Şimdi Ara

alfalar hakkında neler bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar linkteki araç sahibi ile konuştum 19 a bırakabileceğini söyledi. sizce nasıl almalımıyım, yoksa km si fazla diye vazmıgeçmeliyim? ne dersiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-alfa-romeo-147-acil-satilik-alfa-romeo-147-distinctive-2004-sonu-atiker-sirali-29606020/detay

• Çok fazla değil ama 40 bin km de siz yapsanız sonra zaten aracı piyasası yok zor satarsınız yada olması gerekenin altında verirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 16 Eylül 2010; 19:34:07 >
  • 1 sene kadar kullanıp daha sonra satıp yeni bir araba almayı düşünüyorum. elden çıkarabilirmiyim? bu konuda düşünceliyim
  • Elden çıkarmanız zor olabilir biraz şansnıza kalmış her malın bir alıcısı vardır.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-alfa-romeo-147-2006-model-alfa-147-1-6-t-spark-nigdelileroto-31390969/detay
  • 1 Sene Kullanıp Satıcağım Demişsiniz Ozaman Alfa'ya Hİç Bulaşmayın Bizim Ülkemizde Alfa 2'eli olmayan bi marka Çok Sıkıntı Çekersiniz.

Sevgiler,Saygılar
  • Hemşehriyiz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 16 Eylül 2010; 19:48:53 >
  • Giulietta çıktığı için 147 lerin fiyatları biraz daha düşer, biraz bekleyin, ayrıca arkadaşın önerdiği kırmızı 147 çok güzel duruyor fiyatı da uygun. 147 alırken kazası boyası olmamasına özen gösterin zaten zor satılan araçlar, satışını iyice zorlaştırmayın. İlle de satmak isterseniz biraz daha uygun fiyata galeriye verirsiniz gider.
  • arkadaş 2001 156 2.0 tspark aldı binilecek arabalar ama parça pahallı 2.el zayıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

arkadaş 2001 156 2.0 tspark aldı binilecek arabalar ama parça pahallı 2.el zayıf

Parçası pahalıymış. Neye göre pahalı? Sınıfındaki araçlarla kıyaslayıp ondan sonra yorum yapmak daha doğrudur diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okemik

quote:

arkadaş 2001 156 2.0 tspark aldı binilecek arabalar ama parça pahallı 2.el zayıf

Parçası pahalıymış. Neye göre pahalı? Sınıfındaki araçlarla kıyaslayıp ondan sonra yorum yapmak daha doğrudur diye düşünüyorum.

dogru söylüyorsunda Pahalı demesi icin zaten Kıyaslama yapması gerekiyor Ki yapmısada benziyor parçası pahalı cünkü
  • 2inci eli yavaştır ama her aracın alıcısı vardır. olmadı 2 lira aşağıya satarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer854

quote:

Orijinalden alıntı: okemik

quote:

dogru söylüyorsunda Pahalı demesi icin zaten Kıyaslama yapması gerekiyor Ki yapmısada benziyor parçası pahalı cünkü

Hayatında alfa kullanmayı bırak alfanın koltuğuna oturmamış adama bile sorsan parçası pahalı der.

Kıstas hep, şahin, doğan, broadwaydir.

• forumda Alfa hakkkında bir çok konu var istediğiniz soruların cevabını forumda bulabilirsiniz, parçalar pahalı, ikinci el satışı zor denmiş neye göre parça pahalı? neye göre ikinci el satışı nasıl zor? bir önceki aracım rover 25 idi şimdi burada rover 25 ne zamana kadar elimden çıkar diye konu açsam 1 senede satamzsın diyen bile olur. Her aracın alıcısı ve satıcısı vardır. Alfa'lar 1 sene içerisinde alınıp satılacak araçar değildir, bu arada 147'nin fiyatı normal adam tüp takmış ve kilometresi'de fiyatına ve modeline göre normal aynı fiyat üzerinden diğer firmaların araç modellerine bakın bir de Alfa'nın üzerindeki donanımlara bakın. karar sizin (bu arada Rover'ı 3 haftada sattım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer854

Madem kıyaslama yapıp söylüyor o zaman hangi araç hangi modele göre kıyaslma yaptığını söyleyecek. Yoksa bir anlamı kalmaz. O zaman bende diyimki şahinin parçası pahalı. Oldu mu şimdi bu? araştırmadan bilmeden yorum yapmamak lazım. Adamın araba alacağı varsa bile yalan yanlış bir söylemden dolayı almaktan vazgeçebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.