Şimdi Ara

Algida Bedava 500ml Maraş Dondurmasi ve 850ml Carte Dor (Magnum, Cornetto ve Frootie Eklendi) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
35
Favori
24.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone kullanıyorum, safari ile linklere tıkladığımda başka kişilerin videoları çıkıyor. Reklam engelleyici de kaldırdım ama bende çıkmıyor, cozum bulabilen var mi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makcelik kullanıcısına yanıt
    hocam hangi menü altından tanımlanıyor ben bir türlü bulamadım flow u analtabilirmisiniz ?
  • Benim daha önceden migros dan kazandığım %100 indirimleri kasiyer tek tek kullandırmıştı. Tavsiyem tek fiş tek ürün yapmanız. Afiyetle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım hepsini, teşekkürler...
  • cntzlm kullanıcısına yanıt
    Profil => şifre ile kampanya tanımla

• kodları aldım ama nerede nasıl kullanacağım anlamadım.. uygulama (migros sanal market) içinde yok, ürünleri sepete ekliyorum sepet değeri 60 tl olmadan sipariş veremezsiniz diyor.. mağazaya gidip oradan mı alcaz ?
  • Bütün kodları aldım.. hepsini karta eklesek silerler mi acaba.. önceki kampanyada öyle olmuştu da

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Sanalmarkette geçerli değil kampanya.
  • alex23644 A kullanıcısına yanıt
    nasıl kullanılıyor ?
  • Bende bütün KODLARİ ekledim Karta ama hepsi alamıyoruz sanırım. DETAYLARDA her kullanıcı 1 adet diye yazıyorda. Deneyen var mı ?

• Cepten girmiyor. PC den de işyeri engelli. Geçmiş olsun
  • kodu al dediğimde çıkan ekranda kod çıkmıyor
  • geçerlilik tarihi 31/05/2019 gözüküyor ama açıklamalar kısmında

"1-30 Nisan 2019 tarihleri arasında Migros tarafından üretilen Unilever firması tarafından dağıtılan şifreler ile gelen tüketicilere CORNETTO GÖZÜ KARA 130 ML ve CORNETTE ROMANTİK 150 ML ürünü %100 indirimli olarak verilecektir."

gibi bir ibare çıkıyor hepsinde demek ki tanımladıklarımızı alamayacağız gibi,gidip alabilenler yazarsa iyi olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

hocam hangi menü altından tanımlanıyor ben bir türlü bulamadım flow u analtabilirmisiniz ?
    Algida Bedava 500ml Maraş Dondurmasi ve 850ml Carte Dor (Magnum, Cornetto ve Frootie Eklendi)

• cepten giremeyenler bu sekılde bı deneyebilirmi

link

• kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Mağazaya gidip deneyeceksiniz bende kullanmadım henüz iş çıkışı deneyeceğim. Migros uygulamasından kodları kartınıza tanımladıysanız müsait bir
    zamanınızda migros mağazasına gidip deneyin.
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Hocam çok sağolun, digerlerini nasıl alabiliriz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tane ekledim.ilk taşı masum olan atarak bı denese de bizde gidip alabilsek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fırsatı bildiren arkadaşa teşekkürler biraz uğraştıktan sonra hepsini tanımladım karta. şimdi asıl sorun bunları kullanmada. jet kasada geçer mi acaba otomatik okutunca
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.