Ya bilmediğiniz konuda niye ahkam kesiyosunuz ne kadar bilgiye algıya kapalı insanlarsınız.
Golf değilmişte neymiş.Yazık vallahi, gidin 1.5 65HP Symbol alın o sizin işinizi görür.
1.5 65 Hp Symbol'ü 8 ay kullandım gayette işimi gördü ama, Symbol'ü her fırsatta aşağılamak neden?
Evet bende katılıyorum bu forumda bir dönem Golf ve Jetta resmen Allah muamelesi gördü, ama Symbol'cülerin suçu ne...
Zaten otomobil in ilk taşı iş görmesidir.Sonrası lükstür.İş gören bir araçtır Symbol, sınıfında ideal araç, yol tutuşu benim albea'mdan daha iyi.
Kızdığım nokta ciddi ciddi Auris-Golf-i30 ile karşılaştırılması. Giu kendi çizgisini çizmiş A3-1Serisi gibi araçlara oynayan bi araçtır. Aynı şekilde Delta da öyledir.Ama forum milleti Alfa Romeo'yu hala sıradan görüyor.Şöyle diyeyim, dünya izerinde efsanesini çizgisini bozmayan bi tek Alfa Romeo var bence.
Ve Alfa Romeoların az olması Alfa nın isteği doğrultusunda oluşan birşey.Üretim bilerek az oluyor bi şekilde nadirliğini koruyorlar.
Ama Mercedes Bmw ve Audi çok fazla opsiyon sunuyor, Alfa'da olmayan teknolojilere sahipler.
Genede dediğiniz gibi tasarım olarak Alfa iyi, kendi kimliği var en azından.
kapı sesi tok değil ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme