Şimdi Ara

ALFASOL - Saf karbonhidrat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
4.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yalanı ortaya atan arkadaş başka ne kullanıyor da kafası bu kadar güzel olmuş :-) Pankreas, dalak falan ne bu doktor ile karşılıklı iç organ testi mi yapmış. Arkadaşlar firmamız İstanbul İkitelli de kurulu yıllarını bu işe vermiş tecrübeli bilgili donanımlı kişilerin çalıştığı Gıda mühendisinden , Ziraat mühendisinden , Veterinerine, Gıda teknikerine, Kimya mühendisine birçok kişinin kontrolünde birlikte hareket ettiği bir kuruluştur. Buyrun gelin misafirimiz olun ve kendiniz görün. Zaten ürünler Avrupa dan ithal. Burada üretilmiyor ki. Belçika , Fransa , Danimarka , Hollanda gibi ülkelerden getiriyoruz ürününe göre. Tek farkımız ürünü ham olarak alıp öyle de satıyoruz. Karışım yapmak, dolgu yapmak , ucuzlatmak yok. Saf halde katkısız, aromasız ürünler. katkideposu.com hep en iyi ve doğru şekilde hizmetinizde olacak. Karalama yapan arkadaşlar bunu görecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaferkemer Z kullanıcısına yanıt
    Tekrar soruyorum, Avrupa ya da Çin den gelmiş olmasın? Fabrikamıza gelin gösterelim ne demek? Kendinize çok güveniyorsanız gümrük belgelerini paylaşın buradan. Şimdiye kadar hep boş laf!
  • Avrupa ya Çin den gelmiş diye birşey olmaz. Ürün Avrupa da üretiliyor. Buradan sertifikaları yarın sizinle paylaşacağım inşallah bakın görün.

Kendimize güveneceğiz tabi. Biz bilmediğimiz işi yapmayız.

Bu ürünler bu kadar ucuz olmaz diyen arkadaşlar araştırın bakın Maltodekstrin ve Dekstroz basit ürünlerdir. Hammadde maliyeti düşük yani.

Mesela Trehaloz da ekledik ürünlerimiz arasına ama o oahalı çünkü işlemesi zor bir ürün.

Bir de bu Pankreas böbrek meselesini açan arkadaşı mahkemeye vereceğiz buradan da bildirmek istedim. Yalan yere insanlara iftira atmak çok ayıp. Üç kuruş yabancı firmalardan komisyon alacağım diye bizi kötülüyor utanmadan.

Arkadaşlar elinizin altında internet car araştırın bakın. Saf Maltodekstrin , Dekstroz , Whey Protein nedir , nasıl üretilir , maliyetleri nedir. Gözümüzde neden bu kadar büyüyüyorsunuz. Allah aşkına biraz akılcı davranın araştırın. Körü körüne ne benim ne de başkasının sözüne inanmayın.

Saygılarımla
    Zafer Kemer
    katkideposu.com

• arbforce1 kullanıcısına yanıt
    Sayın abforce1 rumuzlu arkadaşım Fabrikamıza gelin gösterelim demedim buyrun gelin burada bizi ve ürünlerimiz görün dedim. Bundan daha iyi ne olur. Bizim gizli saklı işimiz yok gelin kendiniz görün içiniz rahat olsun. ürünlerin hepsi Gıda Kalite saf ürünler. Biz kendimize çok güveniyoruz evet ve bu tek kazancımız.

Rica edeceğim karalama yapan insanların lafı ile iş yapmayalım. Firmamız ürünleri ithal ediyor ama saf hali ile alıp satış yapıyor. Yurtdışından supplement adı ile getirsek katmadeğerin hepsi orada kalır çünkü yüksek fiyata gelmiş olur. Bizim yaptığımız saf olarak satıp yurtdışına bu paranın akmasını önlemek. Ülkemizin de kazancı oluyor yani. Bizim sizin gibi insanların desteğine ihtiyacımız var. Destek olursanız ancak firmamız ayakta kalabilir ve insanlara uygun fiyata kaliteli ürünleri sunabilir. Herkes Türk firma almayın, yok aldım şöyle oldu diye karalama yapan insanların yalanlarına inanırsa zaten ayakta kalma şansımız yok. Bu insanlar yüksek kazanç elde ediyor ve biz de onların kazançlarına engel olduğumuz için bizi kötülüyorlar. Gelsinler her platformda onlar ile görüşmeye hazırız ama karalama yapmasınlar lütfen rica ediyorum.

Ekte Maltodekstrin ve Dekstroz ile ilgili evrakları gönderiyorum.
     ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat

Ekte iletiyorum belgeleri. Belçika orijinli ürünler.
     ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat

• Arkadaşlar

Trehaloz (Trehalose) stoklarımıza gelmiştir. Bilginize.
  • urunun resmini/tam adini/icindekileri paylasabilir misiniz? karbonhydrat zaten alip alabileceginiz en ucuz besin takviyesidir ben yurtdisinda 45tl ye aliyorum. icinde kiler sunlar.

urun 1kg

Maltodextrin, koffein (50mg bir ölcekte), natriumklorid, magnesiumcitrat, kaliumcitrat.

her 50gram da.
    karbonydrat 45g
    Protein 0g
    Fett 0g
    Koffein 50mg
    Natrium 198mg
    Magnesium 23mg
    Kalium 97mg

ayni seyden bahsetmiyor olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sakin ol Sampuan -- 22 Aralık 2014; 21:22:44 >
  • Siz 1 kgyi 45 tlye almışsınız ben 5 kg 60 civarı

• 1 kg malto yarım kg desktroz birde protein deneme setini aldım bakalım.
  • MSerkanXXX M kullanıcısına yanıt
    Merhaba Serkan Bey. İlginiz için teşekkür ederiz. Lütfen yorumlarınızı da buraya ekleyin.

Protein Deneme Seti içerisinde Dana Protein İzolatı var. Bu ürün özellik ve işlev bakımından mükemmel ötesi yalnız tüketmesi zor. Su ile jel yapısı oluşturuyor biraz et suyu bekleyince yani soğuyunca jel olur ya öyle oluyor. Ama bir şekilde tüketimine alışınca 3 hafta içerisinde sonuçları göreceksiniz. Etkisi çok belirgin. Ben kendim de tüketiyorum ama kaşıkla toz olarak alıp üstüne su içiyorum. Jel yapısı bana uygun değil. Doğruyu söylemek lazım.
    Yoğurt ile karıştırılıp yenebilir mi acaba?

Ağızdan kaşıkla alıp su içinde ağzınızda yapışma donma vs olmuyor mu?
  • Patience kullanıcısına yanıt
    Yoğurt ile karıştırınca da çok kıvamlı oluyor tabi bu kişiden kişiye değişir. Mesela bir müşterimiz ile konuştum geçen gün 1-2 kaşık atıyorum yoğurt içine o zaman sıkıntı olmuyor dedi. Bu da bu ürün için yaklaşık 15 grama tekabül eder.

Suyu hemen ardından içtiğim için sıkıntı yok ama beklerseniz tabi damağa yapışma olur çünkü Protein oranı çok yüksek ve protein yapısı insan yapısındaki proteine yakın.
  • Öncelikle merhaba,şirketinizi bu tarz forumlarda temsil etmeniz bence oldukça iyi bir durum.Acıkcası belgeleriniz,konusmaöarınız vs. Beni ikna ediyor.Ama ürünlerin kutusu ve üzerlerindeki o etiketler bu durumu bile negatiflemeye yetiyor.Bir tüketici olarak size yapacagım 1 numaralı tavsiye kutularınız değiştirmeniz yönünde olacaktır.Muscletech,mp tarzı ambalajlardan bahsetmiyorum.Sıradan renkli yarı şeffaf bir kutu ve üzerine bastıracagınız basit bir etiket bile satıslarınıza olumlu yönde katkı saglayacaktır

• edriyınnn kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim. Bu benim de aklımda aslında. Buradan gelişmeleri size bildireceğim. Teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar edriyınnn rumuzlu arkadaşın önerisi üzerine ekteki kutular ile ilgili bir çalışma yaptım. Sol taraftaki çok hoşuma gitti açıkçası ama kapak kısmı kilitli değil malum kargo firmaları hiç özen göstermiyor taşıma esnasında patlama , dökülme olur mu diye korkuyorum. Sağdaki kilitli kapak ama onun da şekli pek hoşuma gitmedi. Sizin fikriniz nedir arkadaşlar.
     ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat ALFASOL - Saf karbonhidrat

Renkler çok kötü, sağdaki de gaita kabına benziyor.
  • arbforce1 kullanıcısına yanıt
    Renkler byle olmayacak. Turuncu düşünüyorum . Turuncu üstü yeşil kapak. Ambalajlar büyük fotoda küçük görünüyor.

soldaki 2500 ml sağdaki 1500 ml
  • Soldaki daha hoş duruyo ama kargoda kapak cıkarsa hiç bir kıymeti kalmaz birde o tip kapak aç kapa daha sıkıntılı pek pratik değil bence

• MSerkanXXX M kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz
  • Fikirlerimize önem verdiğiniz için teşekkür ederim.Bence sagdaki kutunun sekli o kadarda kötü değil.Mevcut kutudan daha iyi bir şekle sahip.Renk secimini günümüzde cok satılan ürünlerin renklerinden almanızı tavsiye ederim.Sonucta gelişmekte olan bir firmasınız ve ürünlerinizde gelişmiş firmalardan azda olsa fikir çalması yapabilirsiniz
    Tavsiye renk olarak lacivert-mor renk üstüne siyah yada beyaz kapak olabilir.Hatta beef proteinlerinizde kırmızı renk esas alınabilir
    Kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.