Selam arkadaşlar Alfa romeo 1.6 TS Distinctive 2005 model makyajlı kasa 147 mi alınır _? yoksa Alfa romeo 1.6 TS 16V Distinctive 2005 model 156 mı alınır _?
forumda alfa ile baya bir konu okudum alıcağım araç kesinlikle donanıım ve performans açısından gayet iyi olan Alfa'da yana olucak ama kararsız kaldım bu iki model arasında araçları tanıyan ve süren, sürüş keyfini bilen arkadaşların fikirlerini merak ediyoorum, yardımcı olursanız sevinirim, siz olsanız hangisini alırdınız _?
Bence Alfa Romeo 156
Kesinlikle 156
İkiside çok güzel, Karar vermek çok zor. Ama 156 daha bir havalı sanki.
4 kişilik aile arabası istiyorsanız Alfa 156 yeterlidir, yok ben ve bir kaç arkadaşım vs. diyorsanız 147 derim. sedan araç modelini bana sevdiren tek marka Alfa 156 dır.
quote:
Orijinalden alıntı: xylit156
4 kişilik aile arabası istiyorsanız Alfa 156 yeterlidir, yok ben ve bir kaç arkadaşım vs. diyorsanız 147 derim. sedan araç modelini bana sevdiren tek marka Alfa 156 dır.
Katılıyorum.Ama cidden çok zor bence 147de 156da çok güzel duruyor.Ama tercihim 156dan olurdu
Paran varsa 159 al
quote:
Orijinalden alıntı: alkadraz
Paran varsa 159 al
iki araç içinden 156 ama arkadaşın dedigi gibi paran varsa 159 al
147'nin yakıt tüketimi daha fazladır. Alfa 156 daha havalı ve daha çok rağbet gören bi araç
quote:
Orijinalden alıntı: alkadraz
Paran varsa 159 al
olsaydı onu alırdı zaten yada var almıyormu
quote:
Orijinalden alıntı: Belash
147'nin yakıt tüketimi daha fazladır. Alfa 156 daha havalı ve daha çok rağbet gören bi araç
Dostum aksine sakin kullanımda 147 biraz daha az yakıt tüketir, ancak 147 daha iyi ivmelendigi için sürücüyü daha fazla gaza basması için tetikler. 156 şehir içi sakin kullanımla bile 10 lt altına düşmez.
bence siyah bir alfa 147 al derim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme