Şimdi Ara

Alfa Romeo Tonale (Ana Konu) (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: doguxmet
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.752
Cevap
49
Favori
92.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
Giriş

Standart Jeep bakımı nasıl oluyor hocam.

Eskişehirde yaşamanız sebebiyle Goodyear Vector 4 seasons yada Michelin Cross climate tarzı lastik öneririm kış değişimlerinden kurtulmak adına.

Daha ekonomik bir seçenek ise Mercedesin de orijinal ekipmanda tercih ettiği Nexen'in

• arkdaşlar 19" jant araçta çok hoş duruyor ancak sürüş konforu anlamında 18" jant ile karşılaştırma fırsatı olan var mıdır acaba, hissiyatta çok ciddi bir fark hisseden var mı? Aile aracı olarak kullanımda 19" jant rahatsız eder mi fikrinizi almak istedim, teşekkürler.

• DaggeredByRuhtan kullanıcısına yanıt
    koltuk soğutma mı hocam?
  • tamerbilisim kullanıcısına yanıt

19 inc jantlı veloce ile 18 inc jantlı ti paketin süspansiyonları farklı. Velocenin konforu için daha iyi diyorlar. O yüzden ti paket olup 19 inc jant opsiyonlu araçlarla karşılaştırmak lazım. Ben 18 inc ti ile 20 inc edizione speciale arasında fark hissetmemiştim

• mob33 kullanıcısına yanıt

Nexeni kışlık lastik olarak kullandım 17inc chr ile. Fabrika çıkışlı michelinler kadar sessiz ve yumuşaktı. 3 kış ankarada deneyimledim hiç sorun yaşamadım, -17 dereceyi de gördüm, full kar üstünde de gittim

Lastik işini lastik boyutuna göre değerlendirmek lazım. Bazı boyutlarda güzel sonuç veren lastikler bazı boyutlarda vasat kalabiliyor. Kendi lastiğinizin boyutuna göre lastik karşılaştırma sitelerine muhakkak bakın

• daredevilyusuf kullanıcısına yanıt
    Evet
  • ben daha önce alpin 5 kullandım. şu anda alpin 7 düşünüyorum.

Standart jeep in 1.6 sı ile aynı motordur diye düşünüyorum. 1.3 yada 1.5 hybrid olmadığından dolayı kolay olacak diye düşünüyorum. doblolarla da aynı gibi duruyor ama turbo farkları var diye biliyorum.FCA

General Motors

Suzuki

bu araçlarda motor aynı olarak görünüyor.

• Din Djarin kullanıcısına yanıt

Serviste yapmayacaksınız hava filtresi 500X-Polen filtresi 500L-Yağ filtresi Egea ile ortak parçalar.

Aslında Benzinlide terk fark 2 bakımda bir buji değişirken dizelde Mazot filtresi değişiyor.

• tamerbilisim kullanıcısına yanıt

19 jant veloce kullanıyorum konfor anlamında hiçbir sıkıntı yok. Buarada Tonale süspansiyon anlamında biraz sert araç bunuda bilmek lazım.

• Tribüto diye paket var bu nasıl
  • Veloce61 V kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkürler, sert süspansiyon virajlı yollarda araç içi konfor için iyi oluyor, uzun zamandır Volvo s60 kullanıyorum ve onda da sert ve bağımsız arka süspansiyon var ve bundan şikayetçi değil aksine memnunum.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.