Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
80.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasadan teker teker mi geçirdin hocam, 3 ü birden geçince olmuyordu zaten. Ayrı ayrı geçirince oluyordu,
    Eğer o da bittiyse tek dondurma için yeni kart çıkarmak anlamsız.
    Ama 1 liraya da magnum alacağız yine de sıcak fırsat olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Kasadan teker teker mi geçirdin hocam, 3 ü birden geçince olmuyordu zaten. Ayrı ayrı geçirince oluyordu,

Daha önce de çok yaptım. Teker teker geçiriyorum. 3 tane Migros şubesi dolaştım. Magnum'dan sonra Cornet alamadım. "Bu kart kampanyada kullanılmıştır." diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 28 Nisan 2016; 13:53:24 >
  • guven35 G kullanıcısına yanıt
    Kodlar sağlam mı?

• kod olan varsa gönderebilecek var mı?
    Anladım hocam, peki o verdiğin kodların hiç kullanılmamış olduğundan emin misin?
    Benim yolladığım kodlar ile dene :)

• quote:

Orijinalden alıntı: guven35

quote:

Daha önce de çok yaptım. Teker teker geçiriyorum. 3 tane Migros şubesi dolaştım. Magnum'dan sonra Cornet alamadım. "Bu kart kampanyada kullanılmıştır." diyor.

Bugün mü denediniz hocam? Ben dün tek kartla magnum ve kornet alabilmiştim noggerda kart hata vermişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de dün sabah 1 kartla 3 çeşit dondurma alabilmiştim. Akşama doğru güncelleme yapmışlar sanırım.
    Acaba kodlarda mı hata var dedim. Bir sürü kod denedim, kodlar sağlamdı. Fakat sadece Magnum alabildim. Zaten kasada da değişiklik olduğunu söylediler.
    Yine de bugün deneyen varsa buraya yazarsa kesin bilgi sahibi oluruz.
  • Ben aldim, 3 kod 3 dondurma 1 kart. Saat 12 bucuk gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nugger kodu verme imkanı olan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: IfIDie

Ben aldim, 3 kod 3 dondurma 1 kart. Saat 12 bucuk gibi

Bugün mü aldınız?
    Ben de kuseyr gibi sağlam arkadaşlardan aldığım kodlarla denedim. Fakat alamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IfIDie

Ben aldim, 3 kod 3 dondurma 1 kart. Saat 12 bucuk gibi

Bugün mü aldınız?
    Ben de kuseyr gibi sağlam arkadaşlardan aldığım kodlarla denedim. Fakat alamadım.

Evet bugun. 4 5 gundur hic almiyordum bugun kart cikardim gecerken bir tane. 2 dk kayit ettim aldim sikinti olmadi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyleyse bende neden olmadı anlayamadım. Üstelik Migros çalışanları da değişiklik olduğunu söylediler.
  • quote:

Öyleyse bende neden olmadı anlayamadım. Üstelik Migros çalışanları da değişiklik olduğunu söylediler.

Ben iki gün önce bir migros da hangi kodu denediysem şifre kullanılmış hatası aldım. Dün başka bir migros da aynı kodla dondurma alabildim. Garip ama arada oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    migros çalışanlarına inanma, bu kampanya ile ilgili birşey bildikleri yok, ben her gittiğimde bana soruyorlardı hocam nasıl alıyorsun diye.
    bazıları hasetlerinden kodları yanlış giriyor, ya da başka bir işlem yapıyor kod hata veriyor, birkaç defa başıma geldi. o yüzden ekrana şifreyi girerken bende bakıyorum artık doğru girip girmediğini kontrol ediyorum. hatta inan bir tanesinin girerken elleri titriyordu, uyuz olduğum biriydi, bana gıcıklık yapmak için yanlış gireceğini biliyordum o yüzden ekrana ve klavyeye diktim gözümü kodu söylerken, elleri titredi ama yanlış giremedi aldım dondurmayı çıktım o da suratını asmakla kaldı

sen o kodları atma, başka kasada ya da markette dene.

• quote:

migros çalışanlarına inanma, bu kampanya ile ilgili birşey bildikleri yok, ben her gittiğimde bana soruyorlardı hocam nasıl alıyorsun diye.
    bazıları hasetlerinden kodları yanlış giriyor, ya da başka bir işlem yapıyor kod hata veriyor, birkaç defa başıma geldi. o yüzden ekrana şifreyi girerken bende bakıyorum artık doğru girip girmediğini kontrol ediyorum. hatta inan bir tanesinin girerken elleri titriyordu, uyuz olduğum biriydi, bana gıcıklık yapmak için yanlış gireceğini biliyordum o yüzden ekrana ve klavyeye diktim gözümü kodu söylerken, elleri titredi ama yanlış giremedi aldım dondurmayı çıktım o da suratını asmakla kaldı

sen o kodları atma, başka kasada ya da markette dene.
    quote:

Orijinalden alynty: Kuseyr

migros çaly?anlaryna inanma, bu kampanya ile ilgili bir?ey bildikleri yok, ben her gitti?imde bana soruyorlardy hocam nasyl alyyorsun diye.
    bazylary hasetlerinden kodlary yanly? giriyor, ya da ba?ka bir i?lem yapyyor kod hata veriyor, birkaç defa ba?yma geldi. o yüzden ekrana ?ifreyi girerken bende bakyyorum artyk do?ru girip girmedi?ini kontrol ediyorum. hatta inan bir tanesinin girerken elleri titriyordu, uyuz oldu?um biriydi, bana gycyklyk yapmak için yanly? girece?ini biliyordum o yüzden ekrana ve klavyeye diktim gözümü kodu söylerken, elleri titredi ama yanly? giremedi aldym dondurmayy çyktym o da suratyny asmakla kaldy

sen o kodlary atma, ba?ka kasada ya da markette dene.

Ben de biliyorum. Hatta dün bir Migros'ta Yazbaslasin kampanyası diyorum. Salla Kazan mı? diyor. Fakat 3 tane Migros'ta denedim, olmadı. Kartta mı hata var anlamadım.
    Bir de burada Şok Migros'tan Migros'a dönen bir mağaza var. Hep oradan alıyordum. Dün "Bize emir geldi. Cep telefonundan kodları görmeden veremiyoruz" dedi. Başka mağazalara gittim. Oralarda hiç öyle birşey yoktu. Demek ki kafalarına göre engelliyorlar. Yani kıskançlık ve uğraşmamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 28 Nisan 2016; 15:08:14 >

• Çoğu kodu da sildim. Migros'ta geçmedi diye. Yani boşa gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guven35 -- 28 Nisan 2016; 15:06:32 >
    yazık olmuş kodlara

• Bugün Jet Kasadan geçirdim korneti ama normal fiyatı olan 3 TL'yi aldı. Arkadaşlar bugün yazdıklarınızı okudum ama net anlamadım.
    Kampanya bitti mi, değişti mi?
    Yani başıma gelen normal bir şey mi?

Not: Daha önce 3 dondurma (Magnum, Kornet, Winner) aldım. Sorun yaşamadım.
  • quote:

yazık olmuş kodlara

Sizin kodları sağlam gördüğüm için silmedim. Merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mERTurk

Bugün Jet Kasadan geçirdim korneti ama normal fiyatı olan 3 TL'yi aldı. Arkadaşlar bugün yazdıklarınızı okudum ama net anlamadım.
    Kampanya bitti mi, değişti mi?
    Yani başıma gelen normal bir şey mi?

Not: Daha önce 3 dondurma (Magnum, Kornet, Winner) aldım. Sorun yaşamadım.

Jet kasada geçmiyor. Kod giremiyorsun.
    Sadece normal kasalarda kod söyleyerek alabiliyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.