Şimdi Ara

Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.098
Cevap
25
Favori
110.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elbet herkes birgun 159'a aşık olacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çektim Passat'ımı kenara bekliyorum.

• Takip edelim

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Superb/Jetta ile aynı fiyata, belki 5-10.000TL daha pahalıya satışa çıkacak Türkiye'de belki.

Bizim sözde arabadan anlayanlar da, Superb/Jetta varken bu alınır mı diyecekler, bilgisayar başında insanlara klavye kırdıracaklar sinirden.

Evet arabadan anlayan herkes yanlıyor yollarda, aracını limitlerde sürüyor.
    Benim gibi aracında eşini çocuğunu taşıyan, sollama hariç 120 üzerine çok zor çıkan birinin alması için bir sebep söyler misin?
  • Muhtemel (buyuk ihtimal) motorlar dostlar !!!!

- benzina 4 cilindri turbo da 1.75 e 2.2 litri : tra i 180 e i 330cv
    - benzina 6 cilindri turbo da 3.3 litri : tra i 400 e i 500cv
    - diesel 4 cilindri 2L : tra i 120 e i 210cv
    - diesel 6 cilindri 3L : tra i 250 e i 330cv
  • Abi 6 silindir benzinli motor çok iddialı olmuş 400 ila 500 hp maserati edition gibi bişey olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 18 Şubat 2015; 16:40:21 >
  • ..NeyzeN.. kullanıcısına yanıt
    Tam beklediğimiz motorlar geldi hocam

BMW'nin bittiği andır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Tam beklediğimiz motorlar geldi hocam

BMW'nin bittiği andır

Cok plaka okunacak cok

• quote:

Orijinalden alıntı: entelim

quote:

Superb/Jetta ile aynı fiyata, belki 5-10.000TL daha pahalıya satışa çıkacak Türkiye'de belki.

Bizim sözde arabadan anlayanlar da, Superb/Jetta varken bu alınır mı diyecekler, bilgisayar başında insanlara klavye kırdıracaklar sinirden.

Benim gibi aracında eşini çocuğunu taşıyan, sollama hariç 120 üzerine çok zor çıkan birinin alması için bir sebep söyler misin?

Ayni kişinin superb/jetta alması için sebep var mı peki?

• quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

quote:

Sen bu aracın Jetta ile aynı fiyata çıkacağına inanıyormusun? Arada en az 25-30 bin lira fark olacak. Motor seçeneklerine bakarsan vergi sayesinde daha da fazla. Tabi ki daha rahat yürütebileceğim bir araç alırım. Başkalarına hava atmak gösteriş yapmak için değil binmek için alırım ben aracımı.
    Suberb tercih ederim daha geniş, daha konforlu olacaktır muhtemelen. Daha kaliteli bir iç mekanda var SuperB de. Tipik italyan aracı iç mekana çok özen göstermez vermez Alfa. Varsa yoksa sportiflik. Yanlayacak, hız sınırlarını aşacaklara keyifler dilerim Alfa ile.
    Aracı alana lafım yok mutlaka çok güzel bir araç olacaktır ama herkese hitap eden bir araç değil. Gulia varken aynı fiyata bile olsa SuperB/Jetta alanlara laf atmamak gerek. Zaten bu forumun en büyük problemi bu, herkes favori aracını almayana laf atıyor aklınca. Takım tutar gibi marka tutuyoruz.

• "Bu arabalara binebilir miyiz acaba ? " diye düşünüp hiç üzmüyorum kendimi.Biliyorum ki satıldıktan bir kaç sene sonra gayet ulaşılabilir olacak.Her bir modeli araba olmaktan çok sanat eseri kıvamında benim için.
  • BEYLER....

Alfa Romeo GIULIA (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 19 Şubat 2015; 10:23:42 >

Hesap makinesi ile mi çekmişler??

Sanırım güvenlik kamerası görüntüsü. Bu görüntü bile heyecan yaratır..

• kahraman202 kullanıcısına yanıt
    Eğer gerçek ise ya güvenlik kamerası yada gece çekimi...Ama hakikaten mukemmel duruyor
  • Coupe olabilir.

Park etmek işkence olur sensör ya da kamera olmadan
  • Thomassee kullanıcısına yanıt
    Coupe ye benzemiyor ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

quote:

Sen bu aracın Jetta ile aynı fiyata çıkacağına inanıyormusun? Arada en az 25-30 bin lira fark olacak. Motor seçeneklerine bakarsan vergi sayesinde daha da fazla. Tabi ki daha rahat yürütebileceğim bir araç alırım. Başkalarına hava atmak gösteriş yapmak için değil binmek için alırım ben aracımı.
    Suberb tercih ederim daha geniş, daha konforlu olacaktır muhtemelen. Daha kaliteli bir iç mekanda var SuperB de. Tipik italyan aracı iç mekana çok özen göstermez vermez Alfa. Varsa yoksa sportiflik. Yanlayacak, hız sınırlarını aşacaklara keyifler dilerim Alfa ile.
    Aracı alana lafım yok mutlaka çok güzel bir araç olacaktır ama herkese hitap eden bir araç değil. Gulia varken aynı fiyata bile olsa SuperB/Jetta alanlara laf atmamak gerek. Zaten bu forumun en büyük problemi bu, herkes favori aracını almayana laf atıyor aklınca. Takım tutar gibi marka tutuyoruz.

Ben aynı fiyata çıkar diye birşey demedim..

Jetta'yı, Superb'i tercih eden kişinin "ailem var, 120'yi geçmem" sebebine itiraz ettim. O sebebe sahip kişinin sedan arabayla işi olmamalı zaten. Adamlar sırf bunun için MPV diye bir sınıf türetmişler.

Ayrıca daha arabaya dokunmuş 1 tane insan yokken "daha kaliteli bir iç mekanda var SuperB de" cümlesini kurmak da baya baya cesaret işi..

2 mesaj önceki korkularımı geri alıyorum :)
  • Alfacilari yakalamisken sorayim, 1.9 jtd 159 alsam motor ile ilgili sorun yasar miyim? Kronik sorunlari var midir bu otomobilin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

159'a veya herhangi bir Alfa modeline hiç bindiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.