Bildirim
alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (492. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: judas
Merhaba,
170 manuel/tct için yakıt tüketimini belirten arkadaşlar ort.hız ve gidilen mesafeyi de yazabilrmi? Özellikle İstanbulda herkesin şehir içi kullanımı farklı
Örneğin benim sakin kullanımda TCT ile tüketimim bu şekilde:
9.4l 26km/h 500km
10.3l 21km/h 1000 km
Hocam sakin kullanımda o değerlere nasıl çıktın. Ben baya sert kullanırım daha 9 lt üzerini hiç görmedim. -
Bu Alfa Romeo Türkiye çok beceriksiz. Aylar oldu 2016 fiyatlarını yayınlayamadilar. İki gün önce yayınladılar, onu da yanlış yayınladılar
2016 diyor ama yine 2015 fiyatları yazıyor. Biz firma yetkililerinden daha bilinçli ve bilgiliyiz maalesef. Belki bunu biri okur da yetkili kişiyi uyarır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 20 Nisan 2016; 10:32:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ıcp
quote:
Merhaba,
170 manuel/tct için yakıt tüketimini belirten arkadaşlar ort.hız ve gidilen mesafeyi de yazabilrmi? Özellikle İstanbulda herkesin şehir içi kullanımı farklı
9.4l 26km/h 500km
10.3l 21km/h 1000 km
Hocam sakin kullanımda o değerlere nasıl çıktın. Ben baya sert kullanırım daha 9 lt üzerini hiç görmedim.
İstanbul trafiği çıkarttı:) Performanslı çevreyolu kullanımında değerler düşüyor.
Sizin ortalama hız ve tüketim değerleriniz nedir? -
Fiyatları sonunda yenilediler :)
Dizel pro. ve benzinli sup. 97.000-95.000
Dizel sup. 103.000-99.900
Veloce 160.000-160.000
+ vergiler(plaka vs)
İlk fiyatlar standart, ikincisi indirimli :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 22 Nisan 2016; 9:40:12 >
Veloce logosunu koyunca dört yapraklı yonca resmi kalktı keşke dursaydı güzel görünüyordu :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ıcp
quote:
Merhaba,
9.4l 26km/h 500km
10.3l 21km/h 1000 km
Hocam sakin kullanımda o değerlere nasıl çıktın. Ben baya sert kullanırım daha 9 lt üzerini hiç görmedim.
İstanbul trafiği çıkarttı:) Performanslı çevreyolu kullanımında değerler düşüyor.
Sizin ortalama hız ve tüketim değerleriniz nedir?
Ortalama hız 35 km/sa
Tüketim 8,5 lt/100km
-
Dostlar bir konuda sizden bilgi rica ediyorum. Daha önce cam tavanlı bir Opel Corsa kullandım. Antalya şartlarında çok sıcak olduğu için elden çıkarmak zorunda kaldım. Cam tavanın iç örtüsü delikli, file gibi bir kumaştı ve tüm güneş içeriye giriyordu. Şimdi bir Giulietta almak istiyorum ama cam tavan endişem var. Bu araçlarda tavan örtüsü nasıldır? Güneşi geçirir mi? -
fiyatlarin artmasi bizim arabalarin ikinci el degerlerine de yansir heralde.
Sifir alacaklara kotu olmus. Ikinci el de zaten cok deger kaybeden bir aracti simdi 100.000 tl vermek buyuk cesaret olur.
Iyi tarafi piyasada guiletta azalir. Zaten bu arac golf leon yerine farklilik amaciyla aliniyodu. Iyi oldu.
Şimdi sizin soru güneş ışını girmesi ama ben konuyu hem ışık hem sıcaklık etkisi olarak yanıtlayayım.
Ben Adana da yaşıyorum. Adana ve Mersin de çok sayıda cam tavanlı jülyet var :) Bizim sıcaklar da sizden aşağı kalmaz diye düşünüyorum.
*Tavan komple cam ama, iç kısımda sadece ön bölgede (açılır cam) ve arkada nispeten daha küçük bir alanda ince ama sık dokulu ve güneşi geçirmeyen bir sürgülü bez kapak var. Benim araç siyah olduğu için bol bol güneşi çekiyor ama tavan cam diye içerisi güneş ışını girmiyor.
*Zaten yazın klimasız gezebiliyor musunuz siz -
selam,
ben de 2015 model julyet ile aranıza katılmıs bulunuyorum, birsey sormak istiyorum. kitapcıga gore lastik basıncını on 33 arka 31 olacak sekilde degistirdim fakat lastik basıncı uyarısı alıyorum devamlı. bunu nasıl duzeltebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ssuqunet
selam,
ben de 2015 model julyet ile aranıza katılmıs bulunuyorum, birsey sormak istiyorum. kitapcıga gore lastik basıncını on 33 arka 31 olacak sekilde degistirdim fakat lastik basıncı uyarısı alıyorum devamlı. bunu nasıl duzeltebilirim.
İkinci el mi sıfır mı? 2. el ise; önceki sahibi benim gibi sürekli 33-33 yapmış olabilir. Ya da ayarlamayi yüksuz ve soğuk lastik ile yapmanız gerekiyor.
0 hocam, ayarlamayı da kitapcıga gore yuksuz olarak yapıyorum. 33 - 31 olarak gozukuyor kitapcıkta fakat lastik basıncı uyarısı gitmek bilmedi. -
Müzik ekranı sol altındaki lastik basınc düğmesini kullanarak ayarladınız mı?
Bu arada aracın düz vites dizel 2016 satışları da başlamış, arada sadece küçük bir beygir farkıyla.
Progression: 88.000+tr vs
Super : 94.000+tr vs
120 beygir düz benzinli 2015 de dahil tarih oldu sanırım.
170 beygir düz benzinli zaten kalkmıştı.
Artık Türk tüketicisine daha bir yakın olurlar. Tabii adam gibi reklamları döndürürlerse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 17 Haziran 2016; 0:50:32 >
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2.sahibinden-hatasiz-kazasiz-boyasiz-temiz-aile-araci-315892303/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=falsequote:
Orijinalden alıntı: Orhan Hoca
Bu arada aracın düz vites dizel 2016 satışları da başlamış, arada sadece küçük bir beygir farkıyla.
Progression: 88.000+tr vs
Super : 94.000+tr vs
120 beygir düz benzinli 2015 de dahil tarih oldu sanırım.
170 beygir düz benzinli zaten kalkmıştı.
Artık Türk tüketicisine daha bir yakın olurlar. Tabii adam gibi reklamları döndürürlerse.
selam dostlar şu araç için ne dersiniz araba arıyorum egea bravo derken alfa ya da bakalım dedik, nasıldır nedir kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
-
Aracın km'si ile temizliği uyumlu, fiyat yüksek ama benim araç progression plus olduğu için onun fiyatını degerlendirmem yanlış anlaşılır. Ama ilanlardan gördüğüm kadarıyla pek fiyat farkları yok. Iş donanıma kalıyor.
Benim naçizane fikrim; rengi kırmızı, modeli yüksek (2014-15), ama donanımı az, aynı fiyatlarda araç almanız.
Beyaz camtavan olmadan iyi değil mesela...
Hayırlısı olsun sizin için
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-sahibinden-temiz-hatasiz-guiluietta-1.6-jtd-315398520/detayquote:
Orijinalden alıntı: Orhan Hoca
Aracın km'si ile temizliği uyumlu, fiyat yüksek ama benim araç progression plus olduğu için onun fiyatını degerlendirmem yanlış anlaşılır. Ama ilanlardan gördüğüm kadarıyla pek fiyat farkları yok. Iş donanıma kalıyor.
Benim naçizane fikrim; rengi kırmızı, modeli yüksek (2014-15), ama donanımı az, aynı fiyatlarda araç almanız.
Beyaz camtavan olmadan iyi değil mesela...
Hayırlısı olsun sizin için
Birde şöyle 2015 model var
Beyaz renk cam tavanla harika duruyor ama cam tavanla 4 5 lira oynuyor, kırmızı renkte harika ama fiyat hemen daha yukarılara çıkıyor. Bende donanım açısından dolu olsun diye düşünüyorum cam tavan olursa güzel olur ama olmassada benim için çok problem değil. Birde 1.6 jtd ler 105 beygir mi ?
-
Aynı aracın KIRMIZI olanını öneririm. Camtavan sorun değil ise. Distinctive ama 16'' cant anlamadım. 17 olmalı yani sanırım satıcının durumdan haberi yok. 120 beygir olanlar 2016. Evet 105 beygir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 3 Temmuz 2016; 2:44:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X