Şimdi Ara

Algida Bedava 500ml Maraş Dondurmasi ve 850ml Carte Dor (Magnum, Cornetto ve Frootie Eklendi) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
35
Favori
24.440
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 face hesapla 10 tane kaptım sabah sabah,bu saate zaten patlayacagı belliydi malüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Bu seferkinin mantığı biraz değişikti direk cinsine göre şifre veriyordu. Daha önceden almışsan alamıyodun. Mesela biz kutu dondurmaları kaçırmıştık bu sefer aldık. Pek abanmaya yönelik değil yani
    burdaki ölücülere mantık filan işlemez hocam, adam sabah 10'da sömürmüş foruma foto atmış aşağıdaki linkten 10:08:50 saatinde atılan mesaja bakınız. bunun gibi niceleri vardır ama hepsi foto atmıyor tabii ki..

https://forum.donanimhaber.com/algida-bedava-500ml-maras-dondurmasi-ve-850ml-carte-dor-magnum-cornetto-ve-frootie-eklendi--138190539-5#138191558

https://store.donanimhaber.com/50/1d/a4/501da4d05a194da8d27ef77d442c2075.jpeg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 7 Mayıs 2019; 16:8:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah Saat 10 gibi hemen kodları alıp migrosa gittim tüm kodla alınan ürünleri aldım konu sahibine teşekkürler kodları migros app tanımladım direk düştü kartla teşekkrüler...

Algida Bedava 500ml Maraş Dondurmasi ve 850ml Carte Dor (Magnum, Cornetto ve Frootie Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVoLkeR -- 7 Mayıs 2019; 16:16:7 >

• kaçırdım
  • cartedor verildi. maraş çilekli var
  • Bu ürünlerden sadece birini mi alabilirim yoksa hepsini mi ? :)
    Algida Bedava 500ml Maraş Dondurmasi ve 850ml Carte Dor (Magnum, Cornetto ve Frootie Eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysahman -- 7 Mayıs 2019; 16:25:4 >
  • bysahman B kullanıcısına yanıt
    Sence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysahman

Bu ürünlerden sadece birini mi alabilirim yoksa hepsini mi ? :)
    Bütün marketi alabilirsin.

• Bir adet bile alamayan bu arkadasa hayrına kod veren olursa iftardan sonra iyi gider :)

• quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

arkadaşlar aldığım kodlar çalışmıyor sizde de aynımı
    Çalışmıyor derken eklememi yapamıyorsun yoksa kasadami düşmüyor

• Bize birşey kalmadı
  • Arkadaşlar jet kasadan nasıl alabiliriz bunu bilen yok mu ? Yardımcı olabilir misiniz jet kasaya kartı nasıl tanımlayabilriim

• sadakte005 S kullanıcısına yanıt
    migros mobil uygulamasında ekleme yapılmıyor
  • Maras usulü var, cartedor ile takas edebilirim.

• Son dakikada aldimsanirim. Dondutmalarin beşini de aldim. Cartr Dor'u da teyzeme verdim. Bizimyiğen yetim akşam yesinler afiyetle diye.

• Jet kasada düşmedi 16 tane aldım teşekkür ederim sadece kutu dondurma aldım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • elinde fazla olan varsa 1 tane cart dor özelden yazarsa sevinirim 1 tane alalım bari hayrına
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.