Bence Galatasaray bu oyuncuyla gizli anlaşma yaptı. Sadece yabancı kuralından dolayı saklı tutuluyor ve oynaması içinde başka takıma kiralandı. Seneye GS'de diyebiliriz.
Galatasaray'ı tercih etmedim diye açıklama yapmıştı kendisi yanlış hatırlamıyorsam. Önümüzdeki yıllarda mutlaka GS veya FB'den biri kapacaktır bu oyuncuyu. Gerçi şuan bizde H.A.K var. Ben beğeniyorum.
galatasarayda oynamak istiyorum diye 2 ay boyunca demeç verdi yabancı kalkmadı almadık öyle bir açıklaması yok bildiğim
transfer bitmiş ne diyecekti Galatasaray ı kabul ettim ama bakmayın işte mi ?
Bildiğim kadarıyla öyle bir açıklaması yok demişsin ben de üstteki arkadaşı doğrulamak ve yanlış bilgini doğrulamak için haberi koydum,yoksa bana ne ne demişse demiş.Manyak mısın nesin ya yazdığı cevaba bak
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orijinalden alıntı: Illustrious
Carlos'un biraz daha geriden yine Rize'de bu sefer Rize kalesine aynı bu şekilde attığı bir şut vardı hatırladınız mı? Direğe ve kalecinin sırtına çarpıp gol olmamıştı. İzleyince o aklıma geldi.
Bu maçı canlı izlemiştim. Mükemmel bir şut
quote:
Orijinalden alıntı: psycho90
quote:
Orijinalden alıntı: Kilo Moana
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: marshall_fb
quote:
Orijinalden alıntı: Isstanbul
Bence Galatasaray bu oyuncuyla gizli anlaşma yaptı. Sadece yabancı kuralından dolayı saklı tutuluyor ve oynaması içinde başka takıma kiralandı. Seneye GS'de diyebiliriz.
Galatasaray'ı tercih etmedim diye açıklama yapmıştı kendisi yanlış hatırlamıyorsam. Önümüzdeki yıllarda mutlaka GS veya FB'den biri kapacaktır bu oyuncuyu. Gerçi şuan bizde H.A.K var. Ben beğeniyorum.
galatasarayda oynamak istiyorum diye 2 ay boyunca demeç verdi yabancı kalkmadı almadık öyle bir açıklaması yok bildiğim
Bildiğim kadarıyla öyle bir açıklaması yok demişsin ben de üstteki arkadaşı doğrulamak ve yanlış bilgini doğrulamak için haberi koydum,yoksa bana ne ne demişse demiş.Manyak mısın nesin ya yazdığı cevaba bak
hayır hocam bizim bölümdeki ali adnan konusunda bir arkadaşla aynı şeyi tartışıyorduk ona bunu yazacaktım sana yazmışım kusura bakma
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: marshall_fb
quote:
Orijinalden alıntı: Isstanbul
hayır hocam bizim bölümdeki ali adnan konusunda bir arkadaşla aynı şeyi tartışıyorduk ona bunu yazacaktım sana yazmışım kusura bakma
Sorun değil ben de sert yazmışım biraz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme