Şimdi Ara

Algida ile #YazBaşlasın (2017) KAMPANYA UZATILDI 15 MAYIS (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.139
Cevap
169
Favori
470.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ozaman her gün 1 tane dondurma alabilir desene
  • Arkadaşlar biraz önce migrostan aldım geldim. 1 Kart ile 1 MAgnum, 1 Nugger ve 1 Boom boom aldım ama nedense cornetto Classico düşmedi. Elimde fazladan şifre vardı onuda arkadaşa verdim ama onda düşmedi ve dondurmayı alamadı.

Yani önüne geçerler mi ne olur bilmem ama tek kart ile çeşitlerden birer tane alınabiliyor. Fakat önemli olan hepsini bir kerede geçirmeyin. Her dondurmadan sonra kasa kapanıp fiş alınacak tekrar kart okutulup dondurma alınacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aratar

açıkla falan alakası olsa neyse. ben swarm üzerinden mi paylasım yapıyoruz ? diye bir soru sordum okuyup cevap vermemiş. sonra ordamısınız yazdım blocklamış.bu adamın referanslarına falan güvenip iş yapılmaz notumuzu düşelim.

Hayatta en nefret ettiğim insan tipi...kendini ne sanıyorsun ..ne bu havalar..önce insan olmak gerek..ben şahsen özelden bana bişeyler sorup da geri çevirdiğimi bırak cevap vermediğim yoktur...böle tipler de var aramızda..rütbesinin bi anlamı yok...insan olmak gerek önce insan..
  • akon kullanıcısına yanıt
    Hocam her birine ayrı kod verdin mi yoksa 1 kod mu verdin sadece ilkini kodla diğerleri kodsuz mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

ben 2nci bir ürünü alamadım sistem kabak gibi uyarı veriyor

ama sözde alanlar varmış tek kart ile yazılanlara göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabuburak

Hocam her birine ayrı kod verdin mi yoksa 1 kod mu verdin sadece ilkini kodla diğerleri kodsuz mu

Hepsi için tek tek kod verdim. 3 kod 3 dondurma 1 kart
    Eyvallah Hocam geçen sene 1 kez kodla işlem yaptık mı bir daha kod gerekmiyordu o yüzden söyledim, bazılarıda sistem uyarı veriyor demiş geçen senede veriyordu uyarı ama kod vermeden alıyorduk biz dondurmaları

• quote:

Orijinalden alıntı: Q-7

quote:

2. ürün için farkı kod vererek aldım ben 2. ürün farklı dondurma olacak sorun yaşamadım bu şekilde. Ama işlem bitecek fişinizi alacaksınız sonra yeni dondurma için tekrar işlem yapacaksınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabuburak

Eyvallah Hocam geçen sene 1 kez kodla işlem yaptık mı bir daha kod gerekmiyordu o yüzden söyledim, bazılarıda sistem uyarı veriyor demiş geçen senede veriyordu uyarı ama kod vermeden alıyorduk biz dondurmaları

Kod vermeden alma işi yarın belli olur sanırım. Çünkü kodsuz almak için 1 kerelik kodla almak gerekiyordu geçen sene her çeşitten.
    Cornetto bendede dusmedı cornetto kodlar calısmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 6 Nisan 2017; 13:56:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akon

quote:

Orijinalden alıntı: Q-7

quote:

2. ürün için farkı kod vererek aldım ben 2. ürün farklı dondurma olacak sorun yaşamadım bu şekilde. Ama işlem bitecek fişinizi alacaksınız sonra yeni dondurma için tekrar işlem yapacaksınız..

Belirttiğiniz gibi farklı ürün kodu ilettim sistemde okuttukdan sonra direk hata verdi

hata veriyor ekranı dahi gösterdi ama gel gelelim farklı kod ile 2.nci ürünü aynı kart ile alamadım

• az önce Migros'tan çıktım ilk önce bir tane Magnum kodu ile bir tane magnum aldım kasayı kapattı fişi kesti sonrasında cornetto almak istedim ilk önce kampanyaya başarıyla katıldınız dedi fakat sonra fiyat düşmedi Ben de ki durum böyle alan arkadaşlar lütfen fişleri atabilir mi

• Telefon numarası giriyorum şifre gelmiyor öylece dakikalarca bekliyor neden acaba ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

az önce Migros'tan çıktım ilk önce bir tane Magnum kodu ile bir tane magnum aldım kasayı kapattı fişi kesti sonrasında cornetto almak istedim ilk önce kampanyaya başarıyla katıldınız dedi fakat sonra fiyat düşmedi Ben de ki durum böyle alan arkadaşlar lütfen fişleri atabilir mi

Bende de aynısı oldu o zaman cornetto ile ilgili sorun var heralde

cornettoyu verince diğer 2 farklı ürünü denemedim bile doğrusu
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Cornetto kodlarında genel bir sorun var gibi. Başka kod varsa onunla dene bi istersen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Erpek

az önce Migros'tan çıktım ilk önce bir tane Magnum kodu ile bir tane magnum aldım kasayı kapattı fişi kesti sonrasında cornetto almak istedim ilk önce kampanyaya başarıyla katıldınız dedi fakat sonra fiyat düşmedi Ben de ki durum böyle alan arkadaşlar lütfen fişleri atabilir mi

Cornetto lar düşmüyor bendede aynısı oldu ama sorunsuz nugger ve boom boom aldım . Keşke diğerlerini deneseydiniz :( Fişler duruyorsa birazdan aşağı inip paylaşacğaım
  • Arkadaşlar m-jetlerde geçiyor mu bu kodlar? Ben almaya gittim ama kodu girecek bir yer bulamadı kasiyer. Sistem farklı falan dedi ne kadar doğru bilmiyorum m-jetten daha önce çok bir alışverişim olmadı.
  • Cornetto da genel sorun var arkadaşlar. Önce magnumu sonra nuggerı sonra boom boomu deneyin ve dondurmaları alın. Cornettoyu sona bırakın ama muhtemelen düşmeyecektir o.
    konyadayım ben şuan burada çok yağmur yağıyor dinsin yağmur akşam gidip tekrar deneyeceğim cornetto yerine diğer kalan iki çeşidi almayı

• quote:

Orijinalden alıntı: umurs06

Arkadaşlar m-jetlerde geçiyor mu bu kodlar? Ben almaya gittim ama kodu girecek bir yer bulamadı kasiyer. Sistem farklı falan dedi ne kadar doğru bilmiyorum m-jetten daha önce çok bir alışverişim olmadı.

Jet'lerde de geçiyor kasada 6dan işlem yapacaksınız deyin.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.