Şimdi Ara

Alfa Romeo gulietta alınır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
6.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Bakımları parçaları ucuz değil ama pahalı da değil. Bi volvo kadar pahalı değilken bi fiat ve dacia kadar ucuz da değil.

Aslında hepsi pahalı ama neyse.

Arabaya gelirsek bunun mekaniği fln Linea diyenlerin muhtemelen ehliyeti bile yoktur. Araba gerçekten tam bir sürüş arabası, direksiyon hissi, gidişi, frenleri, performansı fln size araba kullandığınızı hatırlatır ve bu sınıfta bu paraya bu hissi yaşatacak araba çok azdır. Ben de 170 beygirlik Alfa kırmızısı renginde Giulietta var ve çok severek biniyorum.
    Yani parçaları da Fiat kadar ucuz değil. Yürüyeni kısmen Alfa, yürümeyeni Fiat olan enteresan bir Doblo'm var, kesinlikle bakımları bir Fiat'a göre çok daha pahalı.

Değiyor mu? Bence değiyor. Doblo bile keyif verebilen bir otomobile dönüşebiliyorsa safkan bir Alfa'yı düşünemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hatasız Denon ses sistemli, anahtarsız giriş çalıştırmalı ve cam tavanlı bir 308 denk gelince üstelik fiyatı da emsallerine göre bir parça uygun olunca kaçırmak istemedim

• Evet o yüzden size tavsiyem Spor paket aramanız olur Deri dışında SP ile Dashboard fırçalanmış görünümlü oluyor ayrıca yanlış hatırlamıyorsam spor paketler bir parça daha alçak oluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: humerus06

Hocam hatasız Denon ses sistemli, anahtarsız giriş çalıştırmalı ve cam tavanlı bir 308 denk gelince üstelik fiyatı da emsallerine göre bir parça uygun olunca kaçırmak istemedim
    Hocam kazasız belasız kullanın insallah. Severim 308'leri, milletin ağzında ki fransız algısının tam tersi bir araba. Bir yandan da öyle olması iyi seat ibiza parasına alınabiliyor.

• Aman uyandırmayın Hocam Şaka bir yana gerçekten Fransız ve hatta PUG 206/307 algılarının çok dışında bir araç Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi humerus06 -- 24 Mart 2019; 10:20:30 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Dizel konusuna katılmıyorum, alınacak ise 1.4 170hp. Gerisi çok mantıklı değil
  • bende dizeli var. Az km yapsam benzinli alırdım gidişi çok güzel . Ama dizel de kesinlikle üzmedi beni. Ankara ortalamam 5.2 şuanda . 8 de işe gidip 5-6 arası çıkıyorum .ortalamam 32 km idi sanırım ama boş yol bulursam 130 140 gidiyorum bu ara.

Sorun olursa cevaplayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elegantt

bende dizeli var. Az km yapsam benzinli alırdım gidişi çok güzel . Ama dizel de kesinlikle üzmedi beni. Ankara ortalamam 5.2 şuanda . 8 de işe gidip 5-6 arası çıkıyorum .ortalamam 32 km idi sanırım ama boş yol bulursam 130 140 gidiyorum bu ara.

Sorun olursa cevaplayabilirim.
    araba kaç km hocam

ve sorun çıkma oranı nedir , yani sık sık parça değişimi vs falan filan istiyor mu .. yoksa sağlam götürüyor mu
  • benimk 2015 model. 56 bine geldi. Servis 45 bin bakımına 1100 istemişti. Kronik bir sorun olarak sol ön kapı silecektuşlarının olduğu yerden ses geliyordu benim herkeste olmuyormuş sanırım ama gittim garantiden değişti 30bin bakımında. Onun dışında hiç arıza vermedi. Motor fiat motoru zaten bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Uzun yol da yaptım hiç yormadı beni.

Kötü diyebileceğim Bozuk yolda yol sesini çok alıyor . Müzik sistemi bence çok başarılı değil.Ve ortada eşya koyacak göz yok saçma şekilde. Bir de dizel hastalığı olarak çok geç ısınıyor.
  • quote:

benimk 2015 model. 56 bine geldi. Servis 45 bin bakımına 1100 istemişti. Kronik bir sorun olarak sol ön kapı silecektuşlarının olduğu yerden ses geliyordu benim herkeste olmuyormuş sanırım ama gittim garantiden değişti 30bin bakımında. Onun dışında hiç arıza vermedi. Motor fiat motoru zaten bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Uzun yol da yaptım hiç yormadı beni.

Kötü diyebileceğim Bozuk yolda yol sesini çok alıyor . Müzik sistemi bence çok başarılı değil.Ve ortada eşya koyacak göz yok saçma şekilde. Bir de dizel hastalığı olarak çok geç ısınıyor.
    senin araba sedan mı hatchback mi hocam

iç hacmi nasıl konforlu mu baya
  • Giu hep Hatchback hocam. Boyum 190 ben rahat kullanıyorum. Rahat mı dersen üzmez bence. Ama konfor arabası değil biraz sert araba. Kullanımı çok keyifli .
    Bir de motoru çok sesli çalışır ama içerden hissetmezsin .
  • quote:

Giu hep Hatchback hocam. Boyum 190 ben rahat kullanıyorum. Rahat mı dersen üzmez bence. Ama konfor arabası değil biraz sert araba. Kullanımı çok keyifli .
    Bir de motoru çok sesli çalışır ama içerden hissetmezsin .
    ben 173im .. : /

içhacmi iyiyse güzel hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logan1990

Bu arabaya fiat diyen var, ben kullandım, direksiyon hissi, fren kalitesi nin fiat ile alakası yok . Direksiyon tuşları lineayla aynı olabilir tek benzerliği bu. Başka bir dünya giuletta.
    2004 de 156 mız vardı, "Tofaş amma güzel araba yapmış" derlerdi

• Bence Doblo al en temizi abi geniş geniş ferah ferah az yakar çok kaçar parça bol uygun piyasa süper bugün koy yarın sat doblo iyidir doblo al

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya bak silim şıhadi lütfen alamayacağın arabaların konusunu açma. Ulan daha 1 sene geçmedi porsche boxsterlar nasıldır almayı düşünüyorum bakıyorum alınca görürsünüz cart curt söyledin. Sonra araya başka arabalar girdi şimdide giuletta nasıldır alınırmı diye konu açmışsın.

KARDEŞİM SEN ARABA FALAN ALAMAYACAKSIN VE BAKTIĞIN HİÇ Bİ MARKA SENİ TATMİN ETMEYECEK YETER ARTIK YAV BURDA KAÇ KİŞİYİ BOŞ YERE MEŞGUL EDİP İNTERNETLERİNİ YİYORSUN

https://forum.donanimhaber.com/tipim-nasil-ssli-mrslimshady-ifsa--127022278

https://forum.donanimhaber.com/9-10-sevgilimin-arkadaslariyla-tanismak-uzereydim-az-once--135299218

Şu nicki aklınıza yazın sevgili otomobil forumu. Ciddiyeti yok samimiyeti yok konu dışında bolca gırgır ve dalga konusu olmuş birisi kendisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Alıntıları Göster
    Aman hocam daha iyi, alfa ile mazda butik kalsın, her köşe başında çıkmasın, otomobili bilen adam alsın.:)

• "Abi doblo teybi var onda, doblo alsan daha iyi olur" diyenler cikabilir. Bence herkes Alfaya binemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Alıntıları Göster
    Dur tahmin edeyim.Karadeniz'de diğmi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.