Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de Nissan Almera (2004 model) var. Satıp Alfa Romeo almak istiyorum,2. el araba sitelerini falan bir ara çok taramıştım. 156 düşünüyordum,ama şu an kullandığım araç ta LPG li.Acaba 159 düşünsem mi dedim,biraz araştırdım.Fiyatları çok tuzlu;34.000 eurodan başlıyor 0 km.leri.2. elleri de pahalı.2 yaşına geçmemiş temiz bir araç bakıyorum.Ayrıca hiç italyan arabası kullanmadım,özellikleri neler?Konfor,performans vb.?(Örn:benim aracımın performansı düşük ama beni hiç üzmedi,tam bir aile arabası,sorunsuz,niye mi değiştiriyorum km.si 75.000 kmye ulaştı,sene sonu 80.000 i geçer bu nedenle)
  • ya benim aldığım alfa 147 hesaplarıma göre kmde 0,42 ytl yakıyor, dudağım uçukladı resmen, şirket arabası kullandığımdan hafta sonları haricinde kullanmaya pek fırsat olmuyor ama tekrar bi takip edeceğim.. 16bin km de olan bir araba için (1.6 120hp) 0,42 lira çok değil mi? Yoksa normal mi?
  • slm arkadaşlar.1990 model alfa 33 1,7 ie var.oktay reis aks körüğü için 140 ytl dediklerini söylüyorsun.ben 2 ay önce değiştirdim,işçilik dahil 40 ytl aldı sportivo.dediğin rakam yüksek.
  • iyi akşamlar arkadaşlar...
    sene 2001 o zamanlar henüz fakültedeyiz. öyle araba alacak para falan nerdee... ama gözüme takıldı bir gün bir araba.. uyuyamaz oldum.. o ne harika bir duruş.. o ne çekici detaylar, hatlar...
    öğrendik sonra alfa romeo imiş...
    sonra bitti okul..
    iş güç telaşı... ardından askerlik.. derken ilk arabamız golf 1.9 tdi oldu.. harika bir araç yalan yok..
    bastımmı gider. bir ağırlığı vardır... seversin yani. ama yanından bir alfa geçtimi de ıslığı koyverirsin hani..
    sonra bir ıslık daha koyverdik bir gün bir çift göze...
    bi baktık evlenmişiz.. :)
    ama kolay olmuyor düğün falan sattık mecburen golfü, beyaz eşya aldık..:))
    gelin arabamızda mecburen 2004 klasik kasa.. 1.4. opel astra oldu..
    basıyosun gitmiyo... heryerinden garç gurç sesler geliyo.. derken derken .. dayanılmaz oldu çilesi.. vasatı...
    vee....
    2. eli yok.. çok yakar... yedek parçası bulunmaz nidaları arasında...
    allahın izniyle ... pazartesi günü biniyoruz. alfa romeo 147'mize..
    umarım benide alırsınız kulübe.. bir de ankarada sağlam bir özel servis adresi süper olur gerçekten... tekrar iyi akşamlar diler teşekkür ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: carenderu

iyi akşamlar arkadaşlar...
    sene 2001 o zamanlar henüz fakültedeyiz. öyle araba alacak para falan nerdee... ama gözüme takıldı bir gün bir araba.. uyuyamaz oldum.. o ne harika bir duruş.. o ne çekici detaylar, hatlar...
    öğrendik sonra alfa romeo imiş...
    sonra bitti okul..
    iş güç telaşı... ardından askerlik.. derken ilk arabamız golf 1.9 tdi oldu.. harika bir araç yalan yok..
    bastımmı gider. bir ağırlığı vardır... seversin yani. ama yanından bir alfa geçtimi de ıslığı koyverirsin hani..
    sonra bir ıslık daha koyverdik bir gün bir çift göze...
    bi baktık evlenmişiz.. :)
    ama kolay olmuyor düğün falan sattık mecburen golfü, beyaz eşya aldık..:))
    gelin arabamızda mecburen 2004 klasik kasa.. 1.4. opel astra oldu..
    basıyosun gitmiyo... heryerinden garç gurç sesler geliyo.. derken derken .. dayanılmaz oldu çilesi.. vasatı...
    vee....
    2. eli yok.. çok yakar... yedek parçası bulunmaz nidaları arasında...
    allahın izniyle ... pazartesi günü biniyoruz. alfa romeo 147'mize..
    umarım benide alırsınız kulübe.. bir de ankarada sağlam bir özel servis adresi süper olur gerçekten... tekrar iyi akşamlar diler teşekkür ederim..

selamlar...
    güle güle kullanın..

umarım tüm dilekleriniz gerçek olur.

saygılarımla...

• Merhaba;

Burada yazan ve bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlar buluşma ve toplantı gibi bir organizasyon düşünüyorlar mı ? :) Donanım Haber Alfa Romeo Klübü olarak :)

1996 Widebody SuperSport 155 Q4
  • arkadaşlar, bu gün itibariyle bende bir alfa 147 sahibi oldum. 2003 model 1.6 distnic. umarım beni de aranıza kabul edersiniz. bir de ankarada özel servis adresi verebilirseniz çok sevinirim. bununla birlikte kullanma kılavuzu ne yazık ki çıkmadı araçtan. acaba nerden temin edebilirim? iyi akşamlar.
  • Hafta sonu alfa Romeo fiyatlarını öğrenmek için İzmir bayiine (Enrico Aliberti) uğradım. Daha önce de yazmıştım 159 Distinctive düşünüyorum ama fiyatları tuzlu diye. 2007 model kupon 159 "0" araca 65.000 ytl. fiyat verdiler. Bu rakam bizi çok aşar.2. el 2006 bir 159 var,12.000 km.de 55.000. ytl.ye bırakacaklarmış. Aslında en iyisi temiz bir 156 alıp Lpg taktırmak galiba.
  • geçen yaz balıkesirden çeşmeye gitmek için kiralamıştım 146 yı 320000 kmde olmasına rağmen çok atak bir araçtı 1.6 motor vardı ve özellikleri filanda süperdi şimdi bende para biriktiriyorum daha önce bakmıştım 145 ve 146'lardan çok 147 tavsiye edilmiş veya 156.

gönül isterki 147 veya 156 alayım ama param 145-146'ya anca yeter sorum şu ilk aracım olarak 145-146 alsam çok sorun yaşarmıyım 1.4 ile 1.6 arasında hiç mi 100km deki yakıt değişmiyor. eğer öyle ise 1.6 bakarım çünkü alacağım araç klimalı olsun istiyorum 1.4 motorun da klimayı pek kaldıracağını sanmıyorum
  • kulüp ölmüş anlaşılan heey can anyone hear me????
  • Selam arkadaşlar kulüp yöneticisi neden hala beni üye yapmıyor anlamış değilim.147 kullanıyorum abimde 159 var dayım daha dün 2008 159 jtd aldı yani bukadar ailece alfa hastasıyız tamam abimin yaşadığı bir dizi problemde biraz fazla tepki verdim ama insan sevdiğine kızarmış değil mi?Hepinize saygılar ayrıca 2005 147 mi 25750 ye bugün bi avukata sattım ve en kısa zamanda 2005 ve üzeri bi 156 almayı düşünüyorum mümkünse beyaz bulabilirsem mutlu olacam:)
  • quote:

Makif13
    Katılım zamanı: 15 Nisan 2006;
    Üye şu anda Forumda değil
    Son mesaj 14 Kasım 2006; 17:30:11
    Son giriş 2 Nisan 2007; 22:13:01

grubu kuran arkadaş forumda olmadığı için güncelleme yapamıyoruz. burda baya bir insan var aslında ama liste en son 15 te kalmış durumda. siz de benim gibi imzanızı değiştirerek idare debilirsiniz isterseniz.

[center][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_7407277/mpage_1/key_/tm.htm][size=2][b]DH Alfa Romeo Kulübü[/b][/size][/center]
    [image]https://store.donanimhaber.com/32/73/57/3273579bd2fa27454b7a2df914c25768.jpg[/image][/link]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibidi_gonzales -- 1 Nisan 2008; 19:59:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

geçen yaz balıkesirden çeşmeye gitmek için kiralamıştım 146 yı 320000 kmde olmasına rağmen çok atak bir araçtı 1.6 motor vardı ve özellikleri filanda süperdi şimdi bende para biriktiriyorum daha önce bakmıştım 145 ve 146'lardan çok 147 tavsiye edilmiş veya 156.

gönül isterki 147 veya 156 alayım ama param 145-146'ya anca yeter sorum şu ilk aracım olarak 145-146 alsam çok sorun yaşarmıyım 1.4 ile 1.6 arasında hiç mi 100km deki yakıt değişmiyor. eğer öyle ise 1.6 bakarım çünkü alacağım araç klimalı olsun istiyorum 1.4 motorun da klimayı pek kaldıracağını sanmıyorum

alfistiturkey forumunda 146 kullanan bir çok arkadaş var. çok sorun yaşıyorum diye yakınan duymadım. burada pek 146 kullanan yok ama alfistiturkey e bakmanı tavsiye ederim.

• arkadaslar izmir alfiz de 4 disk ve balatalari degistirdim 640 ytl fiyat nasil bide izmir de olan arkasalar hangi servise gidiolar
  • merhaba arkadaşlar ben burada yeniyim ben burayı nasıl kaydedecem direk girmek için .bana yardımcı olabilirmisiniz.ben de artık alfacı oldum 146 1.6 t.spark aldım çok çok memnunum.arkadaşlar kapı fitillerini nerde ucuza bulabilirim.servis 1000 ytl fiyat çıkardı.ben malatya dan serkan herkese selamlar.birde km re dişlisi bozulmuş şanzımanın içindeki dişli servis sökmeden fiyat veremeyiz diyo onunda fiyatı hakkında bilgisi olan varmı.?selamlar
  • Merhabalar 1997 model oldukça temiz 146 TS 1.4 aracım var.15-20 gün önce POAs bayiisinden benzin aldım.Aracı 80 km kullandıkdan sonra 2 gün hiç kullanmadım.İşe gitmek için sabah çalıştırdım 10 metre gittim stop ettiSonra bi çalıştı su motoru gibiydi ve yine stop etti .Bende Sanayiye çektirdim.Enjektörden motora gelen hortumu söküp kontağa bastık sadece su geldi inanabiliyormusunuz.arabada 60 ytl lik benzin var sadece su geliyo.Tabi bujiler benzin deposu falan söküldü temizlendi ve monte edildi.1 hafta sonra aynı sorunu yine yaptı.Pat pat çalışıp çalışıp stop ediyordu ama bunu sabah yaptı yine.Yine araba çekildi sanayiye götürül bujiler ve benzin filtresi söküldü ve değiştirildi.Arabada 2 gün bişey yok.3 gün sonra sabah yine çalıştırıken stop ett bu arada marj motorounu yedik tabii dişli sıyırıd onu hallettik.Bu sabah yne aynı sorunu yaşadım.yani rölentide çalıştı bire taktım vitesi hareket edince yine stop etti kaldı.BANA YARDIM LÜTFEN NEDEN OLABİLİR ARABADA DEPOYA SU ALACAK NE OLABİLİR.YADA BAŞKA BİR ŞEYDENMİDİR.LÜTFEN YARDIM.TEŞEKKÜRLER

• mrb.hocam sizin sorunu tahmin edebiliyorum ama yanlış anlamayın.gece sizin depodan benzini çekiyolar yerine su dolduruyolar.%99 böyledir yoksa İMKANSIZ ÖYLEBİR SORUN OLMASI BUNUN TEK CEVABI GECE SENİN DEPO DAKİ BENZİNİ ÇEKİP YERİNE SU DOLDURUYOLAR. başka birşey olamaz.saygılar
  • Sorunu bulduk arkadaşlar.Ekzantirik yada faz sensörü arızalıymış.Ürünü 169 ytl ye aldım.birazda işçilikle sanırım halledicez.

İyi günler dilerim.
  • arkadaşlar 146.1.6 t.spark kapı fitili nerden bulabilirim.birde şanzıman daki km.dişlisini şanzıman sökmeden değişe bilirler mi? saygılar
  • Kara kuzumun tamamı sehirici, surekli dur kalk trafikte ortalaması 8.2lt.
    sizin 042ykr biraz garip olmus, kontrol ettirin.

Arabayı ilk aldıgım gun azimle izmir antalya arasını 7.0 ortalamayla gelmistim.
    90'la yol bitmek bilmemisti, ilk ve son oldu.
    Tadını alınca dayanamıp basıyo insan, birdaha da 7.0 gormedim zaten.
    :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.