Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
80.152
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kuseyr

Bir kampanya daha bitmiş oldu. 2016 nın en iyi sıcak fırsatlarından biri olarak hatıralarda kalacak.
    Bu yaz bol bol dondurma yiyeceğiz.
    Konuyu açan, konuda bilgi paylaşan herkese şahsım adına teşekkür ederim.
    Okuduğunu anlayamadığı için kampanyadan faydalanamayıp (tekrar tekrar anlatmamıza rağmen) faydalanan kişilere laf atan, sataşan, hatta hakaret edenlere de iyi güldük eğlendik, konu bu açıdan da keyifli bir sıcak fırsat konusu oldu
    Eminim konudaki birçok kişi buzlukları derin dondurucuları dondurma ile doldurdu. Herkese afiyet olsun.

ee doldurdu da ne oldu ? açık yakaladınız diye madalya mı aldınız ? 1000 dondurma yiyince toplumda saygın birisi mi oldunuz? Türkiyenin sayılı zenginleri arasına mı girdiniz ?

• Açığı bulup sömürenler bu dünyada dondurmaları yuttukları gibi öte tarafta da hapı yutacaklar...
  • Şu açlar olmasa bir ara kodsuz tek kartla günde 3 tane alınıyordu ne güzel bende alıp dağıtıyordum çocuklara mahalledeki ama bizim gibi hiç bir konuda gözü doymayan hep daha fazlasını isteyen başkalarınında hakkına girmeyi marifet sanan orta doğu zihniyetindeki insanlarla bu işler zor tabi. Doldursunlar buzlugu bakalım bayramdada kurban kesip buzlugu doldurup etin kilosu xxx e geldi diyenler onlar zaten. hadi hayırlı forumlar. kitlensin konuda artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    inşallah herkese totalde 1 adet verilir

• Kampanya bitmiş alanlar hala nasıl aldığını açıklamamış bari ben açıklayayım, önceden 1 karta kodsuz tek seferde 3 çeşit dondurma alınıyordu 50 karta günde 150 dondurma, kodsuz almak kampanyanın 2. gününden itibaren vardı , ilk günler yazbaslasin.com adresindende her yenilemede bir kod veriliyordu 1 saatte 300 tane kod alınabiliyordu , kampanyanın son günlerinde kimse donduruma alamazken gece 12 de benzincilerden 1 karta 3 dondurma alınabiliyordu
  • ne kampanyaymis beaaa

• kampanya yeniden baslamıs sanırım yalnız kod gelmiyor. sizde deneyin bakalım kod gelen olacak mı. güzel bi hortlatma olsun.
  • Başladı beyler tekrar, kodları aldım, bu sefer farklı kodlar veriyor

• http://algidaileyazbaslasin.com buradan numara şifre yazdım bana cornetto classic verdi :D
  • Bakalım kaç gün dayanacak

• Bugün burda duyurusuna denk gelince yeni kampanyadan boom boom ve cornetto çıktı kampanyadan ilk kez faydalanayım dedim ve alamadım. Nasıl iş anlamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ****GhOsT**** -- 19 Nisan 2017; 22:22:53 >
  • 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.