Hocam yazarken forum hata verdi yazdıklarım gitti de ben düzenledim yeniden mesajı tekrar bakabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Frank W.
quote:
Orijinalden alıntı: Psman
quote:
Orijinalden alıntı: Frank W.
şu alfaları çok merak ediyorum herkes diyo bi kere binin inmek istemezsiniz vs neden böyle söylenir gerçekten merak ediyorum normal c sınıfı bi arabadan ne farkı var ki bana biraz abartı gibi geliyor desem motoru ciğerli 120 beygir motor var.
D segmenti ve spor sürüşten dolayı sanırım.
156 C segmenti 159 u D yaptılar sonra
Alfa Romeo 156 premium D segmentidir.Muadili e46 bmwlerdir. Arabayı alacak arkadaşa mk2 19 a çok düşük bir fiyat o paraya alacağınız mk2 156 başınızı ağrıtabilir. Mk1 ya da mk1.5 bakabilirsin o paralara.156 çok güzel ve özel bir araç benim sahip olduğum 156 2005 model ve 149000 kmde.Expertize sokup aldım araç temiz çıktı 1 aydır allaha şükür bir sorunumuz olmadı kullanması keyifli yol tutuşu efsane donanımları zengin tasarım olarak çoğu yeni araçla aynı fiyatı uygun parçaları uygun eğer istanbulda iseniz bostancı da sürüsüyle Alfa Ustası vardır korkunuz olmasın alma diyenlerin çoğu Alfa yi caddelerde bile görmeyen insanlardır. İyi günler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eski bir , 2005 mkII kasa 156 kullanıcısı olarak diyeceğim tek şey ALINMAZ. LPG li ise iki kere alınmaz. Ayın 15 gününü sanayide geçirirsiniz. Detaylı yazmayacağım çünkü her alfa 156 konusuna aynı şeyleri yazıyorum benim başım yandı başkalarınınkinin yanmasını istemiyorum uyarıyorum sadece.
Resmen 5 bin lira masraf yaptım adam olmadı ötesi yok. Dahada masraf istedi ama sattım kurtuldum. Kesinlikle TS motorlu 146-147-156 lardan uzak durulmalı. Umarım dikkate alırsınız.
araca bakabildin mi? hasar kayıtlı mı çıktı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme