Şimdi Ara

alfa romeo giulietta REVEALED 2010 (494. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.990
Cevap
49
Favori
892.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben açıkçası biraz salliyorum. Servis Maslak Ciftkurtlar. Yeri; Atatürk Oto Sanayi'ye sağdan giren yol üzeri, Honda Ciftkurtlar'i geçince ilk soldan aşağı. Yakınlarda digeri; Zincirlikuyu Çiftçiler, benzinci arkasında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

Bayadır yazmamıştım buralara, Giulietta dizel spor paketli bir aracım, yakında yeni sahibine gidecek... Beraber geçen 3 senem çok güzeldi. sertliği dışında memnun olmadığım hiç bir yanı olmayan bu güzelliğin yerini ne ile dolduracağımı bilmiyorum

Yakıt konusu çokca konuşulmuş.. Bu da benim İstanbul-Alanya yolculuğu sonrası elde ettiğim değer
    alfa romeo giulietta REVEALED 2010

• Orhan Hoca kullanıcısına yanıt
    Neden 2014 ve sonrasi ? 2015 te makyajlanmadi mi, arac ?

Birde manuel vitesli versiyonda debriyaj hidrolik mi,kayisli mi ? Yanilmiyorsam manuel vites sistemi de tct gibi cift debriyaja mi,sahip ? Sanki onceden bir yerlerde okumustum.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-giulietta-170-hp-spor-paket-15.000-km-de-cok-temiz-325447187/detay

Arkadaslar 65 e anlastik,kapora verdim. Bi aksilik olmazsa bikac gune aliyorum, fiyat nasil sizce ?

• WalterWhite00 kullanıcısına yanıt
    Yuksek geldi 2015 modeĺi bu fiyatlara aliniyor.Cam tavan disinda artisi nedir ? Ses sistemi yok,deri koltuk yok,multimedya yok olmusken hepsi olsun sonucta keyif araci.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Makyajı 2014'te ve 2016'da gördü. Debriyaj ile ilgili de; ben duymadım. Belki start stop ile ilgili bir şeydir duyduğunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Yuksek geldi 2015 modeĺi bu fiyatlara aliniyor.Cam tavan disinda artisi nedir ? Ses sistemi yok,deri koltuk yok,multimedya yok olmusken hepsi olsun sonucta keyif araci.

hocam araçta deri koltuk var, fotoğraflara detaylı bakarsanız görünüyor spor paketli bir araç. koltuk ısıtma vs de var.. tek eksiği multimedia, parrot araç kiti o konuda işimi görür diye düşünüyorum(usb-aux ve bluetooth özellikli), 800 tl'ye takılıyor.

birkaç aydır bakıyorum. 2014 ve sonrasının düşük km, hasarsız ve otomatikleri 70 binden aşağı değil. sadece multimedia için de deri koltuktan vazgeçip ekstra 5-6 bin vermek istemedim. belki de yanlış bi düşünce , bilemiyorum

2015 leri de bu fiyatlarda gordum,tek deri koltuk yok.Xenon far var mi ?

Su asagidakinin makyajli kasasini bulsan bu dolulukta yemede yaninda yat.Fiyatta 60-65 arasi olsa Dieselleri daha ucuz nedense benzinliden ve bildigimiz 1.6 multijet motor galiba.Chip yapilir rahatca binilebilir benzinlide lpg sart bmw x5 e lpg takmisti adam bagaj icinden gizli dolum yaptiriyordu.

TR'DE TEK, LÜKS SPOR, BOSE MÜZİK SİSTEMİ, Bİ-XENON, FAR YIKAMA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-tr-de-tek-luks-spor-bose-muzik-sistemi-bi-xenon-far-yikama-330416908/detay

• Orhan Hoca kullanıcısına yanıt
    Tct ile karistirdim ben demek ki.Bildigimiz duz sanziman,saffet ucuncu ntv programinda izlemistim.Adam debriyaja basinca devir dusmuyor cift debriyajli ozel sistem,guc kaybi olmadan diger vitese geciriyordunuz... diyordu demek otomatikmis anlattigi.

Diesellerinin deger kaybi fazla galiba hep diesel satiyorlar dusuk km internette benzinliden daha ucuza.Bu doblodaki 1.6 fiat multijet le ayni motorlar galiba.

• quote:

2015 leri de bu fiyatlarda gordum,tek deri koltuk yok.Xenon far var mi ?

Su asagidakinin makyajli kasasini bulsan bu dolulukta yemede yaninda yat.Fiyatta 60-65 arasi olsa Dieselleri daha ucuz nedense benzinliden ve bildigimiz 1.6 multijet motor galiba.Chip yapilir rahatca binilebilir benzinlide lpg sart bmw x5 e lpg takmisti adam bagaj icinden gizli dolum yaptiriyordu.

TR'DE TEK, LÜKS SPOR, BOSE MÜZİK SİSTEMİ, Bİ-XENON, FAR YIKAMA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-tr-de-tek-luks-spor-bose-muzik-sistemi-bi-xenon-far-yikama-330416908/detay

hocam ben manuel düşünmüyorum. pek kullanamıyorum da zaten uzun süredir hep otomatik kullandım ona alıştım.

2015'lerin bu temizlikte, bu kmde ve bu dolulukta olanları 73-75 civarı. diğer araçlara bakarken km, hasar kaydı, doluluk vs gibi şeylerle kıyaslayınca benim alacağım araç fena gelmedi bana..

bi de benim attığım aracın fiyatına çok diyorsunuz ama attığınız araç dizel, manuel ve 80 000 kmde, fiyat da aynı hemen hemen

önceki aracım lpgliydi, illallah ettim, yılda 2 kere gaz ayarı yaptırmaya götürüyordum. benzin ayrı gaz ayrı dolum yapıyordum vs. çekişi ciddi oranda düşürmesi de cabası. büyük konuşmıyım ama hayatım boyunca lpg'li araç almayı düşünmüyorum artık

gönül isterdi ki 170 lik otomatiğin dizeli olsun

0 km fiyatlarına göre dizel ve benzinli benzer oranlarda düşüyorlar, ancak alıcı daha çok dizelde. Herkes 170lik ister ama iş yürütmeye gelince çoğu dizele dönüyor. Bir de İstanbul gibi trafiği ve yokuşu çok şehir olunca, az yakması ve tork devreye giriyor. Fiyatta çok düşme sanırım; distinctive ve ek paketli olanlarda daha çok. Aradaki fiyat makası haliyla daralıyor. Başlangıçta 4-6.000 olan dist.-pro. makası 2. elde 1-2.000'e düşüyor. Haliyle; müşteri 2. el alırken tavanı düşük tutuyor. Bu da daha çok fiyatı yüksek olanları etkiliyor. Daha yukarı çıksam zaten 0 alırım durumu da cabası.

Ankara da iseniz aldiktan sonra bende yakindan bakmak isterim.Benim para isi kesinlesirse almak ancak oyle nasip olur.Yalniz benzinde kullanmak bayagi maliyetli olur,10-12 litre yakar sehirici.170 lik motorda manuel viteste zevk verir,otomatik te yuksek devir ceviremiyorsun.Benim yukarda konuda paylastigim var 2011 model beyaz renk hatasiz full arac sunroof,deri,bose ses sistemi...lakin manuel.Bu piyasaya gore demek bu fiyatlar iyi 2011 60bin cok gelmisti bana.

• Evet hocam piyasa son zamlarla yukseldi malum, Orhan Hocam peki siz ne diyosunuz benim yukarda paylastigim aracin fiyatina ? 65 e birakti arkadas.. Bi de ben yilda 4 bin km falan ancak yapiyorum, o yuzden benzinli olmasi cok sknti olmaz diye dusundum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 20 Ağustos 2016; 18:51:43 >
    Aracı bilmeden birşey demem havada kalır. Bu vakitten sonra golf astra auris leon vs inanın gözümde yok. Ama herşey kişisel tercih meselesi. Bu vakitten sonra dna ve karizmayi digerlerinde asla bulamam. Astrayi görünce arka tasarımına aynen a101de satılan 45 kuruşluk pastakek gibi olmuş dedim. 308 de farklı değil. Golf ve çakması leon da çok düz. Ben sanırım 2-3 sene sonra aracimi yeni giulietta için takasta kullanırım. Kimsenin ağız kokusunu da çekmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 21 Ağustos 2016; 11:09:10 >
  • Arkadaşlar merhaba,

dün itibarı ile aranıza katıldım.

2012 model, 2013 trafiğe çıkışlı

1.4 - tct - 170 hp

15000 km'de , spor paket (deri döşeme, cam tavan, ısıtmalı ön koltuklar, alüminyum spor pedallar, kırmızı dikişli direksiyon ve vites körüğü vs )

içi sıfır gibi, dışında ise 1 parmak kadar rötüş boyası var sadece. en önemli şeylerden biri de , araçta trim sesi hiç yok. gösterdiğimiz usta da buna şaşırdı :)

65'e aldık dün. fiyat fazla diyenler oldu ancak bu temizlik, km ve dolulukta başka araç göremedik. bu ayardaki 2014-2015 kasalarda ise 73ten aşağı fiyat bulamadım. o yüzden normal geldi.

aracı babamdan teslim aldıktan sonra 4-5 km kullandım şehiriçinde, sürüşü gerçekten keyifli. yakıtı boş yolda olmama rağmen 10 lt falan gösterdi ortalama. ama sanırım bu konuda şehiriçi bi 100 km civarı kullanmak lazım ki net değer görebilelim. bir de aracın ses sistemi çok iyi gibi gelmedi. bu 2 şey dışında çok beğendim içini dışını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 24 Ağustos 2016; 10:10:31 >

Hayirli olsun,en guzel rengini almissiniz.Noter ucreti ne kadar verdiniz ? Trafik sigortasi ne kadar odediniz ? Yakit tuketimi otomatik vites oldugundan galiba yuksek cikmis.Ses sistemi fiat grubuyla ayni oldugundan iyi gelmemis olabilir.Bende symbol den lineya gecince lineanin vasat gelmisti.Haporleri kaliteli bir kitle degistirirseniz belki ses duzelir.

• quote:

Hayirli olsun,en guzel rengini almissiniz.Noter ucreti ne kadar verdiniz ? Trafik sigortasi ne kadar odediniz ? Yakit tuketimi otomatik vites oldugundan galiba yuksek cikmis.Ses sistemi fiat grubuyla ayni oldugundan iyi gelmemis olabilir.Bende symbol den lineya gecince lineanin vasat gelmisti.Haporleri kaliteli bir kitle degistirirseniz belki ses duzelir.

çok teşekkürler

plaka değişikliği de olduğu için noter ücreti 226 TL tuttu.

trafik sigortası axa'dan 633 tlye yaptırdım hasarsızlık indirimleriyle beraber (araç babamın adına kayıtlı olduğundan ciddi bir indirim de ordan geldi sanırım. yaş arttıkça sigorta primleri düşüyor malum)

yalnız kasko fiyatlarına baktırdım 1800 civarları çıkıyor.. sanırım spor araç olduğu için risk sınıfı yüksek diye geçiyor. o biraz can sıkıcı. önceki megane'ımın kaskosunu 840 a yaptırmıştım..

5 km'lik yolda yakıt tüketimi tabi ki kriter değil ancak biraz yüksek geldi evet. bi süre daha kullanıp incelemek daha mantıklı olcaktır :)

ses sistemi benim sattığım 2012 model megane'dan daha başarısız. yeni modeller bose ses sistemiyle geliyormuş sanırım. bendekiler ne marka bilmiyorum :)

parrot bluetooth araç kiti takacağım. müziği genelde telefondan bluetoothla aktararak dinlerim. umarım bu kitle biraz daha toparlar. ama yine de çok kötü denemez tabi ki..

Deri koltuk hakiki deri mi ? Bmw 3.20i lerde dakota denen hakiki deri kullaniliyormus.Hakiki deri terletmiyormus arkadasin 97 3.20i sunni beyaz renk deri vardi fena terletirdi.Bu alfanin deri yazin terletiyor mu ? Birde ortadaki ekranda yag sicakligi,fren balata asinmasi,radyator sivisi %80... gibi sportif bilgiler gosteriyor mu yoksa fiat grubuyla ayni mi ? Linea 1.4 tjet te sadece turbo gostergesi vardi,geri kalanlar standart seylerdi.

• quote:

Deri koltuk hakiki deri mi ? Bmw 3.20i lerde dakota denen hakiki deri kullaniliyormus.Hakiki deri terletmiyormus arkadasin 97 3.20i sunni beyaz renk deri vardi fena terletirdi.Bu alfanin deri yazin terletiyor mu ? Birde ortadaki ekranda yag sicakligi,fren balata asinmasi,radyator sivisi %80... gibi sportif bilgiler gosteriyor mu yoksa fiat grubuyla ayni mi ? Linea 1.4 tjet te sadece turbo gostergesi vardi,geri kalanlar standart seylerdi.

hocam deri gerçek deri, terletme yapmadı pek. evimde suni deri koltuk var onunla kıyaslayınca daha iyi anladım gerçek deri olduğunu :)

ekranı çok inceleyemedim hocam, istanbul dönüşü aracı babam kullandı. teslim aldıktan sonra ise sadece eve geçerken kullandım. ona bakarım bi ara :)
    BMW'de dakota deri bulmak çok zor, çoğunluğu suni deri diye biliyorum.

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.