Şimdi Ara

Alfa Romeo gulietta alınır mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Balık adam kardeşim hergün araba fikrin değişiyor hızına ayak uyduramaz oldum.. 6 serisi alcaz sana

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Dur tahmin edeyim.Karadeniz'de diğmi

Alıntıları Göster
    Nnnöövvv... İç Anadolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Aman hocam daha iyi, alfa ile mazda butik kalsın, her köşe başında çıkmasın, otomobili bilen adam alsın.:)

Alıntıları Göster
    Rahmetli babam ben 2004 de Ankara'da askerdeyken almıştı.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben başkasının lafıyla yorum yapmıyorum, benzinlisini 136k kullandım hocam son 22k ortalamam 7,1 idi tabi karışık. Çok basmadıkça üzmez, 1.6 megane sedan aracımdan (onuda 5 yıl 90k kullandım) daha az yakıyordu.
    Basarsan yakar benzinli araç böyle. Giu dizel motoruda az yakan bir ünite değil onuda yaklaşık 5500km kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

Ya bak silim şıhadi lütfen alamayacağın arabaların konusunu açma. Ulan daha 1 sene geçmedi porsche boxsterlar nasıldır almayı düşünüyorum bakıyorum alınca görürsünüz cart curt söyledin. Sonra araya başka arabalar girdi şimdide giuletta nasıldır alınırmı diye konu açmışsın.

KARDEŞİM SEN ARABA FALAN ALAMAYACAKSIN VE BAKTIĞIN HİÇ Bİ MARKA SENİ TATMİN ETMEYECEK YETER ARTIK YAV BURDA KAÇ KİŞİYİ BOŞ YERE MEŞGUL EDİP İNTERNETLERİNİ YİYORSUN

https://forum.donanimhaber.com/tipim-nasil-ssli-mrslimshady-ifsa--127022278

https://forum.donanimhaber.com/9-10-sevgilimin-arkadaslariyla-tanismak-uzereydim-az-once--135299218

Şu nicki aklınıza yazın sevgili otomobil forumu. Ciddiyeti yok samimiyeti yok konu dışında bolca gırgır ve dalga konusu olmuş birisi kendisi.
    Ben eski konularını şikayet edip kaldırtmıştım. Çünkü eskiden konu açardı ve milletin yorumuna da yanıt vermezdi. Alenen eşek yerine koyuyordu, şimdi ise yanıt verir olmuş ama bence yine bizleri eşek yerine koyduğunu zannediyor. Bu kadar konu üst üste insan olan utanır. İnsanları kendine küfrettirene kadar devam etsin, ben bir hatasını görürsem şikayet edeceğim yine.

• Guiletta satmak zor mudur ?

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Her arabanın temizi satılır hocam. Almak istiyorsanız onu düşünmeyin temiz araç bulmaya odaklanın.

• Confather kullanıcısına yanıt

Guiletta kullandınız mı, aldınız sattınız mı

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    İşim gereği alıp sattım evet, uzun süre kullanmadım ama dediğim gibi her markanın temiz aracı alınır satılır.
    Kaldı ki Guiletta nın özel bir kitlesi var.

• temiz guiletta bakıyorum, aylık 1000-1200 km civarı yol yapılacak. benzinlisinin kullanım zevki daha iyi gibi sanırım o yüzden benzine yakınım.

dizelle aralarında yakıt ve bakım maliyeti arasında nasıl bi fark var acaba

• cesarepavese C kullanıcısına yanıt
    Üstündeki motor birçok Fiat modelinde var. Motorla alakalı bir sorun duymadım. Kronik ciddi bir sorunu da yok diye biliyorum. Dizel olanları biraz hantal. Dizel bir araç için iyi ama performans istiyorsanız benzin daha iyi olacaktır. Konfor olarak da fena değildi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.