Şimdi Ara

Alfa Romeo Giulietta vs Golf (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bazinga33

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

birisi galeriden ki galeriden araba alacaksan 2 kere düşün, birisi 2011 model için 56 bin TL istiyo...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-alfa-romeo-2013-model-alfa-romeo-giulietta-1.6-jtdm2-distinictive-orjinal-168541761/detay

bak bu hatasızdır diye belge verecekmiş...

Kırmızıdan illallah ettim, yoksa tabi ki linkteki aracı gördüm ki, gözün kapalı git al zaten Alfa Romeo yu sıfır olarak satan adamlar satıyorlar ilgili aracı da. Önceki aracımda kırmızı Ford Focus tu daha alengirli renk araba almam.
    Uzun süredir bu 3 aracı takip ediyorum ve hiçbiri de satılmadı hepsi beni bekliyor sanki bir tanesi satılsa da en azından birisini elesem

Bu araç Avis'in kiralık araç filosundan çıkma bir araç. Birmot'un 2. ellerinin çoğu böyle. Aynı firmaya bağlı oldukları için 30-35 bin km'ye gelen araçları 2. ele çekiyorlar, kiralık araç filosuna sıfırını ekliyorlar. Plakaya dikkat ederseniz AVIS barı hala duruyor plakanın altında. Ondan her ne kadar garanti verecek olsalar da tavsiye etmem, kaç bin kişi kullanmıştır kim nasıl kullandı belli değil.

• gullietta nın içine baktım, inanılmaz kötü kalitede bence, sanki fiat fiorino ya binmiş gibi hissettim kendimi. direksiyonu , iç malzemeleri sanki bire bir aynı. VW de piona black varken, julyette metalik gri plastikler. radyo, clasik görünümlü ama sanki kamasonic gibi.
    bir de bu arabayı millet anladığım kadarıyla pek satamıyor 2. elini, genelde farklı markaların showroomlarında takaslanmış , galeri eliyle zoraki elden çıkarılmaya çalışılıyor gibi. golf alın demiyorum ama, bu julyeti 10 kere düşünün derim, kalitelerine bizzat yerinde bakın derim.
  • Cam tavan Giulietta + quadrifoglio verde jant
     Alfa Romeo Giulietta vs Golf
  • Golf; sıradan, sıkıcı,ruhsuz bir araç. Yolda görsem dönüp bakmam.
    Guiletta ise çekici, güzel, neşeli, sıradışı bir kadın gibi.
    Jülyeti BMW1, Mercedes A,AuidiA3,VolvoS40 ve DS4 ile kıyaslasam bile Guiletta alırdım heralde.
  • Dizel giular hem keyifsiz bir araç, hem de verimsiz bir motora sahip. İkisi arasından golf
  • Tabiki guiletta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne golfu allah askina.sıkıci siradan cekicilgi olmayan araci nabcaksiniz.Giu dizel alin bakin yolunuza.Her turlu daha siradisi bir arac.

• giu denmişte 105 hp giu keyif vermez. çekilen sıkıntılara değmez. golf daha mantıklı dizelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: persia06

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Sıradışılık,tarz,aşk=guilietta
    Sıradanlık,halk arabası = Golf

+1

.....
     Alfa Romeo Giulietta vs Golf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 9 Temmuz 2014; 14:17:23 >

• tabiki giu
  • 170 lik gui almayacaksan bi anlamı yok çünkü içmekan geride , verimliliği geride , konfor geride o yüzden golf derim .. 170 lik gui alıcaksan , beklenti performans ve spor ise o zaman gui .. yani tamamen beklentiyle alakalı ..
  • Burada %90 Gui önermiş.

Geçenlerde haziran satışları yayınlanmıştı. Alfa Romeo 64, volkswagen 7027 satmış. nasıl oluyor bu çelişki?
    Anlaşılan forumdakiler tam Alfa Romeo bayisine giderken yolda Doğuş'u görüyorlar ve dalıyorlar içeri
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.