Şimdi Ara

#algidaylagulumse ile Swarmda Check in Yap Anında Migrostan Dondurma Kazan (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
46
Favori
73.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Akabey

alamadım dediğiniz kartınıza bağlı SANALMARKET hesabınız varsa ve alıveriş sepetinizde deneme amaçlı dondurmalar duruyorsa düşmüyor,

Alıntıları Göster
    hocam keşke önceden söyleseydin ya aynen vardı sepette tüh ya 2 gündür bundan alamıyor musum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karttakiler silinmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

Daha önce tartışılmışti 30 fiş mi 30 ürün mü kazanılabilir diye,30 ürün oluyor 31. Ürünün fiyatı düşmüyor denendi, bilginize
    30 dan fazla aldım ben

• spy1925 S kullanıcısına yanıt
    1 Kartta 30 dan fazla alan çok kişi var onunla ilgisi yok fiş sayısı ile ilgisi de yok kampanya süresi bitene kadar alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞeRmeH -- 16 Mayıs 2018; 12:26:2 >
  • 5 dondurma aldım 10 dk önce 1 i düşmedi.
    Tam silindiği vakte denk geldi demek ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolder24 -- 16 Mayıs 2018; 12:28:40 >
  • Kampanya bitti, Migros uygulamasında dondurmalar gözükmüyor. Erken davranan bugün de son beleş dondurmalarını almış oldu.
  • Arkadaslar uygulamadakilerin hepsi silinmiş. Bu senelik buraya kadar galiba. Bugün Ramazanın ilk günü salla kazan hakkında bilgisi olan ustatlar varsa yeni sulara yelken açalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadi_33 -- 16 Mayıs 2018; 12:30:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7 Ricardo Quaresma

Bu mesaj silindi.
    dondurma bitmedi ama kod verme bitti bu açlar yüzünden. hiç alamayanlar alamadı. bencilliği bırakıp paylaşımcı olmalıyız.
  • Algidayla görüşen oldumu hiç kampanyanın durumuyla ilgili

• Geçmiş günlerde bazen tbg lerin görünmemedigi zamanlar olmuştu bu saatlerde sonra geri gelmişti belki gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: Sıcakır

Geçmiş günlerde bazen tbg lerin görünmemedigi zamanlar olmuştu bu saatlerde sonra geri gelmişti belki gelir
    Ama bu sefer farklı ozaman tüm tbg ler gidiyordu bu sefer sadece dondurmalar gitmiş diğerleri duruyor.
  • gulhana G kullanıcısına yanıt
    Aynı kartla mi hocam bende aynı kartla aldigim 30un üstündeki ürünler düşmedi

• tolder24 kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende de oldu kasiyer hesabı kapattı 1.50 tl dedi şaşırdım dedim biri düşmesi ama hayırlısı ödedim parayı çıktım. Minions düşmemiş. Uygulama girdim hepsi silinmiş. Kapanış güzel oldu en azından

• akon kullanıcısına yanıt
    İyi ki bir saat önce gidip almışım

• quote:

Orijinalden alıntı: spy1925

Aynı kartla mi hocam bende aynı kartla aldigim 30un üstündeki ürünler düşmedi
    Aynı kartla 4 gün boyunca 30 dan fazla aldım.

• Şanal markette düşmüyor artık komple bitirdiler sanırım

• Toplam 1 dondurma ile kampanyayi tamamladım hiç yoktan iyidir

• Yeni kart yeni şifre girdim uygulamaya şifreyi onayladı ama o bile görünmedi tbg de . Ona göre boşa şifre girmeyin.
  • Bence kampanya şartlarını guncelliyorlar geri gelicek tarihi vs guncellleyecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: Akabey

düzeltme için tşkler
    magnum vişneli akar

Alıntıları Göster
    Kizmadin ins. Kizdiysan özür dilerim hakkini helal et.maksat takılmak vakit geçsin:)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.