Şimdi Ara

Algida Bedava 500ml Maraş Dondurmasi ve 850ml Carte Dor (Magnum, Cornetto ve Frootie Eklendi) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
35
Favori
24.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne de çok zoruna gitmiş ağlamak yerine forumu takip et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

Ne de çok zoruna gitmiş ağlamak yerine forumu takip et
    Ben yazmadim oğlum ekşide gördüm sana attim. İyilik yapmak da suc la.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sana sövülen bi link atmışım gibi varsay uğraşamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rensjem

Ben de sana sövülen bi link atmışım gibi varsay uğraşamam.
    Herif az bile yazmış. Ben olsam yedi düvele yazardım açgözlülüğünü neyse.

• Arkdaslar az önce dondurmaları aldım ve hiçbiri düşmedi. Ne yapabilirim, basına gelen varmı?

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    ben aldım bende düştü geçen 2 kampanya akşam yeniden deneyeceğim. money kart numaranızı ilettiniz mi ?
  • Tatar 55 kullanıcısına yanıt
    Evet telefn numaramla gırıs yaptım.

• gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    Yanlis urun almissinizdir

• quote:

Orijinalden alıntı: baskankim

Bu da benden olsun:)

Bugünde 5 tane Cdor karamel kurabiye, 6 tane magnum yakut aldım:DD
  • Fazla kod varsa alabilirim.... kaçırdık malesef fırsatı..
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Milletin paylastigi fotolar ortada keske herkes 1 tane yada hepsinden birer tane alip cekilsede baskalarida alabilse demek istiyorum ben. Adam sadece bir cesitten kac tane almis ortada.
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Dostum o sinir insanlarin kendi vicdani bence. Adam tek cesitten bir kac tane almis. demek istedigim bu.
  • Urfa Piazza migros money club kartimda hediye urunler olmasina ragmen kasadan gecirilmedi ve dondurmalari alamadim yaptiklari kampanya kafalarina gore kimi magaza uyguluyor kimisi uygulamiyor koskoca migros olmus bakkal amca.

• _sekkocan_ _ kullanıcısına yanıt
    ilk kez duyuyorum böyle bir şeyi. nasıl kasadan geçirilmiyormuş ürün? parasıyla alacaksınız belki. gidip satın alın, en son kasa kapanıp fiş kesildiğinde 0.01 kuruşa düşecek zaten. ne yapacaklar o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: _sekkocan_

Urfa Piazza migros money club kartimda hediye urunler olmasina ragmen kasadan gecirilmedi ve dondurmalari alamadim yaptiklari kampanya kafalarina gore kimi magaza uyguluyor kimisi uygulamiyor koskoca migros olmus bakkal amca.
    hocam bende moneyclub kart ile alışveriş yaptım ama düşmedi , sonra tekrar denedim ama bu sefer sadece telefon numaramı söyledim ve ücretsiz olarak aldım
    yalnız mytra’nın dediğini de dikkate al , kasa kapanmadan indirim düşmüyor , hatta kasiyere bedava falan deme hiç , al bir tane de çikolata hepsini geç kasadan sonra çikolatanın parasını öde çık

• quote:

Orijinalden alıntı: trak39

hocam bende moneyclub kart ile alışveriş yaptım ama düşmedi , sonra tekrar denedim ama bu sefer sadece telefon numaramı söyledim ve ücretsiz olarak aldım
    yalnız mytra’nın dediğini de dikkate al , kasa kapanmadan indirim düşmüyor , hatta kasiyere bedava falan deme hiç , al bir tane de çikolata hepsini geç kasadan sonra çikolatanın parasını öde çık

Alıntıları Göster
    Hocam ben zaten 40 tl'lik sebze meyve alisverisi yapmistim, yaninda ucretsiz dondurmalarimi da aldim adamlar biliyor ucretsiz gecicegini, kasiyer diyor abi haklisin ama bize boyle soylendi kasadan geciremem ya birader dedim sen urunleri kasadan gecir ucret cikarsa ben parasini verip alicam gecir dedim, yok sadece kart kullanmadan geciririm parasini verirsiniz dedi, magaza muduru falan geldi istediginiz yere sikayet edin biz uygulamiyoruz bu kampanyayi dedi bos yere sinirimi bozdum geldim.

• Tesekkurler.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.