Şimdi Ara

Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu) (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.098
Cevap
25
Favori
110.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Stelvio ya global düşünüp türk kafasıyla analiz çekmişler...

http://www.sekizsilindir.com/2017/05/alfa-romeo-stelvio-fiyat.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyverland

Stelvio ya global düşünüp türk kafasıyla analiz çekmişler...

http://www.sekizsilindir.com/2017/05/alfa-romeo-stelvio-fiyat.html

Gayet samimi ve içten bir yazı olmuş.
  • Tartışmasız sınıfınınn ,tasarım olarak en güzel ,en şık ,en dikkat çekici en yakışıklı arabası, en lerle dop dolu bi araç

Giulietta mı servise götürdiğümde meşhur giulia yı galeride gördüm,içine binme fırsatım oldu,adamlar şiir gibi makine yapmışlar

Direksiyon başında insan bi havaya giriyor,İnmek istemezsin arabadan,Şunu bikez daha anladım İtalyanlar bu işi gerçekten iyi biliyor, tasarım konusunda dünyada daha iyisi yok,uzayda varsa bilemem

Yollarda görmek için sabırsızlanıyorum,tabi bu fiyatlara nasıl olcak bilmiyorum

Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)

Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umarım ilerleyen zamanlarda 1.4 turbo motorlu versiyonları da üretilir
  • leonheart07 kullanıcısına yanıt
    Bu ancak Giuliettanın halefi çıktıktan sonra onun için geliştirilmiş daha küçük motorlar Giulia'ya uyarlanırsa olur, yani yakın zamanda 2.0 altı motor boşuna beklemeyin. Hiç gelmeyebilir de tabi.
  • Haziran ayinda 0 satmis iki gozumun cicegi.

• insomnia__ kullanıcısına yanıt
    Yıl sonuna kadar 10 adet satar mı sizce? Bence zor, yazık yazık...
  • Bence satmamali, 530i fiyatina giulia alan enayi kolay cikmaz.

Sınıfında lider olabilecek bir araç ancak böyle bir politika ile heba edilir! Şu aracı borusan satsa bakın neler oluyor görün, adamlar jaguar'a sıra yazıyorlar. Evet bende 1.4 motor gelse alsam diyenlerdendim ancak zor, 1.4 motorda gelse bu araç bu politikalarla satılamaz, bizde soğuk nevale, emekli bankacı /memur aracı, insanı yalnızca a noktasından b noktasına götüren ruhsuz araçlar alırız. Teşekkürler Alfa Romeo, yada Koç grubu, yada muhteşem ötv sistemimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormhan -- 6 Temmuz 2017; 14:5:52 >
  • stormhan S kullanıcısına yanıt
    Ben cumartesi günü aldim. Haftaya teslim alacağım.

• Cumartesi günü giulia veloce için anlastim. Haftaya teslim alacagim.

Araç almayacağım, hükümete para kazandırmayacagim derken evdeki cumhurbaşkanı beni ihraç etmek üzereydi mecbur aldim. Ağustos ayından beri aracim yoktu 46 yasindayim ve ilk defa bu kadar uzun süre arabasiz kaldim. BMW 3 serisi ile çok gidip geldim 3 mu giulia mi git geller yasadim.

Alfa Romeo da kararsız kalmamin en büyük sebebi BMW gibi satış ve satış sonrası hizmetinin olmaması oldu. Bu aracı kendi kendime sattım diyebilirim. Borusan çok mu iyi bence değil Rover da basarili olamamıştı sadece BMW satması basarisi. Bizim ülkemizde alfa Romeo evet sıkıntılı.

Kazasız belasız bineriz umarım.

• muhsinmuttaki M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Detaylı incelemenizi bekliyoruz. Hangi ilde ikamet ediyorsunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gesi bağları kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Alır almaz ege turuna çıkacağım. Şimdilik Eskişehir'deyim.
    530İ M PAKET 400 KÜSÜR BİN TL.

GIULİA VELOCE 350 BİN tl.
    İzmire beklerim hocam. Aracı yakından görmüş olurum :) kardeşini almak için uğraşıyorum ben de. Belki ileride Gulia da hedeflerim arasına girebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı uğurlu olsun, şans getirsin!

Umarım dışarıdan görüldüğü gibi, bir otomobildir. Umarım bmw almadığınız için sizi pişman etmez (bence etmez deee)
    530i m sport 395 bin lira hocam, pazarlığı da iyi olur borusanın. bu giulia satışlarını kesen bir etken, kaldı ki daha ucuza çok daha bilinen 3 serisi var.

Güzel günlerde kullanın, alfa kullanıcısı ve sevdalısı olarak çok beğendiğim bir araç giulia. Ara sıra açıp video'larını izliyorum, chris harris'i kıskanma sebebi.

Rengi neydi aracınızın ?

edit: Belki satarken 3 5 daha ucuza vereceksiniz ama her köşeden çıkan 3 serisi yerine çok şık ve keyifli bir aracınız oldu. Tekrar hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insomnia__ -- 1 Ağustos 2017; 16:9:3 >
    Yılmaz abiyle teslim alan siz miydiniz ? Göremedik daha aracı.
  • Şuanda aracım 2400 kmde. İlk aldığım gün kontak hiç kapatmadım desem yeridir. 900 km yol yaptim.
    İlk aldığım gün yazarım demistim ama arabadan inmek istemedim hic. Bu hayatta bir kez aşık oldum şimdi ikinci desem olurmu bilemedim. :)

Surus olarak kesinlikle ve kesinlikle sınıfının en iyisi. Malzeme kalitesi yakıt olarak aynı şeyi söylemem ama bunu dert etsem yada yumuşak fetişistligim olsa 530 alirdim.

Yolda taciz eden çok oldu. Tabi yaptığım, sinyal verip yol vermek, yada buyur geç oldu.

Böyle bir makina için ne denir yada nasıl bir yorum yapilmali bilemedim. 46 yasindayim en iyisi bu bence.

* Bulunduğum yerden kaynaklı olsa gerek bir türlü resimler yüklenmedi. En yakın zaman da çektiğim, çok hoşuma giden bir kaç resmimi paylasacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsinmuttaki -- 19 Ağustos 2017; 21:17:55 >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.