Şimdi Ara

Alfa Giulietta 2014 - Makyajlı Kasa (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
4
Favori
20.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Alfa kırmızısı metalik olmayan kırmızı.

Competizione kırmızısı inci boya gibi, metalikten daha fazla geçişli görünüyor. Işığa göre açık veya koyu görünüyor, ve oldukça parlıyor.

Bir de metalik renk bordo benzeri bir kırmızı var.

Saygılar.

• 2013 model 1.6 distinctive Sedefli beyaz aracım tertemiz orjinal benim aracım okula gidip gelirken kullandım 19.000km de ilk sahibiyim. Zincirlikuyu bitmottan aldım tüm bakımlarını orası yapmakta 58.000 istiyorum biraz aciliyetim var tüm Alfa severler çevrenizde varsa Alfa isteyen kaçırmasınlar bu aracı en ufak kusur çıkarsa ekspertiz raporunun üzerine en kral yerde yemek benden aracımı önerirseniz arkadaşlarımıza sevinirim herkese hayırlı günler sağlıklı sürüşler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güngör1984 G kullanıcısına yanıt

Aracım tam size göre incelemenizi tavsiye ederim.

• Hocam aracı satıyormusunuz ?
     Alfa Giulietta 2014 - Makyajlı Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖylesineOlalım -- 29 Nisan 2015; 20:54:03 >
  • Evet hocam satıyorum. Araçla ilgili bi sıkıntı değil burada yazmak istemediğim kişisel nedenlerden ötürü satıyorum.

• Merhaba bir sorum olacak. 2014 TCT 170 hp. Dynamic modda gazı kökleyip giderken d4 d5 d6 viteslerinde devir 4000 sonrasında araba sanki gaz kesip veriyormuş gibi çekip bırakıyor. Manuel modda da aynı durum var. Ekrandaki turbo göstergesinin o kesip bırakma esnasında son 3 hanesi boşalıp doluyor. Normal modda buna benzer bir şeye rastlamadım. Araç 21000 de son bakımı 12000 de yapılmış ama ne değiştiğini tam bilmiyorum. Yağ değişmiş ama buji vs değişmiş mi haberim yok. Ankara bayii aradım sistemdeki sıradaki bakımının 27000 de yapılmasını gerektiğini söylediler. Başına gelen var mı? Neden olur bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baki2150 -- 3 Mayıs 2015; 0:55:59 >
  • Bende geçen hafta Dist.donanim Dizel Guiletta mı aldım henüz 138km de iken yari uzun yolda 4.1 görünce mest oldum resmen,aracin plastik malzeme kalitesi bence iyi sert plastik istiyorsaniz Leon a felan bakin bence :))
    Aracin en GICIK yönü vites geçiş lerinde LOK LOK bir ses gelmesi vites dusurunce gelmiyor sadece yukseltince,bu ses geçermi sizce ? kesinlikle mekanik bir ses var biraz araştirdim kronik gibi sanki

• Bu ön konsol ve koltukların taba rengi olması için ekstra bir ücret varmı? ya da belirli bir donanımla mı geliyor?

• Selam arkadaslar,
    2015 model alfa romeo giulietta 1.6 jtd distinctive sıfır km 68000 e satılıyor.
    Sizce fiyat nasıl arkadaslar.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meceng -- 8 Haziran 2015; 18:56:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meceng

Selam arkadaslar,
    2015 model alfa romeo giulietta 1.6 jtd distinctive sıfır km 68000 e satılıyor.
    Sizce fiyat nasıl arkadaslar.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

68.000 mi nasil oluyor o sitede 76.000 diyor

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Selam dostum,
    Sahibinden de ilanı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Bende geçen hafta Dist.donanim Dizel Guiletta mı aldım henüz 138km de iken yari uzun yolda 4.1 görünce mest oldum resmen,aracin plastik malzeme kalitesi bence iyi sert plastik istiyorsaniz Leon a felan bakin bence :))
    Aracin en GICIK yönü vites geçiş lerinde LOK LOK bir ses gelmesi vites dusurunce gelmiyor sadece yukseltince,bu ses geçermi sizce ? kesinlikle mekanik bir ses var biraz araştirdim kronik gibi sanki

O ses tüm modellerde varmış.Turbodan geliyormuş
  • headhuntergs H kullanıcısına yanıt
    Deri koltuk opsiyonu o, Türkiye için Lüks Spor Paket ile birlikte geliyor. Koltuk kırmızı olursa ön konsol kırmızı, koltuk taba olursa ön konsol taba oluyor diye biliyorum.

Saygılar.
  • Herkese merhaba , bende 2 ay önce dizel kırmızı distincive Alfa aldım.Aracımdan çok memnunum özelikle sürüş keyfinden.Trim sesi hiç yok.Sadece 1-2 gündür direksiyonun üst kısmından bir tıkırtı geliyor.Üst kısımda ki plastiğe hafifçe elimi bastırınca tıkırtı kesiliyor.Neden olabilir benzer durumu yaşayan var mı ?
  • Herkese merhaba,

Giulietta benim de ilgimi çekiyor, bugün bir arkadaşımın aracını kullanma şansım oldu 1.4 multiair fakat dikkatimi çeken bir olay oldu. Aracı dynamic mode'a alıp gaza her asıldığımda araç patinaja düştü ve antipatinaj sistemi devreye girdi dolayısı ile tekerlere giden güç kesildi ve performans'ta beklediğimi veremedi doğrusu. Motor gücü oldukça iyi ama tekerler tutunamadığı için direk yalan oluyor. Lastiklere baktığımda lastikler daha yeni Good Year Asymmetric 2 idi.

Bu aracı kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum, sizde durum nasıl? Özellikle düşük hızlarda birden dip gaz yaptığınızda araç asfalta tutunup ivmelenebiliyor mu?

Güç fazla olduğundan olamaz, çok daha güçlü araçları kullandım hiç birinde kuru asfaltta bu denli bir sarma ve anti-patinaj müdahalesi yaşamadım. Sonuçta launch control falan yok, normal bir kalkış hatta 20-30km hızda giderken bastığımda bile bu durum karşıma çıktı. Sizlerde de benzer bir durum var mı? Yoksa kullandığınız lastik nedir?

• br sitede fiat punto kullanıcısının gözleri kapatılıp bu araca bindirilip denettirilirse bu araca benim puntom der diye bir cümle okumuştum. acaba gerçekten de öyle mi ? alfa kullanmadım fiat kullandım ve hiçbir arabasını beğenmiyorum. buda böyleyse çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

br sitede fiat punto kullanıcısının gözleri kapatılıp bu araca bindirilip denettirilirse bu araca benim puntom der diye bir cümle okumuştum. acaba gerçekten de öyle mi ? alfa kullanmadım fiat kullandım ve hiçbir arabasını beğenmiyorum. buda böyleyse çok kötü.

Hocam her yerde her yazılana inanmamak gerek.O yazıyı bende okumuştum arkadaş o cümlesinde Fiat grubuyla benzer direksiyon ve direksiyonda ki tuş takımına gönderme yapmak istemiş sanırım. Giuliettanın içerisine oturduğunuz zaman spor , farklı bir arabaya oturuyormuşsunuz hissi oluyor.Hiç punto kullanmadım ancak C segmenti Astra , C4 , megane3 , yeni kasa leon , bir önce ki kasa leon , auris marka araçlar kullandım.Daha sonra Giulietta için test sürüşü yaptım sürüş keyfi , yol tutuşu kullandığım C sınıfı araçların içerisinde en iyisiydi.Alfa test sürüşünde diğer markalar gibi değil size tavsiyem bu aracı test edin.

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    Bir dönem inceleme videolarini çok seyredip detaylı bilgi edinmeye çalışırken yorumcuların ve kullanıcıların ortak sıkıntısı olduğunu gördüm söylediğiniz olayın. Bunuda aracın ağırlık dağılımina ve direksiyonun hissizligine bağlıyorlar genelde. Dediğiniz gibi aracın tork steer yapacak kadar güçlü ve performansli bir motoruda yok rakiplerine göre. Alfa eski sürüş zevkinden çok uzaklaşmış durumda. Neyse ki son makyajla punto direksiyonu değişmiş.

• Bugüne kadar test ettiğim araçlarda en çok memnun kaldığım model oldu. Qv serisiyle yüksek hızlarda viraja tutunması güven veriyor. DNA modu iyi çalışıyor. Kuzenimde dizel motoru var ama benzinli gibi performanslı değil keşke benzinli alsaydım dedi ne kadar doğru bilemem. Umarım bir gün bizede kısmet olur

• Onun adı aşk  Alfa Giulietta 2014 - Makyajlı Kasa Alfa Giulietta 2014 - Makyajlı Kasa Alfa Giulietta 2014 - Makyajlı Kasa
     Alfa Giulietta 2014 - Makyajlı Kasa Alfa Giulietta 2014 - Makyajlı Kasa Alfa Giulietta 2014 - Makyajlı Kasahttps://store.donanimhaber.com/ea/d6/38/ead638759225c9014d295bffeadb446f.jpeghttps://store.donanimhaber.com/7c/33/a6/7c33a6cc326e90bee66afc09f3fbbf5e.jpeghttps://store.donanimhaber.com/59/78/91/597891c902fef111a32959e165db460a.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ek1c192 -- 27 Eylül 2015; 21:24:12 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.