Şimdi Ara

Alfa olalım dedik engellendik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    full testo için en az bir hafta nofap üstüne spor yapmak düzenli uyku ve beslenme gerekiyor. ancak böyle alfalıga yaklaşabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yazışma gerçekse burdanda anlıyoruz ki sosyal medyada türeyen Alfalık kavramı(kısmen barzoluk) her kızda aynı etkiyi vermiyor.

Size bir tavsiye kadınları asla genellemeyip ona göre yaklaşmayın bu kafada sürekli kaybeden olursunuz.
    Kadınlar barzo seviyor diye bütün kadınları aynı kefeye koyarsanız bu hallere düşmeniz normal demek istiyorum.

Boş alfa beta kimi saçma kimliklere bürüneceğinize kaliteli karakterli insan olmaya bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 5 Aralık 2021; 1:46:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip cevap veren kızla düzgün muhabbet kurulmaz zaten iyi olmuş

• Kadınlarla adabı muaşerete uygun olmayacak şekilde konuşmaya "erkeklik" dediniz ya, bu forumun zihniyetinden gerçekten bir mok olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrakeMcCain -- 5 Aralık 2021; 8:17:26 >
  • Kesinlikle katılıyorum. Alfa, beta vs. nedir ya? Adam olmak lazım, adam! Gerisi boş.

• Maraz v2 mi ne bu? "Itim ben it." yerine "Alfayim ben alfa" olmus. Lutfediyormus.

Kiz da bastan bravo falan diyerek kendini ustun gormeye baslamis zaten. Sittir et, iyi olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 5 Aralık 2021; 10:2:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız narsist, bırak engellesin

• Oldu mu kanka ? oldu kanka  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.