Şimdi Ara

Fiat ECU scan programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
12.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özel veya yetkili servislerin kullanmış olduğu Fiat ECU scan programının güncellenmiş Türkçe full versiyonunu üzretsiz olarak aşağıdaki linkten notebook'larınıza indirebilirsiniz. Alfa sahiplerinin kendi otomobillerine kendi imkanları ile checkup yapma fırsatı sağlayacağını düşündüm. :)

http://www.****.com/dokumanlar-181/fiatecuscan-2-6-turkce-full-5684.html

• Yapay Zekanın Yanıtı

Fiat ECU Tarama Programı: Kapsamlı Bir Kılavuz

Bir Fiat aracınız varsa, motor kontrol ünitesini (ECU) taramak için bir ECU tarama programına ihtiyacınız olabilir. Bu yazılım, aracınızın performansını izlemenize, sorunları teşhis etmenize ve hatta bazı durumlarda onarımları kendiniz yapmanıza olanak tanır.

Fiat ECU Tarama Programı Türleri

Piyasada Fiat araçlar için çeşitli ECU tarama programları mevcuttur. En popüler seçeneklerden bazıları şunlardır:

• FiatECUScan: Fiat araçlar için özel olarak tasarlanmış, kullanıcı dostu bir programdır. Aracınızın ECU'sundan veri okuyabilir, sorun kodlarını teşhis edebilir ve çeşitli ayarları değiştirebilir.
    • MultiECUScan: Birden fazla araç markasını destekleyen, daha kapsamlı bir programdır. Fiat araçları için de kullanılabilir, ancak FiatECUScan kadar kullanıcı dostu olmayabilir.

Fiat ECU Tarama Programı Özellikleri

Hangi ECU tarama programını seçerseniz seçin, aşağıdaki özellikleri içerdiğinden emin olmanız önemlidir:

• Sorun Kodu Okuma ve Silme: Aracınızın ECU'sundan sorun kodlarını okuyabilmeli ve bunları silebilmelidir.
    • Gerçek Zamanlı Veri İzleme: Motor devri, yakıt tüketimi ve soğutma suyu sıcaklığı gibi gerçek zamanlı verileri izleyebilmelidir.
    • Ayarların Değiştirilmesi: Bazı durumlarda, bu programlar aracınızın performansını iyileştirmek için çeşitli ayarları değiştirmenize olanak tanır.

Fiat ECU Tarama Programı Nasıl Kullanılır

Bir Fiat ECU tarama programını kullanmak için aşağıdaki adımları izlemeniz gerekir:

1. Uygun bir program satın alın ve yükleyin.
    2. Aracınızı bir OBD-II adaptörü kullanarak bilgisayara bağlayın.
    3. Programı açın ve aracınızın ECU'sunu seçin.
    4. Programın özelliklerini kullanarak aracınızın performansını izleyin, sorunları teşhis edin ve ayarları değiştirin.

Fiat ECU Tarama Programı İndir

Bir Fiat ECU tarama programını indirmek istiyorsanız, aşağıdaki kaynaklara başvurabilirsiniz:

• FiatECUScan Türkçe Full İndir: [https://www.fiatecuscan.com/tr/]
    • FiatECUScan Full: [https://www.fiatecuscan.com/]
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hocam linkte bir sorunmu var
  • www.'dan sonra "****"
  • txt formatında deniyorum.
  • tamam oldu şimdi teşekkürler paylaşım için ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bizimkoylu333 -- 24 Şubat 2013; 1:10:02 >
  • ELM327 cihazından aldım haftasonu deniycem bakalım neler yapabilecek en basitinden aracın kemer ikazını aktif etmeyi düşünüyorum yaparmı bilmiyorum !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaç TL'ye ve nereden aldınız acaba bilgilendirebilirseniz sevinirim.
  • Dostum 69 tl verdim ama deneyemedim pc bozuk ihtiyacın olursa uyguna veririm benim ekranli bisey almam gerekicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.