Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.990
Cevap
49
Favori
892.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bluespark

quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

İşte o yüzden tutmuyor.

sen şimdi peki ne kadara hangi marka ve modele bakcaksın?

Ortalama 50 bin TL civarı bir modele, bir miktar +- olabilir.
  • quote:

quote:

quote:

İşte o yüzden tutmuyor.

sen şimdi peki ne kadara hangi marka ve modele bakcaksın?

Ortalama 50 bin TL civarı bir modele, bir miktar +- olabilir.

Tamam işde bence olur giulietta sana içindeki donanımlara bakmak lazım gelince sadece zaten 50.000 tl civarına alabileceğin arabaların özelliklerinin hepsi olur bundada 1.4 120 hp motoruda iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 19 Nisan 2010; 16:33:29 >
  • quote:

Tamam işde bence olur giulietta sana içindeki donanımlara bakmak lazım gelince sadece zaten 50.000 tl civarına alabileceğin arabaların özelliklerinin hepsi olur bundada 1.4 120 hp motoruda iyi.

Evet 120 HP'yi alabilirim ama ben bundan sonra 150+ HP bir model bakıyorum. Ülkemizde ne kadar fahiş fiyatlarla satıldığı bilinen ve Türkiye temsilcisi yüzünden hiç hazzetmediğim 160 HP bir Golf bile otomatik şanzıman ile listeden 57 bin TL.ye satılıyorsa, Leon 160 HP düz şanzıman 52 bin TL.ye satılıyorsa, Astra 180 HP motor ile 52 bin TL.ye satılıyorsa, Alfa da bu fiyatların yakınlarında olmalı. Yoksa bu ülkede asla istedikleri yere gelemezler, bunu bilmiyorlar mı? Umarım bu söylenen fiyatlar daha iyi bir elekten geçirilir. Yoksa 70 bin TL civarına A3 1.8 Sportback alınıyor bu ülkede

Ama şu da bir gerçek ki, resmi fiyatlar açıklanana kadar defteri kapatma gibi bir niyetim yok. Sonuçta benim için öncelik dizayndadır, Giulietta diğerlerinden daha çekici bir araç benim için. Resmi liste açıklanınca bakarım, ona göre değerlendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 19 Nisan 2010; 17:11:20 >

• quote:

quote:

Alfa Romeo Giulietta için Türkiye'ye özel bir fiyat için çalıştıklarını dile getiren Çolakoğlu, İtalya'da 21 bin euro civarında olan bu aracın Türkiye'de yüksek vergiler nedeniyle normalde 28 bin euroları bulabileceğini, ancak kendilerinin Alfa Romeo yetkilileri ile yaptıkları görüşmeler sonucunda bu aracın Türkiye'de ortalama 25 bin euro civarında satılacağını vurguladı.

Bu rakama bakınca, başka bir markaya yavaş yavaş yönelsem iyi olur artık. 20 binlik araç 25 bine satılacaksa, 25 binlik model, yani 170HP olanı 30 bine satılır. Sadece sport paket ve cam tavan ekle desen, 35 bini bulur o. 70 bin TL, 70 milyar yani. Ulusal kurdan yazınca vahameti daha iyi anlaşılıyor

sürüden ayrılanı kurt kapar...
    alıcaz hepberaber, fiyatlarda güzel olacak merak etme sen...
    cadde de şov yapıcaz, her bakandan 1 tl kessek, 1 ayda arabanın parası çıkar be...

• quote:

Orijinalden alıntı: harleyci34

alıcaz hepberaber, fiyatlarda güzel olacak merak etme sen...
    cadde de şov yapıcaz, her bakandan 1 tl kessek, 1 ayda arabanın parası çıkar be...

Orası öyle, güzelliği daha kendisini görmeden resimlerden vurdu bizi Bazen pire için yorgan yakarım. İnşallah Giulietta'nın fiyatını abartıp ta, sıradan başka bir arabanın yoluna girmeme sebep olmazlar.
  • Showroomdaki adam bana 1.4 170 hp nin ısrarla gelmeyeceğini söylemişti ama burda 3 benzin seçeneğiyle gelcek diyor. Umarım burda yazan gibidir, bir de arkadaşlar bir sorum olcak bu çift egzoz ve bilimum sportif detaylar sport paket içersinde mi geliyor?
  • Cok guzel bir acidan cekilen Giulietta

alfa romeo giulietta REVEALED 2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harleyci34 -- 19 Nisan 2010; 22:38:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppus
    Showroomdaki adam bana 1.4 170 hp nin ısrarla gelmeyeceğini söylemişti ama burda 3 benzin seçeneğiyle gelcek diyor. Umarım burda yazan gibidir, bir de arkadaşlar bir sorum olcak bu çift egzoz ve bilimum sportif detaylar sport paket içersinde mi geliyor?

Krom aynalar, bodykit vb. sportif donanımlar Sport 17 veya Sport 18 paketleri ile geliyor.
    (Sport paketler sadece Distinctive donanım seviyesinde alınabiliyor, Progression ile almak mümkün değil)

Çift egzoz sadece 2.0 dizelde ve 1.8 benzinlide var.

Bu arada, 1.8 Quadrifoglio Verde tek model. Yani ne o motoru başka bir donanım seviyesi ile, ne de o donanım seviyesini başka bir motorla almak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar99 -- 20 Nisan 2010; 1:38:58 >
  • Autoshow dergisinin bu haftaki sayısında Giulietta'nın sürüş izlenimlerinden bahsedilmiş..Neredeyse olumsuz hiç bir ifade kulanılmamış..Özellikle kaliteli işçilik, iç mekan ergonomisi, yalıtım olarak çok iyi bulunmuş. Yol tutuşun çok iyi olmasına rağmen aracın oldukça konforlu bir süspansiyona sahip olduğunu, direksiyon hassasiyetinin neredeyse bir BMW klasında olduğunu yazmış. Fiyat olarak yukarda bahsedildiği gibi Tofaş 25 bin euronun altına çekmek için uğraşıyormuş. 1.4 170 hp Multiair motorun 0-100 'ü 7.8 sn, ortalama tüketimi 5.8 lt / 100 km olarak verilmiş. Tüm modellerde start-stop standartmış..
  • Distinctive donanım + Sport 18 paket 25 000 € olsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Distinctive donanım + Sport 18 paket 25 000 € olsa?

Bir temenniden ziyade, öyle olması lazım aslında. 170HP, distinctive, sport paket, cam tavanın fiyatının 27 bin Euro civarında olması lazım. Bakın nokta atışı yaptım, Alfa yetkilileri duysun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 20 Nisan 2010; 13:10:25 >
  • Ya arkadan görünüşe bitiyorum ama önden görünüşe bir türlü alışamadım.. Baka baka göz alışır belki diye nerdeyse her gün çeşitli fotolara bakıyorum ama yok, kabul edemedim bu ön görünüşü nedense. Sertliğinden, agresifliğinden çok ödün vermişler ya.
  • Kesinlikle katılıyorum...

quote:

Orijinalden alıntı: metabax

Ya arkadan görünüşe bitiyorum ama önden görünüşe bir türlü alışamadım.. Baka baka göz alışır belki diye nerdeyse her gün çeşitli fotolara bakıyorum ama yok, kabul edemedim bu ön görünüşü nedense. Sertliğinden, agresifliğinden çok ödün vermişler ya.
  • Yeni modellerde olur böyle şeyler... 1967 de sadece 18 adet üretilen Tipo 33 Stradale (en alttaki) fırtına estirmişti, bilen bilir. Bu çizgilerde de aynı etkiler var. Ayrıca Alfanın yeni konsepti 8C den de esintiler var, Alfa demek son dönem 159-147 lerde görülen hırçın bakışlar değildir.
    Alfaya özgü çizgilerin dışına çıkılmamış Giulietta'da. Mito da da kullanıldı bu çizgiler. Alışmak zaman alır sonradan hırçın bakışlar beğenilmez.
    Mühim olan Alfanın ruhunu verebilmek yeni modellere.
    Ama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz.

8C

8C ve Mito

Tipo 33 Stradale

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harleyci34 -- 21 Nisan 2010; 19:12:58 >

• Alfanın geleceğe nasıl yön vereceğini tabi ki bilmiyoruz ama geçmişindeki bir çok modeline bakarsan agresif bakışlara sahip olduğunu kolaylıkla görebilirsin. 8c tartışılmaz bir tasarım zaten ve bu yuvarlak hatlar onda bile agresif bir görüntü vermiş ama aynı yuvarlak hatlar mito ve giulietta ya agresif değil, şaşkın bir bakış vermiş.. Arkalar gayet güzel ama önlerde pek alfa ruhu gördüğümü söyleyemem ya da Alfa ruhunu değiştiriyor bilmiyorum :) Ben sert bakıştan vazgeçmemesini dilerdim..
  • Zamanla sende alisirsin goruntusune, gor bak ne cok sevilecek Giulietta :)
  • 147yi bile haftada bi görüyoruz caddelerde bakalım buna nasıl alışacağız :)) Umarım dediğin gibi çok sevilir.
  • Çok sade ve şık bir araç yapmışlar.Motor çok iyi ama Türkiye'de bu otoyu kullanmak kullanıcısına ızdırap çektirir.Bende yavaş yavaş alfist olmaya başladım böyle bir arabayı alsam herhalde 1 ay kullanamam:D
  • arkadaşlar, aracın 25000 euro civarından başlayacağını öğrendim. italyan sitesinden baktım. türkiyede 27-28 euro fiyatlara distinctive 1.4 tb multiair 170 hp rahatlıkla alınabilir. forumlarda golf , focus , wv çatısı altında üretilen eski alfa tasarımcısının yarattığı seat'la alfa romeo giulietta kıyaslanıyor olması beni üzdü açıkçası. alfa romeonun direk 2 rakibi var bence bmw 1 serisi ve audi a3 bu araçların aynı donanımlılarıyla karşılaştırınca alfa romeo fiyatları gayet makul bence. alfa romeo bir focus ya da seatla kıyaslanamaz. onlarla fiat bravayı kıyaslayın lütfen. ben şimdiden sipariş bile verdim geldiğinde ilk alanlardan biri olucam. 6 yıldır kullandığım 147'mi satılığa çıkardım bile :) ondan üzülerek ayrılacağım, ama onu yine yeni bir alfayala değiştireceğim için sabırsızlanıyorum. bu arada lansman ağustos, satışlar eylülde başlıyor. önceleri 159 almayı planladım fakat iç görünümü ve konsolunu beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aldeberan26

arkadaşlar, aracın 25000 euro civarından başlayacağını öğrendim. italyan sitesinden baktım. türkiyede 27-28 euro fiyatlara distinctive 1.4 tb multiair 170 hp rahatlıkla alınabilir. forumlarda golf , focus , wv çatısı altında üretilen eski alfa tasarımcısının yarattığı seat'la alfa romeo giulietta kıyaslanıyor olması beni üzdü açıkçası. alfa romeonun direk 2 rakibi var bence bmw 1 serisi ve audi a3 bu araçların aynı donanımlılarıyla karşılaştırınca alfa romeo fiyatları gayet makul bence. alfa romeo bir focus ya da seatla kıyaslanamaz. onlarla fiat bravayı kıyaslayın lütfen. ben şimdiden sipariş bile verdim geldiğinde ilk alanlardan biri olucam. 6 yıldır kullandığım 147'mi satılığa çıkardım bile :) ondan üzülerek ayrılacağım, ama onu yine yeni bir alfayala değiştireceğim için sabırsızlanıyorum. bu arada lansman ağustos, satışlar eylülde başlıyor. önceleri 159 almayı planladım fakat iç görünümü ve konsolunu beğenmedim.

Çok güzel bir yorum olmuş aldeberan26 aynen sana katılıyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluespark -- 26 Nisan 2010; 11:08:19 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.