Bildirim
Algida Bedava 500ml Maraş Dondurmasi ve 850ml Carte Dor (Magnum, Cornetto ve Frootie Eklendi)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok komik. -
Sanırım olmuyor -
-
Hocam eyvallah karta tanımadım -
Teşekkürler ikisinide migros uygulamasına ekledim. -
Telefondan yapamadım bilgisayara geçince bakayım bi -
Adam sabahın köründe insanlar faydalansın diye uğraşmış resimli rehberli bir fırsat paylaşmış.
Nedir komik olan ? -
Bu konu 300 sayfa olur,akşama kalmaz patlar :) -
Mobilden iki fırsattan da faydalandım. Teşekkürler. -
Telefon Dan olmuyor. Bilgisayardanmi yapmak lazim. -
Cornetto, magnum falan da var toplam 5 dondurma ekledim -
Teşekkürler. Kodları aldık -
Onları göremedim sayfalarında -
Ben bilgisayardan kaptım 2 kod. Paylaşan arkadaşa teşekkürler. -
Algida Türkiye’nin sayfasında gözükmüyor. Mobilden deniyorum -
Haber veren arkadaşa teşekkürler bende aldım ikisini ama diğer linkleri bulamadım gören varsa paylaşırsa seviniriz -
Aldım teşekkürler -
Bende 5 tane ekleyebildim
Kampanya ayrıntısında 1-30 nisan olarak tarihi belirtmekde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boa17 -- 7 Mayıs 2019; 8:0:43 >
kampanya kodları 2 mayıstan beri varmış. foruma sabah açılıyor öğlene bitiyor.
|
Bütün marketi alabilirsin.
|
kardeş dondurma yeme zararlı.
herkes senin için seferber oldu ama anlayamadın gitti. |
İnsan gibi almayanlar sayesinde bitmiş
|
şu hariç geri kalanı aldım diyen ne gibi bi hak yemiş oluyor ? ben de cartedor koduna yetişemediğim için diğer 4 ünün kodu alıp maraş, magnum ve cornet aldım. senin hakkına girmiş mi oldum şimdi ? sen de yakalasaydın alsaydın.
|
5 dondurmadan da birer tane aldım az önce. Jet kasadan geçiyor arkadaşlar boşuna kasada izaha kalkmayın. Ödeme türünü seçin derken yine toplam dondurma düşmemiş fiyatı gösteriyor. Nakit ya da kredi kartı ile ödemeye basınca dondurmanın ücreti düşüyor. Ben garanti olsun diye 1 tane de çikolata aldım ücretli. Hepsi düştü çikolata parasını ödedim çıktım. Bence siz de öyle yapın jet kasadan alın çıkın.
|
Biri diyor ki 3 tane aldim biri diyor ki su haric geri kalanlari aldim. Tabiki hepimiz müslümaniz ve hepimiz ramazan ayinda baskalarinin da haklarini gozetiyoruz. Gercekten baska sitelerde acilan donanim haber oluculeri yazilarini hakeden insanlar var.
|
Benzer içerikler
- algida ile kazan kod
- vodafone numara taşıma faturalı
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tatdo dondurma kimin
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X