Şimdi Ara

#algidaylagulumse ile Swarmda Check in Yap Anında Migrostan Dondurma Kazan (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
46
Favori
73.529
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Magnum44

Bu mesaj silindi.
    3 fis limiti ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan durum bu

• Bu sene vaktim olmadığı için yeni başladım kampanyaya, bugünlük bu kadar aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mf.kaya

Swarm'dan check-in yaptım ama sayfaya yönlendirmedi. Nasıl yapılıyor bilen birisi yazarsa iyi olur. Bu arada kartıma tanımlı cornetto disc Minions ve cornetto klasik aldım bu akşam da. Magnum için yeni kod alamıyorum maalesef
    Magnum bende de yok veren de olmuyor kod alamazsak kampanya magnumsuz bitecek 😒

• quote:

Orijinalden alıntı: baskankim

Bu sene vaktim olmadığı için yeni başladım kampanyaya, bugünlük bu kadar aldım.

Kac kart kac tel nosuyla aldin ben daha hic magnum alamadim nasil çıkti onlar

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Magnum badem Classic'mi sayılıyor ayrı mı? Bu arada canım çekti gidiyim dolaptan bi magnum açayım gece gece.

• Kartıma tanımlı MAX CLASSICS KAKAO kodu yok ama sanalda düşüyor acaba hangisi yerine bu dondurma düşüyor?
  • rid.van R kullanıcısına yanıt
    Algida classsic çeşitleri eklidir.

• Yalnız gençler bu dondurmalardan her gün yemeyin geçen sene bedavaların gazına gelip 2 hafta boyunca kesintisiz yedim yaz günü ağır bir grip geçirdim. Yaz boyu maraş dondurması yiyen ama hiç bir şey olmayan bir maraşlı olarak söylüyorum.

• NOGGER OREO SANDWICH in de 3 TL si düşüyor 0,50 TL kalıyor bunun da ne yerine tanımlandığını anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero fear

Yalnız gençler bu dondurmalardan her gün yemeyin geçen sene bedavaların gazına gelip 2 hafta boyunca kesintisiz yedim yaz günü ağır bir grip geçirdim. Yaz boyu maraş dondurması yiyen ama hiç bir şey olmayan bir maraşlı olarak söylüyorum.
    bunlar dondurma değil ki zaten çikolata kaplı sütlü buz. üstünde de zaten bu yazıyor.
  • rid.van R kullanıcısına yanıt
    Sanal markette düşmüyor hocam siz şubede mi denediniz

• Minions kodu verilip classico ve classic kodu alinir

• mrrobot21 kullanıcısına yanıt
    Hocam mh'ye söylemeyin şunları diye kaç kez tembih edildi, böyle böyle bitiyor kampanyalar işte.

• Ulen dondurmaya para vermedik üstüne yine bedava çıktı iyi mi.

• Arkadaşlar hastag ile chek in atıyorum ama olmuyor kod gelmiyor nasıl yapıcam anlamadım yapamadım bir türlü yardımcı olur musunuz
  • BurakBey3545 B kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada ki siteye numaranı girip alıyorsun, öyle de alınmıyor ama artık stok bitti yazıyor.
  • Şİmdi baktım sanalmarkette düşüyor daha önce aldıklarımız

• An itibariyle şifre almaya çalıştım. Hala stok yok yazıyor.

• 33 adet hakkımız var bugünde dolapda yer yok artık nasıl moralim bozuk bir bilseniz

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.