Şimdi Ara

Alfa Romeo almak istiyorum ama Fiyatlara Neoldu Böyle? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rutan

1.4 TB MultiAir Distinctive (170 HP) Ocak Kampanyalı Satış: 61.630 TL > bu aracı arkadaşım 4 ay önce 66' aldı. Gerçekten full ve binilesi bir araç.

Sıfır mı aldı? ve araç 2014 modelmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan

quote:

1.4 TB MultiAir Distinctive (170 HP) Ocak Kampanyalı Satış: 61.630 TL > bu aracı arkadaşım 4 ay önce 66' aldı. Gerçekten full ve binilesi bir araç.

Evet sıfır aldı ama 2013' ün devamı mı yoksa 2014 mü bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Evet sıfır aldı ama 2013' ün devamı mı yoksa 2014 mü bilmiyorum.

Aracın içini hatırlıyormusunuz? ekran aşağıdamıydı yoksa yukarıdan otomatik açılan (camın hemen önündeki) ekran gibimiydi?

Örneğin;

Alfa Romeo almak istiyorum ama Fiyatlara Neoldu Böyle?

• bakalım yarın hangi markalar hangi kampanyaları sunacak.. kredi oranları da düşerse ne güzel olmaz mı:) Alfa ve Mazda'yı yakın takipteyim..
  • bende Mazda3'ü gerçekten çok beğendim, söylenenlere göre BMW'nin elemanları dizayn etmiş bu arabayı ve sonuç olarak yılın otomobili ve yılın otomobil tasarımı ödüllerini almışlar. Giulietta'nın yeri tabii ki başka ama fiyatlara bakınca Mazda3'ü te fena görünmüyor. Seat Leon FR'de neden olmasın derdirtmiyor değil. özellikle Leon FR'nin direksiyonu çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1e1 -- 31 Mayıs 2014; 15:09:01 >
  • 0km araç alıp 2. elde zarar etmeyin diye alfa bizzat fiyatları yükselti.Galeriler kız gibi jülyet dolu zararsız ziyansız alıp binin.
  • 2013 model kullandim benzinli standart donanim manuel vites bittim araba resmen. Ama aracı kiralamastim yol tutusu motorun yuksek devirde sesi dusuk devirlerde ultra sessizligi harikaydi.benim butcem olsa alacagim ilk aractir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BU paraları çöpe atmayınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1e1

Örneğin;

Bunun gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

BU paraları çöpe atmayınız

başka hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz?
  • quote:

quote:

Bu saatten sonra indirim beklemek boş. Eğer Temmuz'da ÖTV bir daha artmazsa Aralık- Ocak gibi elde kalan 2013 Ler için kampanya olur. Çoğu firma zaten elde kalan 2013 stoğunu eritmek için uygun fiyat veriyor. Hatta mitsubishi ye falan gitseniz 2012 lancer bile bulursunuz. Hiç kimse zararına araba satmaz. E artan ÖTV sizden çıkacağına göre sıfır araç alacaksanız piyasa böyle. Kur düşükken girmiş araçlar dahi ÖTV yüzünden eski fiyatına alınamaz. Arkadaş eminimki ikinci el önerecektir.

• temmuzda arabalarin zamlanma ihtimalleri varmis. en azindan haziranda indirim yapsinlarda uygun fiyatlardan bari faydalanalim. yoksa sifir araba almak yavas yavas hayal olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

2. El alin.
    3 gun önce 45 binde , cam tavandan spor pakete deri koltuktan naviye full araci 57 ye aldik arkadasa.
    1.4 170 multiair , hatasiz araç .
    Bu tarz araçları 2. el almak lazım , 1 2 yaşında sıfır ayarinda ve çok ucuza aliyorsunuz..
    Arkadaş Cruze satmisti , araci daha once hic kullanmadan aldi.
    Ilk dediği bugune kadar arabaya mi binmisim
    Performansina hasta oldu ...

hocam 2012 model mi

2011
  • Tam da üstüne konu açılmış. Bugün araç kiraladım ve şansıma 46.000 kmde de alfa jülyet çıktı kırmızı renk. Aracın modeli 2013. Öncelikle araç çöp değil onu söyleyim :) Benim kullandığım araç 320 nm torku olan 1.6 dizel otomatikti. Araç kaptırınca acayip hızlı ve atak gidiyor yalnız turbo açana kadar yarım debriyaj yapmak zorunda kaldım sanki motor tekleyecek gibi oluyordu. Vitesleri hiç hoşuma gitmedi hatır hutur geldi. Fren dozajı ve direksiyon ergonomisi ve sertliği çok güzeldi. Aracın bagaj hacmi ve arka diz mesafesi de çok iyi. Hem aile için hem de spor kullanım için uygun. Araçla max 160 yapabildim sol camdan fiiuuv fiiuv şeklinde rüzgar sesleri geliyordu. Bu arada adamlara helal olsun motor devrini 3000 yapınca mesela sanki benzin motoru sesi geliyor. Hızlanma hissi ve bununla beraber verdiği güven ise beni tatmin etti. Bu aracın otomatik şanzımanlısı tadından yenmez. Bence bu araç alınır fakat fiyatı düşündürüyor. Dediğim gibi bu aracın tek kötü tarafı fiyatı yoksa çöp möp değil. Sormak istediğiniz başka şey varsa onu da cevaplarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightbringer

Tam da üstüne konu açılmış. Bugün araç kiraladım ve şansıma 46.000 kmde de alfa jülyet çıktı kırmızı renk. Aracın modeli 2013. Öncelikle araç çöp değil onu söyleyim :) Benim kullandığım araç 320 nm torku olan 1.6 dizel otomatikti. Araç kaptırınca acayip hızlı ve atak gidiyor yalnız turbo açana kadar yarım debriyaj yapmak zorunda kaldım sanki motor tekleyecek gibi oluyordu. Vitesleri hiç hoşuma gitmedi hatır hutur geldi. Fren dozajı ve direksiyon ergonomisi ve sertliği çok güzeldi. Aracın bagaj hacmi ve arka diz mesafesi de çok iyi. Hem aile için hem de spor kullanım için uygun. Araçla max 160 yapabildim sol camdan fiiuuv fiiuv şeklinde rüzgar sesleri geliyordu. Bu arada adamlara helal olsun motor devrini 3000 yapınca mesela sanki benzin motoru sesi geliyor. Hızlanma hissi ve bununla beraber verdiği güven ise beni tatmin etti. Bu aracın otomatik şanzımanlısı tadından yenmez. Bence bu araç alınır fakat fiyatı düşündürüyor. Dediğim gibi bu aracın tek kötü tarafı fiyatı yoksa çöp möp değil. Sormak istediğiniz başka şey varsa onu da cevaplarım.

otomatik vites, geçişlerini hissettiriyormuydu? hatur hutur demişsiniz gelen sadece ses mi yoksa bu ses arabanın performansını da etkiliyor mu? birde sizin bindiğiniz 105hp olan. 105 dediğiniz gibi ataksa 170hp heralde çoşması lazım:)

• Alfa Romeo alacaksanız 2.el alın çok uygun uygun fiyatlara çok iyi araçlar bulunuyor. Geçen sene 2011 Mito qv yi 40 bin liraya satın aldık sıfırı 65-70 bin lira arasında iken. 70 bin liralık Julyet i 55-60 bin lira arasında bulabilirsiniz.
  • Kur yükseldi diyenler ocaktaki euro fiyatı şuanki euro fiyatından daha yüksek?

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huawéi -- 1 Haziran 2014; 10:50:38 >
  • muratcan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Kullandığım araç manuel vitesliydi. Vites geçişleri bir VW gibi değildi. Alfa'nın motorları her zaman iyi olmuştur dediğiniz gibi yağ gibi gider gerçekten.
  • quote:

quote:

focus ve leon bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Orijinalden alıntı: majessteleri

Bence alma Alfa Romeo Guiletta, parasının arabası olmadığını düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Ayni paraya bomboş a3 yada o paraya bile alamayacaginiz bmw1 varken neden julyetin full donanimli+ 170'liğini alacaksınız ki?

al benden de o kadar gidip vereceğine o parayı neler neler alırsın :) Alfa Romeo hayranlarını kızdırmayayım araç iyi olabilir ama bu araba bu kadar etmez bence..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.