Şimdi Ara

ALFA ROMEO Hayranları Buraya (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
778
Cevap
16
Favori
171.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: smnrgn

merhaba benim arkadaştada 2004 alfa 156 distintive var 17000 km.de olmasına rağmen ön sol alt taraftan lıkırtı şeklinde ses geliyor sorunu servis ne yazıkki defalarca gitmeme rağmen çözemedi bu konuda tavsiyeniz olursa memnun olacağız şimdiden teşekkürler

salıncak yada rot basıdır arkadasım ama ust mu altmı ona yetkılı servisteki elemanlar bıle zor karar verıyor, çok ii anlayan yok ne yazıkkı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezoid -- 12 Temmuz 2006; 18:54:15 >
  • beyler 147 mi yoksa ,156 mı, 159mu bi söyleyin..
  • 147 hb spor bi araba 156 sedan bi araba 159 üst sınıf bir araba yani tamamen maddi gücüne ve ihtiyacına bakıyor şeçim yapmak ama tabii gücüm olsa 159 alırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: sınan_erdem

beyler 147 mi yoksa ,156 mı, 159mu bi söyleyin..
  • aynen katılıyorum segmentleri de farklı bence... 3 ü de olur bi sakıncası yok
    quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

147 hb spor bi araba 156 sedan bi araba 159 üst sınıf bir araba yani tamamen maddi gücüne ve ihtiyacına bakıyor şeçim yapmak ama tabii gücüm olsa 159 alırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: sınan_erdem

beyler 147 mi yoksa ,156 mı, 159mu bi söyleyin..

• bu arada şimdiki opel vectrada kullanılan dizel motorlar alfa ya aittir arkadaslar opelcilerle tartışırsanız bunu söylemeniz yeterli olucaktır.
  • arkadaşlar hiç alfasını özellikle 147sine çelik jant taktıran oldu mu yoksa da çelik jant takılmış 17 inç yapılmış alfa 147 ve ya diğerleri arabaların resmi var mı? nasıl oluyor merak ediyorum.
  • arkadaş benim kuzenimin var sana pm attım kaiserhose girince hemen bak..........???sana resimleri gösteririm..[simage][/simage]
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemy32tr

bu arada şimdiki opel vectrada kullanılan dizel motorlar alfa ya aittir arkadaslar opelcilerle tartışırsanız bunu söylemeniz yeterli olucaktır.

ben hem alfa hemde opel severim fiat ve gm in ortak motor üretme ve hatta oratak şasi kullanma gibi projeleri var gm fiatın bir kısmına sahip zaten ortak motor olarak multijet cdti jtd gibi adlarla tanınan motor çıktı piyasya()psa grubunun(ford peugeot citroen) hdi tdci adlarını verdiği motor gibi) ve son olarak opelcilere dizel motor alfanın dersen onlarda sana 159 a 5 yıldız aldıran şasinin vectra ya ait olduğunu ve sınıfının en iyi nurulmasına sahip olduğunu söylerler
  • bir Yeni Focus sahibi olarak Alfa Brera ve 159 bittim arkadaş desem yerdidir..Tasarım müthiş ama iç dizaynı çok spor ben biraz klasikçiyim..Ama karoser müthiş taşş gibi parası da öyle
  • ya ben 145 almayi dusunuyorum fakat hic bir tanidigimin yok. o yuzden surmus olaniniz veya bileniniz bi anlatirsa sevinirim. mesela motor nasil sorun cikarir mi vs. vs.
  • arkadaşlar ben alfa 156 almak istiyorum.fakat Distinctive ile ts arasındaki farkı bilmiyorum.bilgi verebilirseniz çok sevinirim...
  • http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
    Alfa'nın yol tutuşundan emin olamayanlar 159'un diğer araçlarla karşılaştırıldığı şu videoyu izlesin ve ders alsın.
    Alfa'nın yol tutuşunun ne kadar iyi olduğu açık.

Bu arada 156 diyen arkadaşalar olmuş başlıkta ve bir de yeni bir soru gelmiş.
    156'lar üretimden kalkacak/kalktı ve artık eldeki stokları tüketiyorlar bildiğim kadarıyla ve sadece Distinctive satıyorlar Türkiye'de diye
    hatılıyorum.
    Distinctive arabanın donanım düzeyidirki üst donanımdır. Alt donanım seviyesi Progression'dur. O da satılmyoır galiba artık.www.alfaromeo.com.tr
    dan gerekli bilgi alınabilir.

TS ise Twin Spark'tır. Yani ÇİFT/İKİZ KIVILCIM...
    Çift buji teknolojisine denir. Silindir başına çift buji.
    Yani Distinctive başka bir şey TS ise başka bir şeydir.

• benimde 147 2.0 tek kapı kırmızı selespeed im var.aklımda alfa almak hiç yoktu ama bu aracı görünce fikirleim değişti,şimdi çok memnunum gerek performansı gerek ilgi çekiciliği gerekse donanımı oldukça tatminkar.....kısacası ne golf ne astra nede onlardan herhangi biri..alfa ayrıcalığı bu
  • slm arkadaşlar araba gerçekten güzel!!!!
  • Birde kullansan...
  • 98 model 156nın fiyatı en az kaçtır?
  • "Ben bu alfayı sevmiyorum.Ben sevmiyorum diye kimse sevmesin de istemiyorum.Sevin arabaları,arabalar iyidir,arabalar hayattır,onları kıyaslayın,yani burdaki kıyastan kasıt alfayla BMW yi kıyaslayın değildir,hatta ne bilim niye kıyaslıyosunuzdur ki dir...Bmw almış başını gitmiş bir führer arabasıdır,asalet neyim yeterdir,ama alfa..Ne bilim işte,tutmadı ilk günden beri gözüm hiç,şimdilerde ortalıkta fır dönüyor gibime geliyor bir alfa sevdası.İçine de bindim,binmedim değil,güzel de değil,beğenmiyorum işte.Belki de 'aman alfam,canım alfam,alfam da alfam' diyen alfa sahipleri zihniyetini biraz itici,hatta baya bi itici bulduğumdan dolağyıdır,ya da işte aynı şekilde kıyasa girip,'getirin abi getirin kapıştıralım,her alanda veririz ellerine peeh be peeehhh' gibi ifadelerin mucidi ve arkasında duran insanların sahiplik bağıyla bağlı oldukları bir araba olduğu için bu önyargı hususuna mı kurban gidiyor kanımca bilmem,ama alfa o kadar,hani ahım şahım,hani of be aman be vs vs BİR ARABA DEĞİLDİR,bunu bilip bunu söyleme taraftarıyım..."

Diye düşünürken,nooldu birgün konar pierin girişinde,bir porsche arka tasarımına benzer,önden bildiğin 146,159(hepsi aynı ön nasılsa..),kırmızı,şeytanvari bir oluşum gördüm.Nedir dedim bu şey böyle,donanım olarak,ne kadar patenti,mucidi,farklı dev markaların ürünü olsa da hepsine sahip olan,bir merc. S serisini aratmayacak donanıma sahip,'çok pis bakarım,baktığım gibi pis de kaçarım' izlenimini veren bir şeydi o.Breraydı babacanın ismi.İçi bej deri döşeme,konsol bildiğin gibi değil sadelikte ama yuvarlak yuvarlak sanki dünyadaki bütün arabalar yalan da,bir tek alfa varmış,bir tek o anda,tüm dünyada sadece ben varım görüşüyle tüm özellikler yalan,benim göstergelerim doğru,bunları bir tek ben sunarım burnu büyüklüğünde,bildiğin bir canavar.İşte asıl içine bindirince birileri beni zorla,anladım olayı,daha önce bindiğim 10 yaşındaymış,üstü açık olsunmuş,sonuçta 10 yaşındaymış,ama bu şeytan...Daha deri kokusunu,döşeme kokusunu,direksiyonun,hatta metalik göstergelerin kokusunu dahi kaybetmemiş daha yeni doğan yakışıklı ve gelecekte büyük adam olacak umudunu,her yöne gidecek,her işi yapacak,her insana uyum sağlayacak umidini hissetiğim bir bebekmiş.Asi,aynı zamanda huzurlu,aynı zamanda delikanlı,aynı zamanda hovarda,aynı zamanda büyük bir iş adamının vazgeçilmeziymiş.O bir Alfa'ymış.Sonunda kabullenir gibi oldum olayı,'eh dedim,o kadar abartılmamalıydı ama,fena da değilmiş..'
    Zaten o gün bugün ne olduysa 2-3 gündür içten içe yedi bitirdi bu açıklanamazlık beni.Artık biliyorum kudretini,brerasına bile(hani coupe genç işi filan..)ne yaşa gelinirse gelinsin binilecek imiş,gerisi yalan imiş.Hakikaten farklı imiş,onun da araba dünyasındaki yeri göz doldurur imiş,öyleymiş de böyleymiş,ama son olarak şöyle bir gerçek vardır ki;
    Bmw,mercedes,audi gibi öncülerin ancak kendi aralarında kıyas kabul edeceği artık bir varsayım değil,kesinliktir benim için,bunun alman arabası fan'ı olmakla filan da alakası yok zaten değilim ama,Alfa ve alman arabaları farklı kulvardır,hani elmayla armut toplanmaz ya,çünkü onlar da ayrı kulvar,bu da öyle bişey,İtalyan takdire şayan iş yapmış,Alfayı yapmış,Ferrariyi yapmış,farklılık yaratmış,artık bu da bir kesindir,fakat ne olursa olsun sadece motorları kıyaslansın,çünkü yolda giderken gaz pedalına dokunduğunuzda kafanızı geriye attıran kuvvet doğanın gereği hep aynı ölçülerle tartılır,ölçülür biçilir,bu da motorun eseridir bu yoldan çıkılarak motor kıyaslanabilir onun dışında ne dizayn ne konfor ne sürüş zevki ne başka birşey hakkında hiç bir kıyas yapamayız,yapmamalıyız...
    ..::SAYGILARIMLA::..

• evet arkadaşlar başka alfa hastaları yokmu
    bu arada bende 146 1.6 ts mi sattım
    156 arıyorum temiz bişey sunrooflu falan şekil olsun
  • Alfa hastaları varda Alfa başlıkları çok aktif değil. Keşke daha çok paylaşım olsa ve ilgiyle okusak ve okunsak diğer forumcular tarafından.
    3-5 Alfa'cı var ama yazmıyorlar imajından kurtuluruz. Hatta her gördüğü yere atlayan sazan Alfa'cı imajından kişisel olarak sıyrılırım diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar listede de bulunan 2001 model Alfa Romeo 156 ımı satıyorum fiyat gayet iyi
    mesaj atın ya almak isteyen 532 2376051 arayabilir...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.