Şimdi Ara

Alfa Romeo 156 Mk2 Alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bi arkadas 156 mk2 bulmus. Araci kendime almayi dusunuyorum. 180.000 kmde manuel 1.6. Istenen son fiyat 19.000 tl daha dusmem diyor. 1 parca degisen var. Sahibindene baktim 25 bin tl istiyorlar. Fakat piyasasi olmayan bir arac arayinca hemen 23 civarina dusuyorlar. Araci expertize sokup temizse alayim mi? Basima bela olur mu? 2-3 binden fazla masraf acar mi?

edit. bu araca ilanlarda 30 yazan bile var 19'a düzgününü alabilir miyim gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 27 Eylül 2015; 0:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçen gün konusu vardı ve genel kanı almamak oldu. alfadan anlayan usta sayısı az, araca normalden daha narin davranmak gerekiyor vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

geçen gün konusu vardı ve genel kanı almamak oldu. alfadan anlayan usta sayısı az, araca normalden daha narin davranmak gerekiyor vs

19'a 2005 model arac olacak sonucta. 2 arac olacak 10.000 km yapacagim yillik. Fakat bu fiyata verirler mi bu araci o kafami kurcaladi. Sahibinden de 25 istiyorlar bu adam satamadigi icin 19'a verecekmis o kadar indirim normal mi?

Edit. Konuyu ben acmistim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 27 Eylül 2015; 0:34:31 >
  • Fiyatına göre gayet iyi araç. Kronik varyatör arızasına sahip. LPG uyumu mevcut. Motor ustası bulmakta zorlanmazsınız, parça tedariği de internetten yapılıyor. millet Saab'ı yürütüyor, siz 156'yı mı yürütemeyeceksiniz? Alfa'Ların belli ustaları var, bunları bulursunuz. Büyük şehire yakınsanız bakımlar da sorun olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Fiyatına göre gayet iyi araç. Kronik varyatör arızasına sahip. LPG uyumu mevcut. Motor ustası bulmakta zorlanmazsınız, parça tedariği de internetten yapılıyor. millet Saab'ı yürütüyor, siz 156'yı mı yürütemeyeceksiniz? Alfa'Ların belli ustaları var, bunları bulursunuz. Büyük şehire yakınsanız bakımlar da sorun olmaz.

Hocam onlari arastirdim da fiyata takildim ben 2005 model araci 19.a verirler mi? Bi sorun olamsin diyorum.alirken nelere bakacagim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Psman

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

geçen gün konusu vardı ve genel kanı almamak oldu. alfadan anlayan usta sayısı az, araca normalden daha narin davranmak gerekiyor vs

19'a 2005 model arac olacak sonucta. 2 arac olacak 10.000 km yapacagim yillik. Fakat bu fiyata verirler mi bu araci o kafami kurcaladi. Sahibinden de 25 istiyorlar bu adam satamadigi icin 19'a verecekmis o kadar indirim normal mi?

Edit. Konuyu ben acmistim

o zaman kafanda yer etmiş hocam alacaksın sen bu aracı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• çok keyifli araba falan ama bence uzun süre kullanılacak araba değil. varyatör problemi kronik sorun, ayrıca servisi çok pahalı. en ufak sorunda muadili arabanın masrafının 10 katını itelemeye çalışıyorlar.

araba temizse al, alır almaz ilan ver 24-25e satmaya çalış :) zaten 1-2 ayda anca satarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alfa Romeo gulietta alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Alfa Romeo 156 alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende çok araştırdım çokta beğendiğim araç ama bu kervan böyle gelmiş böyle gider dedim risk almadım hiç bulaşmadım bulaşmamalı da ustası yok abi anlayan adam yok pişman olanlar çok fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

çok keyifli araba falan ama bence uzun süre kullanılacak araba değil. varyatör problemi kronik sorun, ayrıca servisi çok pahalı. en ufak sorunda muadili arabanın masrafının 10 katını itelemeye çalışıyorlar.

araba temizse al, alır almaz ilan ver 24-25e satmaya çalış :) zaten 1-2 ayda anca satarsın.

1-2 yıl binmek istiyorum bu süreçte satabilir miyim? aldığım fiyata veririm ben diyecem de ilana yüksek yazmayınca ölücülr arıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 27 Eylül 2015; 0:58:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

çok keyifli araba falan ama bence uzun süre kullanılacak araba değil. varyatör problemi kronik sorun, ayrıca servisi çok pahalı. en ufak sorunda muadili arabanın masrafının 10 katını itelemeye çalışıyorlar.

1-2 yıl binmek istiyorum bu süreçte satabilir miyim? aldığım fiyata veririm ben diyecem de ilana yüksek yazmayınca ölücülr arıyor :)

satılır tabii neden satılmasın. 95-96 model alfa'lar satılıyorsa sende satarsın.

benim söylemek istediğim şu, kronik sorunu olan bir araba ve her parçası çok pahalı olan bir araba. biraz risk alman gerekecek sadece.

• Zaten Alfa kullanmayanlar diyor sadece "servisi yok, parçası pahalı" diye. Etraftan duyduğunuza bakmayın. İmkanınız olursa test sürüşü yapın. Zaten daha kontağı kapatmadan anlaşırsınız arabayı almak için

• quote:

Orijinalden alıntı: kenneth faried

Zaten Alfa kullanmayanlar diyor sadece "servisi yok, parçası pahalı" diye. Etraftan duyduğunuza bakmayın. İmkanınız olursa test sürüşü yapın. Zaten daha kontağı kapatmadan anlaşırsınız arabayı almak için

Hocam özellikle dikkat et dediğiniz noktası var mı? Bir de fiyat normal mi? ilanlarda şişirilmiş fiyat yazıyorlar sanırım.
  • Bence fırsatı bulmuşken kaçırmayın.
    Büyük şehirde yaşıyorsanız güzel bir nimet.

• Aracı iyi kontrol ettirdikten sonra dediği dışında bir sorun çıkmazsa alınabilir. Alfanın motorları saçma sapan bir şekilde kullanılmadıkça 'asla' sorun çıkarmaz.

Yeni tip varyatörler ile kronik sorun falan da kalmıyor artık herkes bilgilerini tazelesin.

Yazınızı tam okumadım ancak LPG ile o motoru heba etmeyin. 7200 devir çevirebilen bir motordan bahsediyoruz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Fiyatına göre gayet iyi araç. Kronik varyatör arızasına sahip. LPG uyumu mevcut. Motor ustası bulmakta zorlanmazsınız, parça tedariği de internetten yapılıyor. millet Saab'ı yürütüyor, siz 156'yı mı yürütemeyeceksiniz? Alfa'Ların belli ustaları var, bunları bulursunuz. Büyük şehire yakınsanız bakımlar da sorun olmaz.

Hocam onlari arastirdim da fiyata takildim ben 2005 model araci 19.a verirler mi? Bi sorun olamsin diyorum.alirken nelere bakacagim?

Siz bakmayın parça sorunu var diyenlere. Orjinal farın teki 310 lira, yan sanayinin çifti 210 lira. Focus 2'nin tek farı 160 lira. Yani aman aman bir fark yok. Bildiğim kadarıyla varyatör sorunu haricinde de bir derdi yok. O da hallediliyor.

Fiyat bana düşük geldi, eski kasalar o fiyata veriliyor çünkü. Yine de bakın, değişen harici bir boya vb varsa ondan fiyat düşük olabilir.

• şu alfaları çok merak ediyorum herkes diyo bi kere binin inmek istemezsiniz vs neden böyle söylenir gerçekten merak ediyorum normal c sınıfı bi arabadan ne farkı var ki bana biraz abartı gibi geliyor desem motoru ciğerli 120 beygir motor var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

şu alfaları çok merak ediyorum herkes diyo bi kere binin inmek istemezsiniz vs neden böyle söylenir gerçekten merak ediyorum normal c sınıfı bi arabadan ne farkı var ki bana biraz abartı gibi geliyor desem motoru ciğerli 120 beygir motor var.

D segmenti ve spor sürüşten dolayı sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frank W.

şu alfaları çok merak ediyorum herkes diyo bi kere binin inmek istemezsiniz vs neden böyle söylenir gerçekten merak ediyorum normal c sınıfı bi arabadan ne farkı var ki bana biraz abartı gibi geliyor desem motoru ciğerli 120 beygir motor var.

D segmenti ve spor sürüşten dolayı sanırım.

156 C segmenti 159 u D yaptılar sonra
  • quote:

Arkadaslar bi arkadas 156 mk2 bulmus. Araci kendime almayi dusunuyorum. 180.000 kmde manuel 1.6. Istenen son fiyat 19.000 tl daha dusmem diyor. 1 parca degisen var. Sahibindene baktim 25 bin tl istiyorlar. Fakat piyasasi olmayan bir arac arayinca hemen 23 civarina dusuyorlar. Araci expertize sokup temizse alayim mi? Basima bela olur mu? 2-3 binden fazla masraf acar mi?

edit. bu araca ilanlarda 30 yazan bile var 19'a düzgününü alabilir miyim gerçekten.

Hocam olumsuz yorumlara hiç aldırmayın aracın tam dolu versiyonu mu bahsettileri araç bilmiyorum ama eğer birde full versiyonsa resmen BEDAVA.

Full versiyon ailemizden geçti distinctive gerçi her distinctive full olmuyor ama full de ya 8 ya 12 hava yastığı var abs asr esp var hız sabitleyici dijital klima var.

Eğer usta korkunuz varsa Anadolu yakasında Bostancı sanayide Carium Alfa var orada Zeki usta var Alfa kurdudur.156'dan da çok iyi anlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kilo Moana -- 27 Eylül 2015; 22:51:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

Arkadaslar bi arkadas 156 mk2 bulmus. Araci kendime almayi dusunuyorum. 180.000 kmde manuel 1.6. Istenen son fiyat 19.000 tl daha dusmem diyor. 1 parca degisen var. Sahibindene baktim 25 bin tl istiyorlar. Fakat piyasasi olmayan bir arac arayinca hemen 23 civarina dusuyorlar. Araci expertize sokup temizse alayim mi? Basima bela olur mu? 2-3 binden fazla masraf acar mi?

a

?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.