Şimdi Ara

Alfa Romeo Giuliettacılar buraya acil !! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar şuan kafamı çelen bir kaç arkadaşım oldu çevremden,Test arabasına fiyat sor dediler ? sizce bu mantıklımıdır Ankara Akota plazada 1.4 170 lik tct var ve fiyat sormayı planlıyorum.Birde dizel haricinde kafamı kurcalayan dizel almaktansa acaba 170 likmı alsam diyorum ? Öğrenci adamım ama altımda bir spor araba olması insana hoş geliyor ve sanırım bunlara LPG de takılıyormuş DOĞRU mu ? LPG takılıyormu bu araçlara baktım baş edemiyorum ileride lpg taktırabilirim diye düşündüm hem fiyat olarakta dizelden daha uygun ? görüşleriniz benim için çok önemli lütfen bilgi verirseniz arabam satılık durumda şuan ciddi olarak 2-3 kişi var ilgilenen ara ara arıyorlar vs sattığım anda ciddi pazarlığa oturacağım babamla beraber gidip akota plazaya,görüşlerinizi merak ediyorum.saygılar
  • Son olarak söylemek istediğim ise açıkcası ben dizel 1.6 distinctive aldıktan 6-7 ay sonra chip yaptırmak istiyorum chiplede aracım 140-150 beygir olucak torkuda 380-400 olucak sizde dizel alıp kafamı mı dinlemeliyim ilerde chiplettirip 140-150 beygir benim için ideal ve yeterli. yoksa 170 lik çok mu perişan eder beni bunu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

quote:

Orijinalden alıntı: ringeril

Öncelikle slm lar 2011 1.6 105 bg dizel kullanıyorum burdaki arkadaşların yorumlarına tamamiyle katılıyorum sadece bi olay annatayım sol kapı açma iç kırıldı servis iç döşeme ile beraber olduğunu söylediler yani 1.000 tl gibi küçük bi meblağ tutuyor kapı açma kolu yani alfa bu herşeye hazırlık lı olun derim

AIA'dan Ringeril?

A?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cool2hate

quote:

Öncelikle slm lar 2011 1.6 105 bg dizel kullanıyorum burdaki arkadaşların yorumlarına tamamiyle katılıyorum sadece bi olay annatayım sol kapı açma iç kırıldı servis iç döşeme ile beraber olduğunu söylediler yani 1.000 tl gibi küçük bi meblağ tutuyor kapı açma kolu yani alfa bu herşeye hazırlık lı olun derim

AIA'dan Ringeril?

A?

WOWdan bir arkadaşım vardı da aynı isimde o mu acaba dedim :D

• arkadaşlar yukarıda yazdıklarıma yardımcı olacak arkadaş arıyorum :)
  • alfa romeo guiletta 1.6 jtd distictive arıyorum acam fazla km yapmayan 2012 ve üst modeli kaça bulabilirim
  • quote:

Ayni sorun benimde basima geldi 800 tl gibi fiyat verildi, sanayide sokturdum, plastikleri soguk kaynak yapmislar zar zor soktuk,kendimiz kirilan parcayi percinledik filan 40 tl ye hallettik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtgrhn

quote:

Ayni sorun benimde basima geldi 800 tl gibi fiyat verildi, sanayide sokturdum, plastikleri soguk kaynak yapmislar zar zor soktuk,kendimiz kirilan parcayi percinledik filan 40 tl ye hallettik :)

:) aynısını bizde yaptık cift taraflı somunla ama onunda bendeki ömrü 3.4 sürdü

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.