Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.990
Cevap
49
Favori
892.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 Multijet dizel motoru 50.000 TL gibi verseler süper olurdu ....

quote:

Orijinalden alıntı: aldeberan26

arkadaşlar, aracın 25000 euro civarından başlayacağını öğrendim. italyan sitesinden baktım. türkiyede 27-28 euro fiyatlara distinctive 1.4 tb multiair 170 hp rahatlıkla alınabilir. forumlarda golf , focus , wv çatısı altında üretilen eski alfa tasarımcısının yarattığı seat'la alfa romeo giulietta kıyaslanıyor olması beni üzdü açıkçası. alfa romeonun direk 2 rakibi var bence bmw 1 serisi ve audi a3 bu araçların aynı donanımlılarıyla karşılaştırınca alfa romeo fiyatları gayet makul bence. alfa romeo bir focus ya da seatla kıyaslanamaz. onlarla fiat bravayı kıyaslayın lütfen. ben şimdiden sipariş bile verdim geldiğinde ilk alanlardan biri olucam. 6 yıldır kullandığım 147'mi satılığa çıkardım bile :) ondan üzülerek ayrılacağım, ama onu yine yeni bir alfayala değiştireceğim için sabırsızlanıyorum. bu arada lansman ağustos, satışlar eylülde başlıyor. önceleri 159 almayı planladım fakat iç görünümü ve konsolunu beğenmedim.

• Bu hafta itibariyle Giulietta'nın sıkı rakiplerinden Audi A3 sportback otomatik 23.900 Euro dan kampanya satışları başladı...
    Bakalım 25.000 Euro dan başlaması düşünülen Giulietta'nın cevabı ne olacak????
    Durum vahim, üzüldüm gerçekten, Alfa gene satamayacak anlaşılan...............
    Hala bir açıklama yok, millet yazı beklemeyecek..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harleyci34 -- 28 Nisan 2010; 12:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harleyci34

Bu hafta itibariyle Giulietta'nın sıkı rakiplerinden Audi A3 sportback otomatik 23.900 Euro dan kampanya satışları başladı...

Bir ara bu arabayı 32.000 euro'lardan satmadılarmı benmi yanlış hatırlıyorum yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harleyci34

Bu hafta itibariyle Giulietta'nın sıkı rakiplerinden Audi A3 sportback otomatik 23.900 Euro dan kampanya satışları başladı...

1.6 105 hp mi?

1.4 tfsi mı?
  • 105 ps...
  • farlarına makyaj yapılmış 105 ps'lik araca çok bile bence 23900 . almanlar kasa değiştirme vakti yaklaşınca indirime başlarlar. bana hiç çekici gelmiyor bu alman arabaları. ekimiş 147 bile dizaynıyla hala 5 çeker a3'e. kağnı gibiler, araba dediğin bastın mı gidecek !
  • Bastınmı gidenide var 1.4-1.8 TFSI ama 3.20 BMW parası
  • evet bastınmı giden 330i tb veya a3 3.0 quarttro da var, alfa romeo onlara göre küçük hacim motorlarda daha performanslı bence ben 1.6 TS ile A3 lere veya 116i'lere toz yutturuyorum. Giulietta gelsede 1.4 170 hp ile neler yapılırmış görsek :)
  • Tasarım..................

http://vimeo.com/11292513
  • Autocar dergisinin Mayıs kapağı Giuiletta'ya ayrılmış (Türkiye baskısı). Arabaya dergide 5 sayfa ayırmışlar. Teknik altyapı ile ilgili güzel bilgiler yer alıyor. Mesela tamponlarda çelik yerine alüminyum ve xenoy denilen bir tür plastik madde kullanıldığı, araç tabanındaki çapraz barlarda çelik yerine magnezyum kullanıldığı, böylece toplamda 25 kg kadar bir ağırlıktan tasarruf edilip, güvenliğin de artırılmış olduğunu yazmışlar. Test için 170 HP ve 235 HP modelleri kullanmışlar, 170 HP olanı çok beğendik diyor. Türkiye için de vergi avantajı yüzünden daha uygun demiş. Servo motorlu direksiyon daha önce hiçbir Alfa'da olmadığı kadar iyi demiş.

Alfa İtalya CEO'su 2010 için Alfa'nın toplam 120 bin adetlik satış hedefinin 40 binini Giulietta ile, 2011 yılında ise 180-200 binlik toplam hedefin 100 binini Giulietta ile yapmayı beklediklerini söylemiş. Türkiye'ye Ağustos'ta tüm modellerin geleceği, sadece 2.0 turbo dizel modelin siparişle getirileceği yazılmış. Başlangıç fiyatı henüz netleşmese de 24-25 bin Euro civarı olacağı açıklanmış.

Dergide daha fazla bilgi mevcut, 5 TL.ye satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Autocar dergisinin Mayıs kapağı Giuiletta'ya ayrılmış (Türkiye baskısı). Arabaya dergide 5 sayfa ayırmışlar. Teknik altyapı ile ilgili güzel bilgiler yer alıyor. Mesela tamponlarda çelik yerine alüminyum ve xenoy denilen bir tür plastik madde kullanıldığı, araç tabanındaki çapraz barlarda çelik yerine magnezyum kullanıldığı, böylece toplamda 25 kg kadar bir ağırlıktan tasarruf edilip, güvenliğin de artırılmış olduğunu yazmışlar. Test için 170 HP ve 235 HP modelleri kullanmışlar, 170 HP olanı çok beğendik diyor. Türkiye için de vergi avantajı yüzünden daha uygun demiş. Servo motorlu direksiyon daha önce hiçbir Alfa'da olmadığı kadar iyi demiş.

Alfa İtalya CEO'su 2010 için Alfa'nın toplam 120 bin adetlik satış hedefinin 40 binini Giulietta ile, 2011 yılında ise 180-200 binlik toplam hedefin 100 binini Giulietta ile yapmayı beklediklerini söylemiş. Türkiye'ye Ağustos'ta tüm modellerin geleceği, sadece 2.0 turbo dizel modelin siparişle getirileceği yazılmış. Başlangıç fiyatı henüz netleşmese de 24-25 bin Euro civarı olacağı açıklanmış.

Dergide daha fazla bilgi mevcut, 5 TL.ye satılıyor.

Sağol civcivx bilgi için bende alıyımda derginin bu sayısını bakıyımbi.

• arkadaşlar kısa bır bılgı verılmıs yıne paylasayım dedım site şu...

http://alfaromeo.arabalar.com/Giulietta/1523
  • arkadaşlarbugün bravo 'yu 120 hp multijet dualogic, test ettim, motoru beğendim ama şanzuman rezalet, inşallah giulietta'ya bu şanzumanı koymazlar, sanırım delta da aynısı var. bu motorda manual almakta fayda var diye düşünüyorum
  • valla giulietta yı 2012 gıbı alabılcektım ozamana kadar ıyı kotu yanalrı ayıklanır böle ya anlamadıgım dizel bravo almak ıstesem sunroof xenon taktırsam 49.000 lıra oluyor o fıyata 10 tane daha model var alına bılcek bence fıyat çok uçuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aldeberan26

arkadaşlarbugün bravo 'yu 120 hp multijet dualogic, test ettim, motoru beğendim ama şanzuman rezalet, inşallah giulietta'ya bu şanzumanı koymazlar, sanırım delta da aynısı var. bu motorda manual almakta fayda var diye düşünüyorum

Evet o şanzıman pek iyi değil delta'dakide aynı şanzıman yokuş felan çıkarken çok zorlanıyor araba ama benim bildiğim giulietta'da o şanzıman olmayacak dsg benzeri güzel bi şanzıman olacak diye biliyorum,manuel vitesde belli bir noktadan sonra insana yük oluyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 3 Mayıs 2010; 11:35:22 >
  • Tahmini fiyat için şu örnek bir fikir verebilir sanırım:

Auto Show dergisinin bir önceki sayısında yazdığına göre, Mito 1.4 170HP Multiair Quadrifoglio Türkiye'de 24.950 Euro fiyattan satışa çıkmış. 8C serisinden alınan saten titanyum 17 inç jantlar, çift egzos çıkışı, titanyum grisi ön ve arka far çerçeveleri, arka spoyler, vs. bulunuyor diye yazmışlar.

Buna göre Giulietta 1.4 170HP kaça olur sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Tahmini fiyat için şu örnek bir fikir verebilir sanırım:

Auto Show dergisinin bir önceki sayısında yazdığına göre, Mito 1.4 170HP Multiair Quadrifoglio Türkiye'de 24.950 Euro fiyattan satışa çıkmış. 8C serisinden alınan saten titanyum 17 inç jantlar, çift egzos çıkışı, titanyum grisi ön ve arka far çerçeveleri, arka spoyler, vs. bulunuyor diye yazmışlar.

Buna göre Giulietta 1.4 170HP kaça olur sizce?

27.000 euro olur bence sence ne olur peki?

http://www.telegraph.co.uk/motoring/motoringvideo/7598703/Alfa-Romeo-Giulietta-review.html şurda beyaz renklisinin bir videosu var izleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 4 Mayıs 2010; 10:45:31 >

• Her ne kadar Mito, Quadrifoglio donanımlı olsa da, onun fiyatına bakarsak bence de Giulietta Distinctive 170HP o civarlarda (27.000) etikete sahip olur. Cam tavan opsiyonu ve vergisi ile 30.000 Euro'yu gözden çıkartmak lazım gelir.
  • Ama Türkiye'de 24.000 euro'dan felan başlarsa fiyatı 26.000 euro'ya felan alınabilir bu 1.4 170 hp'lik ozamanda bi cam tavan ekletsen 1500 eurode onada taş çatlasın 27.500 euroya felan alınır bu araba tam senlik işde civcivx bütçene göre arabadada ne istersen var :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 4 Mayıs 2010; 12:01:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluespark

Ama Türkiye'de 24.000 euro'dan felan başlarsa fiyatı 26.000 euro'ya felan alınabilir bu 1.4 170 hp'lik ozamanda bi cam tavan ekletsen 1500 eurode onada taş çatlasın 27.500 euroya felan alınır bu araba tam senlik işde civcivx bütçene göre arabadada ne istersen var :).

O fiyat nokta atışı olur benim için Tabii Ağustos'ta Alfa yetkililerinin bizim gibi düşünüp düşünmediklerini net olarak göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.