< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ika -- 15 Mayıs 2018; 15:44:19 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ika -- 15 Mayıs 2018; 15:44:19 > |
Bugün bulunduğum yerdeki mjete gittim. Kartıma tanımlı olan dondurmaları bir poşete doldurdum. Ardından kasiyere kartımı ve poşeti uzattım. Kasiyer kartınızla sadece 1 ücretsiz dondurma alabiliyorsunuz, daha fazla veremiyoruz dedi. Ben de sorun değil, sen dondurmaları geçir, ben diğerlerinin parasını öderim dedim. Kasiyer dondurmaları geçirdi, kasayı kapattı, sonuç tabiki 1 krş.
Ben Algidayı ve Migrosu anlamakta zorluk çekiyorum. Kampanya bu şekilde tanımlandığı halde, benim hatırladığım 3 senedir böyle olduğu halde, neden vatandaşa sorun çıkartıyorlar? Ya gerçekten günde 1 dondurma ile sınırlasınlar- ki teknik olarak çok kolay bir iş bu- ya da stoklarını yeterli düzeye çıkarıp herkesi yararlandırsınlar. Birbirimizi zor durumda bırakmaya gerek yok. |
arkadaşlar marketlere lütfen sıkışık iş saatinde gitmeyin.
kasiyerleri ve müdürleri zor durumda sıkıştırmayalım. |
Vakti olmayana bak konu açıldığından beri forumdan çıkmıyor,alamayınca karı gibi dır dır dır
|
Diğer konuya ne oldu? Konu komple silindi mi?
|
Yalnız karta işemeseydin iyimiş
|
ulan ne adamlar var fiş olmadan inanmıyorlar.
az daha bekleyin de avcunuzu yalayın. şu ön yargıladınızı bir tarafı bırakın. |
Holalnda merkezi aradım. Where is our Magnums.We want to eat belesh Magnum dedim...
adam bişeyler söyledi ama ingilizcem yetersiz anlamadım.. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bumerangxl -- 15 Mayıs 2018; 15:44:40 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 15 Mayıs 2018; 18:3:23 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|