Merak ediyorum, Güçse güç(170 hp) Yol tutuşsa yol tutuş, donanımsa en alası, ekonomiyse ekonomi, konforsa konfor, spor sürüşse spor sürüş, adamlar benimde beğenmediğim iç mekanı düzelttiler, malzeme kalitesi de fena değil, bakımları pahalı değil,kendi sınıfındaki hatta bir üst sınıfında ki çoğu araca nal toplatır, plaka okutur parçası ucuz denilemez ama beklendiği gibi pahalıda değil, yaz ayında adamlar sunroof(Cam tavan) hediye ediyorlar. 8c kırmızısı hariç metalik boya farkı almıyorlar.
Neden peki bu araç bu parayı hak etmiyor?
a ben demiyorum ki geçen yıl 65000TL olan araç bu sene 95.000'e satılsın. Farzedelim ki bu yıl 75000TL civarında. Aynı donanımda aynı fiyat ve sınıfta jülyetle başa çıkabilecek bir araç daha gösterir misiniz?
Yanlış anlamayın bu kadar artısı varken parasını haketmeyen ne var merak ediyorum.
2012 modelleri dizel ile benzinli başa baş gibi ben nie gidip benzinli alayım ki? not: belki donanım farklı olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme