Bildirim
Algoritma ödevime yardım lütfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
the den sonrasını okuyamadım kardeşim Allah yardımcın olsun -
sağolasın hocam şematik gösterim istiyor ama bu serinin şematik gösterimini nasıl yapıcam yok bulamıyorum taylor serisini denedim o da olmadı -
Kolay bu eskiden yapiyorduk, biraz elindekileri karistir cikar.
C´de bunu cozen programi yaziyorsan tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 10 Ekim 2014; 11:53:33 > -
Bu daha başlangıç. -
visıo da şema çizmem lazım ama son 12 saatim hocam yetişmicek galiba -
merak ettim takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
işte bu kod ile olanı ben bunu şemaya dökemedim hocam -
Ne zamana lazım hocam -
evet hocam akış şeması bu geceye kadar olursa çok iyi olur hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: cihatce
evet hocam akış şeması bu geceye kadar olursa çok iyi olur hocam
hocam soru çok zor değil biraz daha düşünmenizi tavsiye ediyorum 10 dk içinde çözümü mesajıma eklerim ama tavsiyem indirmeniz ancak hemen bakmamanız yönünde bir süre daha düşünmenizi tavsiye ederim çünkü kendinizin bulması daha iyi öğrenmenizi sağlar , bulamamanız ihtimaline karşı şimdi çiziyorum -
hocam düşünüyorum hatta bayadır düşünüyorum baya ingilizce kaynaklara girdim çıktım yok bulamadım yollarsanız son ana kadar bakmayacağım süre bitimine kadar emin olabilirsiniz 3-4 saat daha düşünüp araştıracam -
quote:
hocam düşünüyorum hatta bayadır düşünüyorum baya ingilizce kaynaklara girdim çıktım yok bulamadım yollarsanız son ana kadar bakmayacağım süre bitimine kadar emin olabilirsiniz 3-4 saat daha düşünüp araştıracam
tamam hocam yolluyorum o zaman link bu buyrun ,http://www.mediafire.com/download/glswr6plaotr1c9/cozum.rar
visual studio kullanarak çizdim eğer bilgisayarınızda kurulu değilse screenshot alıp öyle atayım , algoritmada anlamadığınız yerleri sorabilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: muratcangm
quote:
hocam düşünüyorum hatta bayadır düşünüyorum baya ingilizce kaynaklara girdim çıktım yok bulamadım yollarsanız son ana kadar bakmayacağım süre bitimine kadar emin olabilirsiniz 3-4 saat daha düşünüp araştıracam
tamam hocam yolluyorum o zaman link bu buyrun ,http://www.mediafire.com/download/glswr6plaotr1c9/cozum.rar
visual studio kullanarak çizdim eğer bilgisayarınızda kurulu değilse screenshot alıp öyle atayım , algoritmada anlamadığınız yerleri sorabilirsiniz.
Hocam ss alıp yollar mısınız? Ben de merak ettim.
-
Hocam çok sağol ellerine sağlık kurulu eve gider indireceğim ama açmayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Katrixan
quote:
Orijinalden alıntı: muratcangm
quote:
Hocam ss alıp yollar mısınız? Ben de merak ettim.
tabi hocam biraz ufalttım ss alırken sığsın diye ama okunuyor gördüğüm kadarıyla
quote:
Hocam çok sağol ellerine sağlık kurulu eve gider indireceğim ama açmayacağım
rica ederim hocam takıldığınız bir şey olursa sorarsınız
not: sum değişkeni sonucu saklıyor stop yazmadan önce onu ekrana yazdırmak lazım tabi ben taslak olarak yaptığım için yazmadım ama oda önemli birde başta x ve N i isterken daha açıklayıcı olabilirsin N in ne olduğu x in ne olduğu konusunda ödev olduğu için biraz daha açıklamalı yazmanı tavsiye ederim o kısımları
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcangm -- 10 Ekim 2014; 13:13:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X