Şimdi Ara

Alfa romeonun ... özelligini seviyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boslugu nasil doldurursunuz arkadaslar?

• Alfanın ruhunu seviyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheyhzade26 -- 18 Kasım 2011; 23:15:33 >
  • Verdiği spor hissini, göstergelerin görünümü, deri koltuklara işlenmiş büyük alfa amblemini, jantlarını, gaza bastığımda fırlamasını, motorun sesi.... diye uzar gider ben yazsam
  • " Hiçbir markaya benzememe "
  • 3500 devirde giderken gaza bastığımda 5000e çıkışı ve bu arada arabanın içine giren muhteşem motor sesi
  • Tasarımını, kendine has olmasını, bu sayede başka araçlara benzememesini, sportif ve aykırı ruhunu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Tasarımını, kendine has olmasını, bu sayede başka araçlara benzememesini, sportif ve aykırı ruhunu...

bu özelliklerin tamamına katılıyorum. .
  • direksiyon başına her geçişimde yüzümde anlamsızca tebessüm oluşturması.
  • farklı ve gözalıcı olmasını... ayrıca herkesin sahip olmaya cesaret edememesini seviyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: endospor53

farklı ve gözalıcı olmasını... ayrıca herkesin sahip olmaya cesaret edememesini seviyorum...

'' herkesin sahip olmaya cesaret edememesini''...
    kirk yil dusunsem bir alfayi bu sekil tarif edemezdim... reklam slogani gibi...
    benimde bu sahane cumlieye katkim olsun, ses sistemini seviyorum.. en kiytirik radio cd de bile mukemmmel muzik keyfi veriyor..
  • quote:

farklı ve gözalıcı olmasını... ayrıca herkesin sahip olmaya cesaret edememesini seviyorum...

Cidden dogru ve alfanin ne kadar farkli oldugunu ozetleyen farkli bi cumle olmus. Tebrikler:)
  • havalı olması :D
  • quote:

ayrıca herkesin sahip olmaya cesaret edememesini seviyorum...

Budur...
  • her şeyini!
  • Saçma olacak ama kontağı kapattığımda farları otomatik kapatmasını seviyorum :)
  • quote:

+1 ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.