Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.990
Cevap
49
Favori
892.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek sunroof nasıl oluyor? Var mı öyle bir seçenek? Benim bildiğim; boydan boya cam tavan oluyor, sadece öndeki açılıyor. Aynı Fiat araçlarındaki Skydome yani.
  • Bugun Ankara Alfa daydım. Ankara için 7 araç sipariş edeceklermiş, yarın siparişi vercekmiş hatta. Eğer isterseniz sizin istediğiniz aracı sipariş ederim diyor, ama %20 kapora istedi. Ağustos'a kadar olan kota 7 imiş. Yani Ağustos ayında 7 araçtan birini ( içlerinde sadece teki 1.4 170hp ve istediğim donanımlara sahip değil) almayı düşünüyorum ya da Ağustos da arabaları canlı gözle görüp sipariş vereceğiz, onun da gelmesi Ağustos ayında Alfa fabrikası tatile girdiği için Ekim sonunu bulurmuş. Benden şimdilik bu kadar, scanner'ım olsa idi araç fiyatlarını ve donanim fiyatlarını sizle paylaşırdım. Bu arada 1.8 230hp Quadrifoglio Verde nin fiyatı 34.250 bin euro, insanlar niçin gidip A3 e o kadar para döker anlamak mümkün değil.
  • Hoppus senin bu Ankara Alfa dediğin üstün otomotiv'mi?1.8 230 hp Quadrifoglio Verde bile nerdeyse 1.4 160 hp scirocco parası bence arabanın fiyatları süper.Otomatik vites görünmüyor demi seçeneklerde?Bu arada ordaki adama demedinmiya hani 1.4 170 Hp ile 1.8 motorlar gelmeyecekti Türkiye'ye diye .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 10 Mayıs 2010; 1:01:33 >
  • Hocam evet üstün otomativ sanırım adı, ben Birmot sanıyordum orayı zaten Ankarada bir tane Alfa varmış. Otomatik vites yok, valla bir ay önce gittiğimde 1.4 170lik gelmeyecek demişti, şimdi de zaten 7 araç içinden bir tane 1.4 170hp vercekmiş onunda tek donanimi spor paket olcakmış. Arabanın fiyat listesi ve aksesuar listesi elimde var. 1.4 baz modeli 22.500 den başlıyor.
  • Anladım hoppus sağol,evet ankara'da bir tane alfa romeo bayisi var lancia'da var orda valla bence bu arabaya süper fiyatlar bunlar 22.500 euro demek 1.4 120 hp baz donanımlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 10 Mayıs 2010; 1:08:29 >
  • O listenin bir fotosunu buraya ekleyebilirsen çok iyi olurdu

quote:

Orijinalden alıntı: hoppus

Hocam evet üstün otomativ sanırım adı, ben Birmot sanıyordum orayı zaten Ankarada bir tane Alfa varmış. Otomatik vites yok, valla bir ay önce gittiğimde 1.4 170lik gelmeyecek demişti, şimdi de zaten 7 araç içinden bir tane 1.4 170hp vercekmiş onunda tek donanimi spor paket olcakmış. Arabanın fiyat listesi ve aksesuar listesi elimde var. 1.4 baz modeli 22.500 den başlıyor.
  • evet
    şimdi kimler alıyor parmak kaldırsın
    ben 170 hp dist.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harleyci34

evet
    ben 170 hp dist.

ben de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurgenta

quote:

Orijinalden alıntı: harleyci34

evet
    ben 170 hp dist.

ben de :)

bu arada kucuk bir arastirma yaptim.. toplu halde talepte bulunmak
    bize mutlaka fiyatta avantaj saglayacak gorunuyor..
    beraber hareket etme niyetine sicak bakan arkadaslar var ise kac kisi oldugumuzu bilmekte
    buyuk fayda var.. aksi takdirde her kes kendi gobegini kesecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurgenta -- 10 Mayıs 2010; 13:36:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppus

Hocam evet üstün otomativ sanırım adı, ben Birmot sanıyordum orayı zaten Ankarada bir tane Alfa varmış. Otomatik vites yok, valla bir ay önce gittiğimde 1.4 170lik gelmeyecek demişti, şimdi de zaten 7 araç içinden bir tane 1.4 170hp vercekmiş onunda tek donanimi spor paket olcakmış. Arabanın fiyat listesi ve aksesuar listesi elimde var. 1.4 baz modeli 22.500 den başlıyor.

Hocam fiyatları yazabilirseniz çok seviniriz:)
  • http://yfrog.com/6bimg0635bj

Burda fiyat listesi var...
  • Çok teşekkürler.Fiyatlar beklediğimden daha ucuz çıktı.Özelikle 1.6 dizel fiyatı 50.000TL.Bence oldukça güzel rakam.
  • ben de buraya aktarayim ;

1.4 TB 120 hp Progressıon 6M 22.500.-€ + Plaka Masrafları (1.054.-TL)

1.4 TB 120 hp Dıstınctıve 6M 24.250.-€ + Plaka Masrafları (1.054.- TL)

1.4 TB MAIR 170hp Dıstınctıve 6M 25.750.-€ + Plaka Masrafları (1.054.-TL)

1.6 JTD 105 hp Progressıon 6M 24.500.-€ + Plaka Masrafları (1.054.-TL)

1.6 JTD 105 hp Dıstınctıve 6M 26.250.-€ + Plaka Masrafları ( 1.054.-TL)
  • Arkadaşlar size bir sorum olcak, şimdi ben 1.4 170hp almak istiyorum ama babam 1.6 dizel den yana. Öğrenci halimle benzinli, yüksek performanslı bir araca benzin yetiştirmem oldukca güç. Ama diğer taraftan 170hp, basınca giden inanılmaz bir güç olcak altımda. 1.6 dizel araçta 320nm tork var oda çok yavaş değil aslına bakarsanız, ben de arabayı hızlı kullanan biri değilim ama bastın mı da gitmesini isterim. Şimdi sorularıma gelirsek sizce 1.4 170hp nin şehir içi yakıt tüketimi nasıl olur? Benim tahminim 8-9 litre basınca rahatlıkla 10 litreyi görür. Ve 1.6 dizel in 0-100 km hızlanma verisi nedir? 11.3 olarak hatırlıyorum ben, biraz yavaş gibi geldi tam olarak değerleri bilen varmı? Fikirlerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppus -- 10 Mayıs 2010; 16:49:46 >
  • 1.4 böylesine küçük motorlu araçta bile ötv kdv toplamı 10.000 euro nerdeyse.Arabanın fiyatları süper bence dizel 50.000 tl bile değil 49.000 tl'ye dek geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 10 Mayıs 2010; 14:21:20 >
  • Geçen yılki ÖTV indirimi tekrarlansa ne güzel olurdu değil mi?

Bayiyle görüştüm bugün. 170HP Dist. pakette yok yok görünüyor arkadaşlar.
    Aklımda kaldığı kadarıyla; 17 inç 225 ebatlı lastikler, competizione döşeme, arka park sensörü, cruise control, dışta krom çıtalar, birşeyler daha saydı ama aklımda fazla kalmadı açıkçası. ABS, ESP vs. gibi şeyleri ise saymaya gerek görmüyorum zaten.
    Eğer mümkün olursa e-posta adresime gönderecekler tam donanım listesini.

Blue&Me pakete dahil değilmiş, 300 Euro fiyatı varmış. Skydome ise 1.400 Euro imiş. Araca toplamda 27.450 Euro+1000TL tescil masrafı fiyat çıktı. Yuvarlak 27.000 Euro olur dedi.
    Ayrıca ön sipariş verip bir miktar kapora (2.000 TL) bırakanlara bir miktar daha indirim yapılması söz konusu olabilir dedi, görüşülüyormuş. Sanırım hafta sonu belli olurmuş bu konu. Hedefim; anahtar teslim 53.000 TL'ye işi bitirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Mayıs 2010; 15:31:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Geçen yılki ÖTV indirimi tekrarlansa ne güzel olurdu değil mi?

Aklımda kaldığı kadarıyla; 17 inç 225 ebatlı lastikler, competizione döşeme, arka park sensörü, cruise control, dışta krom çıtalar, birşeyler daha saydı ama aklımda fazla kalmadı açıkçası. ABS, ESP vs. gibi şeyleri ise saymaya gerek görmüyorum zaten.

Blue&Me pakete dahil değilmiş, 300 Euro fiyatı varmış. Skydome ise 1.400 Euro imiş. Araca toplamda 27.450 Euro+1000TL tescil masrafı fiyat çıktı. Yuvarlak 27.000 Euro olur dedi.
    Ayrıca ön sipariş verip bir miktar kapora (2.000 TL) bırakanlara bir miktar daha indirim yapılması söz konusu olabilir dedi, görüşülüyormuş. Sanırım hafta sonu belli olurmuş bu konu. Hedefim; anahtar teslim 53.000 TL'ye işi bitirmek

1.4 122 hp highline golf parasına 1.4 170 hp cam tavanlı 17 inç 225 ebat lastikli giulietta'yı kapıyorsun yani :)).Donanım listesi gelirse paylaş bizlede dostum olmazmı?

• Blue&Me de nedir.Touch me gibi bişey mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Geçen yılki ÖTV indirimi tekrarlansa ne güzel olurdu değil mi?

Civcivx bu hangi bayi? Benden kapora olarak aracın %20sini istediler Ankara bayinde. Ayrıca bir soru sordum ona cevap verirsen çok sevinirim...

• Buyrun bu da donanim listesi ve fiyatları...

http://yfrog.com/2pimg0636ij
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.