Şimdi Ara

Restoran , Fast Food ve Yemek Harcamalarının %20’si PeP’ten Hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
9
Favori
3.214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen de Restoran, Fast Food ve Yemek harcamalarını PeP Visa Kart ile yap, harcamanın %20’sini hediye al!

• Kampanya 1 Temmuz – 30 Eylül 2021 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
    • Kampanya boyunca belirtilen sektörlerde yapılan harcamanın %20’si iade edilecektir.
    • Bir müşteri bir takvim ayında kampanyadan en fazla 20TL, toplam 60TL ödül kazanabilir.
    • Kampanya sadece restoran, fast food ve yemek alımlarında alımlarında geçerlidir. İçkili Yerler (Alkollü İçkiler)-Barlar, Tavernalar, Gece Kulüpleri, Kokteyl Salonları ve Diskoteklerde yapılan harcamalar geçerli değildir.
    • Kampanya müşteri bazındadır.
    • PeP Visa Fiziksel Kart ve PeP Visa Sanal Kart ile yapılacak alışverişler kampanya kapsamındadır.
    • Kampanyadan kazanılan hediye tutarları, harcamayı takip eden 72 saat içerisinde PeP Ödül cüzdanına yüklenecektir.
    • Yüklenen hediye tutarı harcama süresi 1 (bir) yıldır.
    • Kazandığın ödülü PeP Visa Fiziksel, PeP Troy Fiziksel ve PeP Sanal Kart ile yapacağın alışverişlerde kullanabilirsin.
    • Kampanyada geçerli olan MCC Kodları;
    • Bakkallar ve Süper Marketler (5411)
    • Fırınlar (5462)
    • Çeşitli Yiyecek Dükkanları – Çok Amaçlı Dükkanlar ve Spesiyalite Marketleri (5499)
    • Fast Food Restoranları (5814)
    • Yemek Yerleri ve Restoranlar (5812)
    • Kampanya farklı bir kampanya ile birleştirilemez.
    • Kampanyadan kampanya koşulunu sağlayan ilk 5.000 kişi faydalanacaktır.
    • PeP kampanya kurallarında ve tarihlerinde değişiklik yapma, kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.
    • Kampanya kapsamında yapılan alışverişinin iptal / iadesi durumunda hediye tutar geri alınacaktır.
    • Kampanya faydasının ticari amaçlı kullanımları ya da adil kullanım dışı kötü niyetli kullanımlarla suistimal edilmesi durumunda gerekli hukuki önlemler alınacaktır.
    • Kampanyaya katılan herkes yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.

• Migros yapsak kampanya başlığında yazmıyor diye çamura yatabilir pep dikkatli olalım kaybedecek birşeyi olmayanlar deneyebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasaptan et alınabilir

• Yemeksepeti?

• Ben İstegelsin'den yaptım yatırmadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: hasangumusilver

Ben İstegelsin'den yaptım yatırmadılar

Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü acaba?

Kişi sınırlı kampanyalardan sanırım uzak durmak en iyisi.

• Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Getir Yemek aktif oluyor mu acaba, deneyen var mı?

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Kayıt açtırdım 3 gün geçti lakin halen bir gelişme olmadı. Aradığımda ise kontroller devam ediyor diyorlar.

• Tesekkurler takıpte kalalım.

• Bakkallar ve Süper Marketler (5411)
    güncelleme gelmiş! Artık yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtsrky45 -- 12 Temmuz 2021; 18:35:14 >
  • Restoran , Fast Food ve Yemek Harcamalarının %20’si PeP’ten Hediye

Kampanya şartlarını güncellemişler. Eskiden geçerli olan bazı sektörler artık geçerli değil harcama yapmadan önce dikkat edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: den

Kampanya şartlarını güncellemişler. Eskiden geçerli olan bazı sektörler artık geçerli değil harcama yapmadan önce dikkat edin.

Saçmalamışlar. Restoranla kahve kampanyası aynı sektörler olamaz. Düzeltme gelecektir.

• hi-men H kullanıcısına yanıt
    Yemek sepeti ile getir yemek oldu mu hocam pep yok bende o yuzden soruyorum alacagim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Zaten kampanyanın ilk halinde de çakışan bir çok sektör vardı. Bunu iki konun da ilk mesajlarına bakarak görebilirsiniz. Yani aslında iki farklı kampanya değil de tek kampanya gibi düşünmek lazım. Çünkü zaten 100 liralık yemek restoran alışverişi yapıp 20 lira iade alınsa muhtemelen iki kampanyanın birden kotası dolmuş olacak ve başka iade vermeyecekler.

• yemeksepeti ve getir için müşteri hizmetlerine sordum geçmiyor yanıtı geldi.

• Köfteci Yusuf internet sitesinden çiğ ürün sipariş edip kapıda ödeme yapmıştım iadesi gelmiş bilginize.

• den kullanıcısına yanıt
    İadesini kullanabildiniz mi ödül puan harcaması sıkıntılı.
    Ödeme yaparken bakiyeyi görmüyor bakiye yetersiz diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Madik1903 M kullanıcısına yanıt

Hayır henüz hediye bakiyeyi kullanmayı denemedim.

• Ben kampanya kapsamında 6 Temmuz'da alışveriş yaptım.

72 saat içinde yatacak yazıyor kampanya şartlarında.

Tabiki de yatmadı ve ben 9 Temmuz'da kayıt açtırdım, 16 Temmuz'a kadar düzenli aradım kaydın durumunu sordum lakin çözülmedi.

16 Temmuz'da onlarca kez aradım ve her müşteri temsilcisine takım liderine sormasını istedim.

Ve sonuç olarak 16 Temmuz'da yatırdılar.

Sonra ne mi oldu? İşlem anında bakiye yetersiz uyarısı verdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.