Şimdi Ara

Algida ile #YazBaşlasın (2017) KAMPANYA UZATILDI 15 MAYIS (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.139
Cevap
169
Favori
470.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce fiziki kart ile 2 adet magnum aldım

telefon numarası ile işlem yapamıyorlarmış yada kasiyer bilmiyor sanırım o konuda net olamadım bir türlü

kart ile 2 dk sürmeden işlemleri yaptım ürünü alıp ayrıldık

1 kart ile 1 adet dondurma alınıyor 4 farklı ürün kodu veriyor sistem ama uyarı çıkıyor ekranda 1 taneden fazla ürün aldırmıyor buda net bilgi

boşa defalarca tek kart ile 4 adet alabilirmiyiz vs diye sormayın boşuna

umarım okursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q-7 -- 6 Nisan 2017; 14:10:18 >
  • 1 kartla iki ürün oluyordur ama 1 2 güne kapanır bu açık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Q-7 kullanıcısına yanıt
    merak edilen konu o değil hocam, 1 kart ile aynı gün hem cornet hem de magnum alınabiliyor mu? (ürün çeşitlerini salladım)
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    peki hocam o zaman yeni bir kart alıp müşteri hizmetlerine işlettirmek mi gerekiyor. yoksa kartı olmayanlar hava mı alacak :)

Teşekkürler
  • 1-2 saat içinde deneyebilecek olan varsa gecen senenin kodundan yollayabilirim. Migros biraz ters boş yere gitmeyelim. Sanırım 1 telefon ile 1 adetten fazla kod alınamıyor şu an için. Ya da alanlar var ancak paylaşmıyor da olabilir
    ben aynı kartla 2 çeşit aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dsmert -- 6 Nisan 2017; 13:42:4 >
  • Bir karta bir ürün alabildik ikinci olmadı bu 4 çeşit alabilen arkadaşlar bi fiş yollasa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsock

peki hocam o zaman yeni bir kart alıp müşteri hizmetlerine işlettirmek mi gerekiyor. yoksa kartı olmayanlar hava mı alacak :)

Teşekkürler

Cevap vermeyin şuna git önceki sayfalarda yazıldı defaşarca kartı alıp nasaıl kaydetceğin

• ceramicer43 kullanıcısına yanıt
    açıkla falan alakası olsa neyse. ben swarm üzerinden mi paylasım yapıyoruz ? diye bir soru sordum okuyup cevap vermemiş. sonra ordamısınız yazdım blocklamış.bu adamın referanslarına falan güvenip iş yapılmaz notumuzu düşelim.
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    kart olmadan olmuyor kartı kaydettirmen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: dsmert

ben aynı kartla 2 çeşit aldım

Eminmisin ??

Fiş göstersene görelim 15 dk önce geldim sistem uyarı veriyorken sen nasıl aldın çok merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

merak edilen konu o değil hocam, 1 kart ile aynı gün hem cornet hem de magnum alınabiliyor mu? (ürün çeşitlerini salladım)

Tek kart ile tek ürün alınıyor

Daha neyi anlamadınız ?

Uyarı derken nasıl bir uyarı veriyor?
  • Amcui kullanıcısına yanıt
    hani bayan olsan dicem reglisin ama hemcinsin olarka allah yardım etsin sana. bu tip konularda ilk mesaja bakılır.orda yazıyor ise sorulmaz. ilk mesajda yazmıyor ise bütün sayfalarımı tarayacağım. artık sen de block sistemimdesin.
  • dsmert kullanıcısına yanıt
    fişleri gösterseniz de emin olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Uyarı derken nasıl bir uyarı veriyor?

Kart ile önceden işlem yapıldı uyarısı veriyor

Fiziki olarak kartı geçirip işlemi kapatıp , farklı ürün denedik işlem daha önce yapıldı diye uyarı veriyor ekranda
  • Biz demin aldık. Bir magnun duble bir nugger. Ayrı ayrı iki fiş yaptık. Ama bunun açık olduğu belli ve düzeltilir kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsock

hani bayan olsan dicem reglisin ama hemcinsin olarka allah yardım etsin sana. bu tip konularda ilk mesaja bakılır.orda yazıyor ise sorulmaz. ilk mesajda yazmıyor ise bütün sayfalarımı tarayacağım. artık sen de block sistemimdesin.

Bby

Boş konu kalabalığısın

• Allah allah migrosda dondurma yok olacak iş değil

Görevliler istifliyor bence zaten açık olduğunu burdan okusa depodaki mallara kadar alır hepsini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Physicist_Emre -- 6 Nisan 2017; 13:54:12 >
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Hocam 4'üncü maddeyi tam anlamadım...

Şimdi elimizde hangi telefona kayıtlı olup olmadığı belli olmayan bir kart varsa, birde yine eşin dostun telefonundan bir kod almışsak bu ikisini kullanarak dondurma alabiliyormuyuz?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.