Şimdi Ara

ALFA ROMEO GT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle herkese merhaba
    Alfa Romeo markasının artık türkiyede kabul görmüş yanlış imajının yenilenmesi ,
    alfaların nekadar keyifli sağlam ve güzel arabalar olduğunu insanların anlaması için
    bu tip forumlarda daha çok başlım ve yorum olması gerektiğine inanmaktayım.
    İlk olarak alfaların bütün modelleri eşsiz bir güzellige sahip olduğunu belirtip, GT modeliyli ilgili konularda fikir alışverişini başlamasını diliyorum

benim aracım .

ALFA ROMEO GT Q2 1.9 JTD 'dir

burdan araçla ilgili sorusu olan arkadaşlara memnuniyetle yardımcı olurum...

• soru sorulcak bır araba degıl bence :) tek kotu yanı 147 ıle aynı ıc tasarımı yadırgıyorum ama gt ya herseye deger hayırlı kullanıslar bende 147 kullanıcısıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

soru sorulcak bır araba degıl bence :) tek kotu yanı 147 ıle aynı ıc tasarımı yadırgıyorum ama gt ya herseye deger hayırlı kullanıslar bende 147 kullanıcısıyım
    teşekkürler
    147 de çok başarılı ve güzel bir araba
    ben müstakbel alfa alıcılarının sorularından bahsetmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: temples

teşekkürler
    147 de çok başarılı ve güzel bir araba
    ben müstakbel alfa alıcılarının sorularından bahsetmiştim

Alıntıları Göster
    klasık sorular zaten sudur genelde banada sorulan varyator ne aralıkla arızalanır tamırı varmı?yedek parca sorunu oluyormu nekadar yakıyor sehır ıcı vs...
  • quote:

klasık sorular zaten sudur genelde banada sorulan varyator ne aralıkla arızalanır tamırı varmı?yedek parca sorunu oluyormu nekadar yakıyor sehır ıcı vs...

Alıntıları Göster
    haklısın klasik sorular bunlar
    neden kimse yol tutuşunu güvenliğini fren performansını sormuyor ki
    hem yaksa yaksa ne kadar fark olabilirki, hem performenslı bir araba olacak hemde yakmayacak
    olacak şey değil bence....

• Gt lerde motorun yatak sarma olayını hiç duydunuzmu ,bu ne kadar doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRERAR

Gt lerde motorun yatak sarma olayını hiç duydunuzmu ,bu ne kadar doğru
    yatak sarma olayı sanırım her motorda olabilir ama ben özellikle gt lerde böyle bişey duymadım...
  • quote:

yatak sarma olayı sanırım her motorda olabilir ama ben özellikle gt lerde böyle bişey duymadım...

Alıntıları Göster
    valla ozel servıslere bır danıs derım her motorda oluyordur muhakak gt olması sart degıl bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 27 Şubat 2010; 15:57:27 >
  • quote:

valla ozel servıslere bır danıs derım her motorda oluyordur muhakak gt olması sart degıl bu

size sorayım sabah ilk çalıştırmada vites geçişlerinde zorluk oluyormu sizdede.?
  • quote:

quote:

size sorayım sabah ilk çalıştırmada vites geçişlerinde zorluk oluyormu sizdede.?

Alıntıları Göster
    1.vıtesmı yoksa hepsındemı?

• quote:

1.vıtesmı yoksa hepsındemı?

Alıntıları Göster
    bir ve ikide oluyor düşük viteste hatta bazen garrçç diye şu korkunç seste geliyordu
  • quote:

bir ve ikide oluyor düşük viteste hatta bazen garrçç diye şu korkunç seste geliyordu

Alıntıları Göster
    kavrama durumun ne durumda yukarıdamı asagıdamı kavrıyor debrıyaj?
  • quote:

kavrama durumun ne durumda yukarıdamı asagıdamı kavrıyor debrıyaj?

Alıntıları Göster
    normal kavramada bir sorun yok
    147 gibi bence
  • quote:

normal kavramada bir sorun yok
    147 gibi bence

Alıntıları Göster
    ılgınc gercekten netten hıc arastırdınızmı pekı sızle aynı sorunu yasamıs yada ona yakın?bende bır bakınayım sorusturayım bılgı edınırsem yazarım
  • quote:

ılgınc gercekten netten hıc arastırdınızmı pekı sızle aynı sorunu yasamıs yada ona yakın?bende bır bakınayım sorusturayım bılgı edınırsem yazarım

Alıntıları Göster
    servise sordum sabah soğuktan spraller yapıyor dedi ama çok tatmin olmadım bu cevaptan
    başka yerde de duymadım
    o yüzden belki sende de vardır diye sorayım dedim..
  • quote:

servise sordum sabah soğuktan spraller yapıyor dedi ama çok tatmin olmadım bu cevaptan
    başka yerde de duymadım
    o yüzden belki sende de vardır diye sorayım dedim..

Alıntıları Göster
    valla yok kardesım bende ole bısey gt ıcın degıl 156-147 de bıle olmus bırı aynı sorundur muhakkak servısın cvbı benıde tatmın etmedı...
  • quote:

valla yok kardesım bende ole bısey gt ıcın degıl 156-147 de bıle olmus bırı aynı sorundur muhakkak servısın cvbı benıde tatmın etmedı...

Alıntıları Göster
    Bir Alfa hayranı ve eski bir kullancısı olarak GT'ye en büyük eleştirim bir arkadaşın da dediği gibi ön panelin 147 ile aynı olmasıdır.

Halbuki GT sınıfındaki araçları yıllar sonra bile değerli yada farklı kılan özellik, standart özellikli araçlara göre farklı hatta markanın genlerinin biraz da risk alarak dışa vurumudur. Biraz daha makul ve güçlü bir motor ve farklı bir ön panel olsaydı şu an kesinlikle bir GT'ye biniyor olurdum...

yine 2 litre ama daha güçlü bir motor kullanılsa daha performanslı olurdu...

• quote:

Orijinalden alıntı: M V P

Bir Alfa hayranı ve eski bir kullancısı olarak GT'ye en büyük eleştirim bir arkadaşın da dediği gibi ön panelin 147 ile aynı olmasıdır.

Halbuki GT sınıfındaki araçları yıllar sonra bile değerli yada farklı kılan özellik, standart özellikli araçlara göre farklı hatta markanın genlerinin biraz da risk alarak dışa vurumudur. Biraz daha makul ve güçlü bir motor ve farklı bir ön panel olsaydı şu an kesinlikle bir GT'ye biniyor olurdum...

yine 2 litre ama daha güçlü bir motor kullanılsa daha performanslı olurdu...

Alıntıları Göster
    evet haklısın bende bu konuda kızıyorum alfaya

• quote:

evet haklısın bende bu konuda kızıyorum alfaya

Alıntıları Göster
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temples -- 15 Nisan 2010; 13:16:18 >
  • quote:

..

Alıntıları Göster
    ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA.
    2007 MODEL ALFA ROMEO GT Q2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BUGÜNLERDE VE TEMİZ BİR TANEDE BULDUM SANIRIM.BU GÜN GİDİP GÖRÜCEM ARABAYI UMARIM BEKLEDİĞİM GİBİ ÇIKAR.
    AKLIMA TAKILAN ŞEYLER VAR CEVAPLAYAN OLURSA SEVİNİRİM.

ARACIN YOL TUTUŞU TATMİN EDİYOR MU KULLANICILARI?
    FREN MESAFESİ NASIL
    KONFOR ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL BU TİP ARABALARDA FAKAT ŞEHİR İÇİ KULLANIMI NASIL

SU ANDA 2008 MODEL OPEL ASTRA 1.3CDTİ (90HP) KULLANIYORUM.ASTRADAN SONRA UÇAK GİBİ GELİCEK SANIRIM.

BİRDE GT KULLANICILARINDAN İYİ YÖNLERİNİ VARSADA KÖTÜ TARAFLARINI DUYMAK İSTERİM.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.