Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 dan sonda hangi D segmenti ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Bmw 3 kasadan 159 a gecmis ve iyi ki yapmisim diyen birisi olarak 159 da keske devam etseydiniz

bu mesaj ibretlik bir mesaj, sakıncası yoksa mesajınızı biraz açarmısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

quote:

Bmw 3 kasadan 159 a gecmis ve iyi ki yapmisim diyen birisi olarak 159 da keske devam etseydiniz

bu mesaj ibretlik bir mesaj, sakıncası yoksa mesajınızı biraz açarmısınız?

Surus dinamigi ve yol tutusu alfanin daha iyi. Ic dizayn olarak alfa daha kaliteli ve benim icin daha cekici (bmw nin kapi kollari cam macunu gibi dokuldu) 3 kasalar hatta 5 kasalar o kadar cok yayildi ki ortaliga sirketler bile yuzlerce kiralar oldu. Her kose basinda gormekten sıkıldım. Alfa cok farkli bir yuze sahip ve hala ona asigim. Bu arada momo deri mukemmel bir kaliteye sahip mutlaka incelemelisiniz

• harunresitz kullanıcısına yanıt
    açıklama için teşekkürler,bmw yi bir tek ben mi beğenmiyorum diye düşünürken bmw kullanmış birinden bu yorumu duymak bana ilginç geldi, malumunuz sitede metrekareye 5 fanboy düşüyor,böyle objektif yorumlar nadiren çıkıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 19 Eylül 2013; 20:45:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

açıklama için teşekkürler,bmw yi bir tek ben mi beğenmiyorum diye düşünürken bmw kullanmış birinden bu yorumu duymak bana ilginç geldi, malumunuz sitede metrekareye 5 fanboy düşüyor,böyle objektif yorumlar nadiren çıkıyor....
    Bence de keşke satmasaymışsınız da herkes BMW önermiş. C-Class'ı da ben önereyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Bence de keşke satmasaymışsınız da herkes BMW önermiş. C-Class'ı da ben önereyim :)

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazdaci-ayhan-dan-2011-mazda-6-sport-fulun-fulu-beyaz-52-000-km-132072995/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-boya-degisen-yok-102056634/detay

Mazda 6

• quote:

O fanboylarin cogu araci uzaktan sevenler. Ya da arkadasinin, amcasinin, komsusunun araci hakkinda konusanlar...

• quote:

quote:

O fanboylarin cogu araci uzaktan sevenler. Ya da arkadasinin, amcasinin, komsusunun araci hakkinda konusanlar...

Alıntıları Göster
    öncelikle iyi akşamlar.alfa 159 aşığı biri olarak size tekrar temizinden bir 159 tavsiye ederim.D sınıfında tutuş olarak sınıfının lideri gösteriliyordu.Bir İnsignia kullanıcısı olarak 159dan sonra İnsignia nın sizi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.Çünkü dediğim gibi 159 başkadır,159 İtalyandır,159 aşktır.He ama illa derseniz ki ben 159dan soğudum (ki 159 en son soğunacak araçtır :) ) size 1.9 dizel saab 9-3 öneririm.Kullanmak hiç nasip olmadı ama tasarımı,iç mekan sadeliği,sağlamlığı beni cezbetmiştir her zaman,2. elleri de ucuz malumunuz.Allah hayırlısını nasip eder inşallah.Tekrar iyi akşamlar.

• O fiyatlara dizeli bulunabilir mi bilmiyorum ama 159'dan sonra yine kendine has bir karakteri olan bir Outback keyif verirdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: velican44

öncelikle iyi akşamlar.alfa 159 aşığı biri olarak size tekrar temizinden bir 159 tavsiye ederim.D sınıfında tutuş olarak sınıfının lideri gösteriliyordu.Bir İnsignia kullanıcısı olarak 159dan sonra İnsignia nın sizi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.Çünkü dediğim gibi 159 başkadır,159 İtalyandır,159 aşktır.He ama illa derseniz ki ben 159dan soğudum (ki 159 en son soğunacak araçtır :) ) size 1.9 dizel saab 9-3 öneririm.Kullanmak hiç nasip olmadı ama tasarımı,iç mekan sadeliği,sağlamlığı beni cezbetmiştir her zaman,2. elleri de ucuz malumunuz.Allah hayırlısını nasip eder inşallah.Tekrar iyi akşamlar.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-kacmaz-firsat-zorlu-saab-f1-vites-9-3-1.9-ttid-aero-fuull-138172951/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-2008-dizel-otomatik-saab-125408431/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-saab-sahibinden-hatasiz-dizel-otomatik-137958463/detay

buyrun bazı ilanlar

• velican44 V kullanıcısına yanıt
    cok tesekkur ederim.benimde sevdiğim bir arac. 3 ay aktif olarak saabı kullandım yurtdısnda. 2.0t aero 2007 modeliydi. cok güzel gidiyor. sıkıntı ben hali hazırda satıs yapan, fiatta servisi olan aktif fabrikası olan bir arac olan alfayı Türkiyemizde satarken göbegim çatladı resmen. 2. eli cok sıkıntılı. evet alırken cok hızlı alabiliyorsun ama satarken 5-6 ayda gitti. alfadan once saab alıyordum 48bin tl fiyat verdi okadar veremem deyince adam 38bine kadar düştü. neden cünkü 6 aydır netteydi arabası. hiçkimse fabrikası üretimi durdurmus iflasını acıklamıs bi sirketin aracını almak istemez. ne yedek parca ne 2. el cok sıkıntılı saab suanda distirubutoru bile yok. cunku saab yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordaxe

cok tesekkur ederim.benimde sevdiğim bir arac. 3 ay aktif olarak saabı kullandım yurtdısnda. 2.0t aero 2007 modeliydi. cok güzel gidiyor. sıkıntı ben hali hazırda satıs yapan, fiatta servisi olan aktif fabrikası olan bir arac olan alfayı Türkiyemizde satarken göbegim çatladı resmen. 2. eli cok sıkıntılı. evet alırken cok hızlı alabiliyorsun ama satarken 5-6 ayda gitti. alfadan once saab alıyordum 48bin tl fiyat verdi okadar veremem deyince adam 38bine kadar düştü. neden cünkü 6 aydır netteydi arabası. hiçkimse fabrikası üretimi durdurmus iflasını acıklamıs bi sirketin aracını almak istemez. ne yedek parca ne 2. el cok sıkıntılı saab suanda distirubutoru bile yok. cunku saab yok.
    suan arabaları eleye eleye bi kac araca kaldım sanırım biri 2009 üzeri honda accord( hala deneyemedim performansı konusunda büyük süpelerim var, youtube da pek yok ama olanlarda 200 kmh a zor cıktılar. sadece galeride inceleme fırsatım oldu.),

bi diğeri 2005-2006 model mercedes clk 200 komp advangarde 163 hp bir araç kaliteli malzeme eksisi coupe olması satarken cok sıkıntı yasarmıyım. insignianin 2009 modeline baktım araba çökmüş hiç diri bi havası yoktu kazasız boyasız diodu evet olede hiçte bakmamıısn be abi dedirtti eleman.

• lordaxe kullanıcısına yanıt
    Oncelikle makyajli kasa clk alırsanız ve temiz olursa satmakta hiçbir şekilde sorun yasamazsiniz. Mercedes ve bmw de coupe olması fark etmez illaki seveni bulunur.

• bugrahank B kullanıcısına yanıt
    makyajlı kasası hangi yılda oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahank

Oncelikle makyajli kasa clk alırsanız ve temiz olursa satmakta hiçbir şekilde sorun yasamazsiniz. Mercedes ve bmw de coupe olması fark etmez illaki seveni bulunur.
    159'dan sonra bir araç beğenmek sıkıntılı olur yeni bir 159 ve sağlam güvenilir bir servis kombinasyonu önerebiliyorum, ya da model yılını biraz aşağıya çekip audi bakabilirsiniz.

Allah size kolaylık versin.
  • lordaxe kullanıcısına yanıt
    2005 te başladı makyaj ve 2007 de clk200 kompressor 184 beygire çıkarıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

159'dan sonra bir araç beğenmek sıkıntılı olur yeni bir 159 ve sağlam güvenilir bir servis kombinasyonu önerebiliyorum, ya da model yılını biraz aşağıya çekip audi bakabilirsiniz.

Allah size kolaylık versin.

Alıntıları Göster
    alfaya sanırım bidaha bulasmam. ama hiçbizaman hakkını yemem 159 un viraj dengesi top speed süspansiyonlar sürüş keyfi, iç kalite, hepsi cok güzeldi. bunu tattık 2 yıl ama bundan sonra sanırım alfaya bulasmam, ufacık bi hatası mide bulandırıyor, kaza kucucuk ama mide bulantısı 6 ay. kac kez servise gittigimi bilmiyorum. sanırım bi ara her hafta gittim. audinin a4 b8 kasasını begendim ama 1.8t dolu ve temiz bulursam onlarada bakacagım fakat ole olunca fiyatı 70binlere cıkıyor. o fiyatlara cıkmak istemiyorum bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordaxe

alfaya sanırım bidaha bulasmam. ama hiçbizaman hakkını yemem 159 un viraj dengesi top speed süspansiyonlar sürüş keyfi, iç kalite, hepsi cok güzeldi. bunu tattık 2 yıl ama bundan sonra sanırım alfaya bulasmam, ufacık bi hatası mide bulandırıyor, kaza kucucuk ama mide bulantısı 6 ay. kac kez servise gittigimi bilmiyorum. sanırım bi ara her hafta gittim. audinin a4 b8 kasasını begendim ama 1.8t dolu ve temiz bulursam onlarada bakacagım fakat ole olunca fiyatı 70binlere cıkıyor. o fiyatlara cıkmak istemiyorum bende.

Alıntıları Göster
    Siz bu kafayla alfa kullanmayın zaten, mondeo tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Siz bu kafayla alfa kullanmayın zaten, mondeo tavsiye ederim

merak etmeyin kullandım zaten. artık almamda sütten agız birkez yanıyor malesef. alfayı ya cok seversin yada nefret edersin demişlerdi bana kazaya kadar cok sevdim. sonrasında nefret ettim. artık büyük konusmayayımda alfaya para bağlamam tabi bu kendi sahsi görüşüm.

alfadan önce sene 2010 dada yeni mondeo 1.6 selective hb. gri renkli aracım vardı. donanımını seviyordum. fakat performansı yakıtı uygun gelmedi bana kullanım tarzıma ozamanlar dizeline paramız yetmiyordu onu almıstım sevdiğim için. ve sorunsuz sattım. kasanın cekmediği aşikar olmasına ramen direkt satıldı. belkide full dolu oldugu içindir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.