< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ALTINKILIÇ ESKİ KAŞAR, İZMİR TULUM 300gr 13,17₺ MİGROS
-
-
İyi fiyat, teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi fiyatlar. Trakya olması da güzel.
-
Mağazada da geçerli mi acaba?
Mağazada etiketler değişmemişti ama kasada 13,17₺
uzun yıllardır izmir tulumunu alırım, son zamanlarda fiyatları yükselince biraz almayı azaltmıştım, vakumlu poşetlerde skt 11/2021 olunca biraz stok yaptım.😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pahalı bilader 300 Gr için 13 lira açık da çok kilosu 40 zaten vakumlatirsin olur biter altinkilic olması çok önemli değil hepsi aynı zaten yine de saol
gayet iyi hocam almayı düşünüyorum. -
Migros hemen de ilk siparişe özel 60/20 indirim var kombo yapılabilir. -
Teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün mü başladı bu kampanya migros hemen'den istedim kalmamış. Aramadan diğer 2-3 parça ürünü getirmişler. İşin yoksa iade ile uğraş.
-
3x kaşar 2x tulum 46 lira teşekkürler. -
pek çok teşekkür ettim
mağaza 20:00 de kapanmış geri döndüm ve 2 adet kaşar ile 2 adet tulum siparişini hemen uygulamasından ücretsiz teslimat ile sipariş geçtim
şimdi sorunsuz teslim edildi
quote:
Orijinalden alıntı: karacaardıç
3x kaşar 2x tulum 46 lira teşekkürler.kod mu var nasıl 46 oldu
-
Hoşgeldin indirimi, kullanılmamış numara bulup üye olun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Kasım 2020; 21:59:10 > -
Migros hemen uygulamasini yükledim yalniz şuan bulunduğunuz bölgeye hizmet veremiyoruz diyor yarin için sipariş oluşturamiyomuyuz -
quote:
Orijinalden alıntı: karacaardıç
Hoşgeldin indirimi, kullanılmamış numara bulup üye olunİndirim otomatik mi düşüyor, detay verebilirmisiniz.
Sepet yada ödeme tam hatırlayamıyorum promosyona tıklayıp indirimi tanımlamanız gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaardıç -- 24 Kasım 2020; 22:9:34 > -
İndirim olmuyor o yüzden sordum
Promosyonda gözükmüyor ise kullanılmamış yeni numara ile kayıt yapın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Pahalı bilader 300 Gr için 13 lira açık da çok kilosu 40 zaten vakumlatirsin olur biter altinkilic olması çok önemli değil hepsi aynı zaten yine de saol
|
Mağazada etiketler değişmemişti ama kasada 13,17₺ uzun yıllardır izmir tulumunu alırım, son zamanlarda fiyatları yükselince biraz almayı azaltmıştım, vakumlu poşetlerde skt 11/2021 olunca biraz stok yaptım.😂 |
Kilosu 44 liraya geliyor,markalı ürün olduğu için iyi fiyat... |
Benzer içerikler
- bim kokoreç
- metro market columbia orjinal mı
- afyon eko sucuk yorumları
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim parfüm erkek
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X