Şimdi Ara

Alfa Romeo 159 JTD Distinctive (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Peki 47.000 bu aracın hakkımı yoksa birazdaha pazarlık yapayım mı ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathburn

Peki 47.000 bu aracın hakkımı yoksa birazdaha pazarlık yapayım mı ne dersiniz?

Araç 159'ların en dolusu falan değil, öncelikle bunu belirteyim. Malesef sahibinden de ilanların büyük çoğunluğunda full ya da full artı full gibi ifadeler kullanılıyor üstelik full olmadığı halde.

Fotoğraflar çok kaliteli olmadığı için araçta ön park sensörleri var mı görünmüyor (bu özellik gerçekten faydalı, park halinde önünüzdeki nesneleri göremeseniz de aynen arka sensörler gibi katkı sağlıyor), koltuklar elektrikli değil, özellikle iki ayrı kişi tarafından kullanılacak araçlar da benim için olmazsa olmazlardan. Kimse kimsenin koltuk ayarını bozmak zorunda kalmayacak. Özellikle de kadınla erkeğin koltuk ayarları arasında dağlar kadar fark vardır. Torpido soğutma demişler ama olmayabilir bu donanımda. 3. bölge yani arka klima büyük ihtimal bu araçta yoktur.

Bu gibi özelliklerden olmazsa olmazlarınız yoksa araç güzel görünüyor tabi kaza konusunda fotoğraflar ve sağlam bilgi alınarak bu araç alınabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: omcool

quote:

Orijinalden alıntı: Praetor

Avukat meslektaşımın halen satışa koyduğu 2006 model (3.20d)aracında ki yaklaşık 190bin km'de o litreleri göremedik . Bu yüzden o kadar yakmasını pek mümkün göremiyorum.

"O litreler" den kastınız eğer 9-10 lt ise o araç şehiriçinde ortalama 9-10 lt yakar. Bahsettiğiniz 177 veya 184 beygirliklerdir

Söylediğim;

quote:

Orijinalden alıntı: Praetor

159 için 12.2lt denmişse kullandığım için söyleyebilirim ki o kadar olmasada 10lt'nin altına çok sakimn kullanılmazsa zor düşer. İyi yakıyor ama söylemeliyim ki önden çekiş bir araç için de hakkını fazlasıyla veriyor. 3.20d içinse söylenilen gerek 6 vites gerekse 8 vites versiyonu için 12.2 lt görmek için aracı sabit 200km'de otobanda kullanmanız gerekir.

Ki şehir içinde de cuma köprü trafiğine girmezseniz yakacağınız 8-9lt dir. 10 dahi görmedim. Benim şu an kullanduğım E270 10lt yakmıyor ısındıktan sonra.

• aracın 2.eli kötü ve hasar kaydı varmış benim gözümde değeri 40 lira daha fazla etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: omcool

12.2 lt yi belge ile sunar mısınız ? Ikincisi 3 serisi kullanan bayanlar nasıl kullanıyorlar ? 5 serisi vs hiç saymıyorum.

1.9 JTS benzinli modeliyle karıştırmışım.Fakat JTDM dieseli Q-Tronic otomatik şanzımanlı modeli içinde 9.9 lt denmiş,1535 kg boş ağırlığını ve gerçeği yansıtmayan fabrika verilerini hesaba katarsak şehir içi ortalama 11-11.5 litre civarı tüketim ortaya çıkar.

http://www.auto-data.net/tr/?f=showCar&car_id=1540

Kullanan kullanıyor da aracın üzerindeki boyaları,tamponlardaki çizikleri ve ara sokaklardaki park yeriyle yaptıkları savaşlara hiç girmiyorum

edit: Gerçi bu arabayı alanın yakıt düşüneceği en son faktör,ferrariye binen adamın çok yakıyor... diye yakınmasına benzer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 24 Şubat 2014; 11:27:22 >

• eski ilan, yani bir probleminin olması ihtimal dahilinde. araştırmadan almamak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.