDIK:) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alfaya bilip bilmeden çamur atanlar var, bakınız arkadaşlar sizden tavsiye istenmiş fetva değil o yüzden herkesin beğendiği ya da kullandığı, kendine güzel gelen araç doğrultusunda TAVSİYE de bulunması gerekir hakaret etmesi değil. Bu açıdan kimse kimsenin aracına çamur atmasın beğendiğim tavsiye ettiğim araç bana göre 159 dur başkasına göre cruze diğerine göre x y z. Bu demek değildir ki diğeri kötü arabadır.

Benim tavsiyem ilk araba olacaksa cruze almanızdır daha sonra Alfa'ya geçebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 16 Kasım 2012; 12:18:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

quote:

Orijinalden alıntı: Sinan

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

0km Cruze almak daha mantıklı

chevrolet nerde bela orda.

konuya girer girmez gözüm belayı aradı benimde

Her ne kadar her açıdan 159 daha üstün bir araç olsa da o yaşta o kmde araç illaki sorun çıkaracaktır.40 bin verip tamir masrafları fazlasıyla can sıkıcı olur.Bir alt sınıf olsa da sıfır olduğu ve en az 3 yıl kafan rahat bineceğin için cruze diyorum ben

arkadas durumu ozetlemıs işte,anlatmaya çalıştığımız budur.

mıllet kendı gordugu ruyayı senınde gormenı bekler,bunların ruyası 159 vay anamm sız nıye bızımle aynı ruyayı gormuyorsunuz dıye topik uzuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

cetta mı bentley continental mı
  • 159 Alfanın en sorunsuz araçlarından biridir. Yapılan uzun km testinde , İtalyan görünümünde Alman denilmişti , linkini bulursam testin atarım.

1.9 JTD lik bir ünite güç, performans, tüketim olarak çok başarılı. Temizini bulursanız kaçırmayın derim.

159 a sorunlu diyen hayatlarında hiç Alfanın koltuğuna oturmamış tipler , bana 159 un kronik problemlerini sayar mısınız?

Ayrıca yol tutuş olarakta sınıfının 1 numarasıdır. Koltuğuna otursanız inmeniz için kazırlar.

http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek

Parça fiyatı ve usta bulunabilirliği hakkında bir şey demiyorum. Zaten Alfa Romeo kullanmışsınız söylenenlerin hurafe olduğunu biliyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vet147 -- 17 Kasım 2012; 0:38:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Doğru Alfa'da tip yok, tasarım yok... Başka bir şey var! Başka araçlarınki tasarımsa, Alfa'ya dönüp bir daha bakmak lazım. Hala göremiyorsanız, bir göz doktoruna gitmek lazım

Mükemmel bir yorum tebrik ediyorum sizi... eğer estetikse konu ki audi reklamlarında bile kabul ediyor.. alfa romeo ilk sırada yerini alır...biz şu an 159 a karar verdik.. ve arıyoruz ama bulmak gerçekten zor.. 40-45 arası..bakalım nasip...
    bazı arkadaşlar iyi okumamışlar sanırım; daha önce 3 alfamız oldu.
    ben bundan 8 sene önce 27 yaşlarındayken kırmızı alfa 156 ımı (17 inç siyah janlarıyla göz alıyordu)restoran veya bir kafeye gittiğimde göreceğim şekilde park ederdim..bu eminim tüm alfistilerde vardır...

not:sıfır km olması tasarım+donanım fiyat faydası nedeniyle cruz hala tek alternatifimiz...motor yeterince tat vermesede bakalım nasip...

• quote:

Orijinalden alıntı: joz

quote:

Doğru Alfa'da tip yok, tasarım yok... Başka bir şey var! Başka araçlarınki tasarımsa, Alfa'ya dönüp bir daha bakmak lazım. Hala göremiyorsanız, bir göz doktoruna gitmek lazım

Mükemmel bir yorum tebrik ediyorum sizi... eğer estetikse konu ki audi reklamlarında bile kabul ediyor.. alfa romeo ilk sırada yerini alır...biz şu an 159 a karar verdik.. ve arıyoruz ama bulmak gerçekten zor.. 40-45 arası..bakalım nasip...
    ben bundan 8 sene önce 27 yaşlarındayken kırmızı alfa 156 ımı (17 inç siyah janlarıyla göz alıyordu)restoran veya bir kafeye gittiğimde göreceğim şekilde park ederdim..bu eminim tüm alfistilerde vardır...

not:sıfır km olması tasarım+donanım fiyat faydası nedeniyle cruz hala tek alternatifimiz...motor yeterince tat vermesede bakalım nasip...

Bende 147 mi hep görebileceğim şekilde farkederim, bi yere gittiğim zaman

Bu arada bende kendime 159 baktığım için , seçeneklerimin arasında 2-3 tane uygun vardı bulabilirsem pm den ilanlarını atıyım.

• quote:

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.