Şimdi Ara

Ali Adnan'ın golü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-gol-roberto-carlosu-kiskandirir

Bu adam bu sene fena goller yazar. Almalıydık sol bekte çok iyi yapardı.

• Adam kaleye bakmadan vurmuş.
  • Muhtesem bir gol helal olsun.
  • Bence Galatasaray bu oyuncuyla gizli anlaşma yaptı. Sadece yabancı kuralından dolayı saklı tutuluyor ve oynaması içinde başka takıma kiralandı. Seneye GS'de diyebiliriz.
  • iyiki almışız bu adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isstanbul

Bence Galatasaray bu oyuncuyla gizli anlaşma yaptı. Sadece yabancı kuralından dolayı saklı tutuluyor ve oynaması içinde başka takıma kiralandı. Seneye GS'de diyebiliriz.

Galatasaray'ı tercih etmedim diye açıklama yapmıştı kendisi yanlış hatırlamıyorsam. Önümüzdeki yıllarda mutlaka GS veya FB'den biri kapacaktır bu oyuncuyu. Gerçi şuan bizde H.A.K var. Ben beğeniyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

quote:

Bence Galatasaray bu oyuncuyla gizli anlaşma yaptı. Sadece yabancı kuralından dolayı saklı tutuluyor ve oynaması içinde başka takıma kiralandı. Seneye GS'de diyebiliriz.

Galatasaray'ı tercih etmedim diye açıklama yapmıştı kendisi yanlış hatırlamıyorsam. Önümüzdeki yıllarda mutlaka GS veya FB'den biri kapacaktır bu oyuncuyu. Gerçi şuan bizde H.A.K var. Ben beğeniyorum.

Aynen bjk de de ismail+süzen+ersan var mutlaka kazıga kakaliyacaklar eger turk pasaportu varsa yoksa bizimkilerin alcagini sanmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne ali adnan ı hem genç hem maaşı az bizim Kadlec imiz var
  • bu ali adnanda ronaldo bilekleri var topa çok deli vuruyor ve çok deli faso verdiriyor geçen haftaki maçının özetlerini izleyin adam 2 tane frikik vurdu öyle böyle değil
  • Carlos'un biraz daha geriden yine Rize'de bu sefer Rize kalesine aynı bu şekilde attığı bir şut vardı hatırladınız mı? Direğe ve kalecinin sırtına çarpıp gol olmamıştı. İzleyince o aklıma geldi.
  • quote:

quote:

galatasarayda oynamak istiyorum diye 2 ay boyunca demeç verdi yabancı kalkmadı almadık öyle bir açıklaması yok bildiğim

• Kadlec'i alacağımıza 500 bin euro verip biz alsaydık çaykur rize yerine daha iyi olurdu 4 milyon euro kardaydık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep aynı adamlarla ilgileniyoruz scout ekibi diye bişey yok ki bizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illustrious

Carlos'un biraz daha geriden yine Rize'de bu sefer Rize kalesine aynı bu şekilde attığı bir şut vardı hatırladınız mı? Direğe ve kalecinin sırtına çarpıp gol olmamıştı. İzleyince o aklıma geldi.

• 1 m euro versek oyuncuya koşarak gelir. Gelecek vaat eden oyuncu , u19 daizlemiştim. Gayet iyi , Geçen haftalardada frikiği direkten dönmüştü.
  • seneye bu adamı kesin almamız lazım hasan ali ile değişmeli oynatırız kadleç i de sivasa kiralarız nası fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Carlos'un biraz daha geriden yine Rize'de bu sefer Rize kalesine aynı bu şekilde attığı bir şut vardı hatırladınız mı? Direğe ve kalecinin sırtına çarpıp gol olmamıştı. İzleyince o aklıma geldi.

Yaşayan efsane yok böyle bir sol ayak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

quote:

galatasarayda oynamak istiyorum diye 2 ay boyunca demeç verdi yabancı kalkmadı almadık öyle bir açıklaması yok bildiğim

http://www.aksam.com.tr/spor/ali-adnan-galatasarayi-reddetti-rizeye-gitti/haber-231821

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Şu şut gol olsaydı süper lig tarihinin en iyi golü olurdu kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

quote:

http://www.aksam.com.tr/spor/ali-adnan-galatasarayi-reddetti-rizeye-gitti/haber-231821

transfer bitmiş ne diyecekti Galatasaray ı kabul ettim ama bakmayın işte mi ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.