Şimdi Ara

Alfa Romeo Kulübü - 15 Üye- ....henüz.... (65. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
19
Favori
217.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alfisti'de kendinizi "üyelerimiz ve alfa romeoları" kısmında düzgünce tanıtır, ikinci el kısmında da güzel bi şekilde yardım isterseniz yardımcı olacaklardır. Yalnız bu aralar hem 2. el piyasasının hareketli olmasından, hem de alfisti'deki arkadaşların da genellikle 147 bakmalarından size sıra gelir mi bilmem En azından yazılanları okuyabilir ve fikir edinebilirsiniz
  • selam arkadaşlar.Benide ekleyiniz alfa romeo 1999 model 166 v6 tb.Alalı 15 gün oldu.tek kelime ile anlatabilirim .harikaaaaaaaaaaaaaaa bir araç.Şindi lpg taktırmayı düşünüyorum.Hangi marka önerirsiniz?
  • slm arkadaşlar alfa kulübüne katılmak isterim benimde uzun bi süredir alfa hastalığım vardır ve şu andada bir 156 tım var. bununla ilgili olarka ne yapmam gerekir . cevaplarsanız sevinirim..
  • 159 almak istiyorum 2.0 cc manuel

işimiz şans oyunlarına kaldı ama
  • merhaba uzun zamandır alfa hayranıyım ama alabilmek yeni nasip oldu 3 haftadır kullanıyorum böyle güzel bir araç kullanmamıştım hiç benide aranıza alırsanır onur duyarım teşekkürler...
    2005 Model 156 1.6 TS Distinctive Luce di amalfi gri sunroof
  • slm bende 146 1.6 boxer aldım yalnz aracın sağ arka kapısının dış kapı kolu kırıldı daha önceden bakalit kaynaklıymış zaten tekrar kaynak oluyor :( kapı koluna ihtiyacım var yardımcı olabilecek varsa eklesin lütfen sovalye1986@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker8686

slm bende 146 1.6 boxer aldım yalnz aracın sağ arka kapısının dış kapı kolu kırıldı daha önceden bakalit kaynaklıymış zaten tekrar kaynak oluyor :( kapı koluna ihtiyacım var yardımcı olabilecek varsa eklesin lütfen sovalye1986@hotmail.com

Bostancıda çıkmacılarda vardır bence.
  • Arkadaslar acil yardiminizi bekliyorum.cok kisa bi sure zarfinda alfa hayrani olduysam var bunun bi hikmeti:) yarin 2001 model siyah 156 2.0 sleepspeed otomatik f1 sanzumanli alfaya bakcam almak icin.sanzuman hakkinda ve alfanin bu modeli hakkinda acil bilgi istiyorum.avantajlarini sagolsun arkadaslardan ogrendim:) fakat sanzuman hakkinda detayli bilgi verirseniz cok memnun kalcam.onerilerinize gore hareket etcem saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duzeltiyorum 2.0 selespeed arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cngmtj

Arkadaslar acil yardiminizi bekliyorum.cok kisa bi sure zarfinda alfa hayrani olduysam var bunun bi hikmeti:) yarin 2001 model siyah 156 2.0 sleepspeed otomatik f1 sanzumanli alfaya bakcam almak icin.sanzuman hakkinda ve alfanin bu modeli hakkinda acil bilgi istiyorum.avantajlarini sagolsun arkadaslardan ogrendim:) fakat sanzuman hakkinda detayli bilgi verirseniz cok memnun kalcam.onerilerinize gore hareket etcem saygilarimla

http://forum.donanimhaber.com/m_51158656/mpage_1//tm.htm#51202260

Burada daha yeni bahsettik biraz.

• 2001 model 156 imi satiyorum. Sunroof ve deri koltuk var (sonradan yapildi)

Fiyat: 16000 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: wisecolt

2001 model 156 imi satiyorum. Sunroof ve deri koltuk var (sonradan yapildi)

Sevgili wisecolt, senle beraber ön arka logo arıyorduk, hey gidi günler, ben
    aracımı satalı 1 yıl oldu, darısı başına ve nice 159'lara inşallah...

Bu arada araçla ilgili daha ayrıntılı bilgi verebilir misin?
    2001 model 1,6 mı 2,0 mı? Manuel, selespeed?
    Kaç km'de? LPG var mı? Kaporta durumu nedir?
    Sen "uygundur" dersen tanıdık eşe dosta da haber salalım, bi alıcı bulunur elbet...
  • Evet arkadasim hangi sehirden satiyorsun?birde detayli bilgi verirsen cok iyi olur.sahsen temiz sikintisiz otomatik bi alfa ariyorum.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-az-yakan-ideal-bir-aile-araci-54863002/detay/

1998 model alfa romeo 146 aracımı satıyorum ilandaki aracı alıyorum daha sonra 156 düşünüyorum 2006 model ama daha zamanı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-az-yakan-ideal-bir-aile-araci-54863002/detay/

1998 model alfa romeo 146 aracımı satıyorum ilandaki aracı alıyorum daha sonra 156 düşünüyorum 2006 model ama daha zamanı var

Hocam maşallah planlar yapılmış, hadi hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: alfazeki

quote:

Sen "uygundur" dersen tanıdık eşe dosta da haber salalım, bi alıcı bulunur elbet...

Evet alfazeki kardeşim, hey gidi günler :=) Benim satmaktaki amacım 2005-2006 model bir 156 almak zaten ;)

Ben en iyisi sahibinden.com' a ilanı koyayım..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfazeki

quote:

Evet alfazeki kardeşim, hey gidi günler :=) Benim satmaktaki amacım 2005-2006 model bir 156 almak zaten ;)

Ben en iyisi sahibinden.com' a ilanı koyayım..

20.000 e çok temiz 2004 model yeni kasa 156 görmüştüm ama hemen satılıyor o fiyatlara temizleri

• arkadaslar benide aranıza alırmısınız 2004 füme 156 1.6 16v twinspark
  • Merhaba Alfa Romeo kullanıcıları alfistiturkeye üye olamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anotherbrick55

Merhaba Alfa Romeo kullanıcıları alfistiturkeye üye olamıyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

Üye olamıyorum derken? Hata mı alıyorsunuz yoksa onay mı alamadınız? Hata alıyorsanız nerede hata alıyorsunuz, ne yapınca oluyor, bunları da yazarsanız bişey diyebiliriz sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.