Şimdi Ara

Algida #YazBaşlasın (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.192
Cevap
49
Favori
80.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metamorphoses

Ben ilk defa kartı kullanacağım. Kodu nereden alıyoruz biri yazabilir mi? Konuda söylenen site algida'ya yönlendirilmiş.

Cep telefonunuzdanwww.yazbaslasin.com sitesine girip, kod alabiliyorsunuz.
  • Bugun yeni kartla aynı anda ayrı ayrı kod ve ayrı ayrı kasadan gecirterek nugger ve kornet almıştım.az önce aynı kartla magnum koduyla gıttım sistem vermedi.ücretını ödedim .kasiyer gunde 1 kez dediama oda tam bilmiyordu.anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dragon Fighter kullanıcısına yanıt
    Ego tatmini değil amacım yalan söylediğimi ve trollediğimi iddia edenlere cevap vermek. Bilgi paylaşmamamın sebebine gelirsek. O kadar ......(akıllı) adam var ki forumda telefon açığını kullanıyorduk ne güzel, gittiler konuya yazdılar aynı saat içinde kapandı. Bazılarının kafası verimli çalışmıyor dolayısıyla paylaşmayı uygun bulmuyorum. Sanırım hak verirsiniz.
  • Daha önce dondurma aldığım eski kartımla bugün denedim indirim düşmedi bu trollere inanmayın. Kesin yeni kart çıkartıp alıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskankim

Ego tatmini değil amacım yalan söylediğimi ve trollediğimi iddia edenlere cevap vermek. Bilgi paylaşmamamın sebebine gelirsek. O kadar ......(akıllı) adam var ki forumda telefon açığını kullanıyorduk ne güzel, gittiler konuya yazdılar aynı saat içinde kapandı. Bazılarının kafası verimli çalışmıyor dolayısıyla paylaşmayı uygun bulmuyorum. Sanırım hak verirsiniz.

Son gün paylaş nasıl yaptığını :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLind

Daha önce dondurma aldığım eski kartımla bugün denedim indirim düşmedi bu trollere inanmayın. Kesin yeni kart çıkartıp alıyorlar.

ss ekledik, daha ne yapalım, gözünün önündemi yapalım
  • Haklısınız ama kampanya zaten bitti gitti bu saatten sonra birşey değiştirmezler. Neyse bakış açısı tabiki kolay gelsin

• 20 kişiye 1 er kod göndereceğim ilk kez alacaklar yeni görenler hiç yemeyenlere gönderilecek
    istedikleri çeşitten elimdeki stoka göre dağıtacağım

edit: 1 kişiye sadece 1 kod verilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 3 Mayıs 2016; 22:21:57 >
  • quote:

Daha önce dondurma aldığım eski kartımla bugün denedim indirim düşmedi bu trollere inanmayın. Kesin yeni kart çıkartıp alıyorlar.

Nick mesaj uyumu:)

Daha ne diyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskankim -- 3 Mayıs 2016; 23:19:22 >

• quote:

quote:

Nick mesaj uyumu:)

Daha ne diyeyim...

Başkan sensin haberleri yok

• baskankim B kullanıcısına yanıt
    Bir şekilde almışsın orasını anladık ama eski kart ile biz alamıyoruz bu resimleri paylaşmanın bize ne faydası var ? Gelmiş burada ego tatmini yapıyorsun anlat ozaman bizde alalım.

• quote:

Bir şekilde almışsın orasını anladık ama eski kart ile biz alamıyoruz bu resimleri paylaşmanın bize ne faydası var ? Gelmiş burada ego tatmini yapıyorsun anlat ozaman bizde alalım.

Tekrar nick mesaj uyumu

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Kuseyr

bugün eski kartlarla migrosa gidip deneyen oldu mu arkadaşlar ?

Eski kart yeni kodla birisi almıştı sanki...

• herkes nasıl dondurma alınır diye merak ediyor ben eski kartla alıyorum ama nasıl oda şöyle oluyor yeni telefondan alınmış kodla alıyorsun oluyr bu kadar bait arkadaşlar neden söylemiyosnuz bizim burdada genelde magnum ve naggır var cornet yok
  • konuyu trollemeyin lütfen. söylediğiniz yöntem çalışmaz.
  • kimseyi inandırmak zorunda değilim anlayan anladı hadi eyw
  • abi hala ugrasan adamlar var.firma kampanyayi yalan etmiş işsiz olanlarda yeni kart cikartmayla ugrasiyorlar.nerde beleş oraya yerleş bôlumu olmus bura.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Money club ss i paylaşır mısın?

• marmarali_55 kullanıcısına yanıt
    Ben aldım ama önceden tek magnum almıştım o da nugger ve cornet geçti diğer kartlarımla sadece cornet düştü nugger düşmedi

• Benim fikrim iş kasiyerde bitiyor.kasiyerlerin ne yaptığını veya ekranı görmüyoruz.ne söylese inanmak durumundayız.sistem belki veriyor ama kasiyerler vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universty3 -- 4 Mayıs 2016; 9:46:29 >
  • 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.